Evo ti prilike da ucinis prvo dobro djelo na funkciji.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
jolicnikola
- Kontakt:
jedno je sigurno, ovaj forum nakon ovog dana definitivno više neće biti isti
( Kur´an / El-Bekare, 154 )„I ne recite za one koji su na Allahovu putu poginuli: "Mrtvi su!" Ne, oni su živi, ali vi to ne znate“!
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
daj kakvu ljepoticu da nas oraspolozisjolicnikola je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:24jedno je sigurno, ovaj forum nakon ovog dana definitivno više neće biti isti
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Zaista su bili vojnici sreće. Mali Imran postao siroče. Došo bih alexu na dženazu, al ne smijem da me Naser ne nalema.
"We need to suffer. And we need to fight."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ispade da je alex posljednju stvar u životu koju je uradio je da je maznuo crnkinju 
Kako lijepa smrt, umrijeti na crnkinji

Kako lijepa smrt, umrijeti na crnkinji
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
kraljttbvb je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:33Ispade da je alex posljednju stvar u životu koju je uradio je da je maznuo crnkinju
Kako lijepa smrt, umrijeti na crnkinji![]()
![]()
![]()
Još bulu i onda put Dzenetskih šadrvana.
✌🏻
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Tako i ja kad provedem noć sa Dua Lipom citiraću odmah sljedeće jutro admina da me banuje trajno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
jolicnikola
- Kontakt:
ako me neko slučajno banuje, znači da sam se s Viki oženio
- kraljttbvb
- Kontakt:
Neće te banovati, ne moraš se brinutijolicnikola je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:36ako me neko slučajno banuje, znači da sam se s Viki oženio
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma nešta mi danas naumpade ova pjesma. Doduše jedina pjesma koju znam od nje, i vjerovatno jedina koja je kvalitetna
Jedno vrijeme sam visio u kafiću kod njih. Bila je jedna slatka konobarica u taj vakat, ne mogu se sjetiti imena.
Sve dok je majke i babe ne brine se to. Ako su ih oni već razmazili onda mi roditelja nije žao, ali kad tad će skontati da ne mogu stalno biti na grbači roditelja. E onda slijedi sex. 2 tablete, 1 vinjak.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jest im ga mancini sukno 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nego, kakva su to dešavanja pa su šehidili ? Koja tema ?

Tačnije je ovo Osimovo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Banovanje ove trojice, isto pokušaj likvidiranja Sefera od strane vrha države.
"We need to suffer. And we need to fight."
- feniksptica
- Kontakt:
Zaginuse na Olimikovoj temu, pa ima l sta gore, zajeba ih covjek kojeg oni je.bu mjesecima.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ovo Osim puca po Zenici??
Evo sad prelistah. Dohak'o im Mancini Boga mi.feniksptica je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:56Zaginuse na Olimikovoj temu, pa ima l sta gore, zajeba ih covjek kojeg oni je.bu mjesecima.
Bezveze citirah Helcu i Osima
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- JohnCleese
- Kontakt:
Nemoj žalit suzama već se sjeti dovama...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- feniksptica
- Kontakt:
I to na njihov najsretniji forumski dan kad su se kihotali Imci.
I ja dobio neku prijavu ne mogu ni otvoriti dakle danas su admini krenuli u pohod, još njih dvojica onako relativno mirni jesu psovali adminima sve po redu pa da dobiju trajni mislim šta je potrebno za isti?
I ja dobio neku prijavu ne mogu ni otvoriti dakle danas su admini krenuli u pohod, još njih dvojica onako relativno mirni jesu psovali adminima sve po redu pa da dobiju trajni mislim šta je potrebno za isti?