To oni krenuli za Sarajevo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma znaju, ali i psihicki te iscrpi jos kad vidis da ce vjerovatno svi proci osim. Ja iskreno mislim da ce Uprava morati prodati sad nekog. Nema vise kljucan igrac ili nije kljucan. Mi od para iz Evrope slabo cemo sta ugrabiti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
**** Borac **** Banja Luku!

Nadam se da ces reci izvini kada ih izbacimo ili odigramo egal tvrdu tekmu.LjoZee je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:08Ma haman si na gubitku u svakom smislu. Financijski jer valja platiti, a znamo u kakvoj smo situaciji i jos neces zaraditi nesto previse. I psihicki na gubitku jer nek ti dozivi veci poraz ekipa sto je realno u down-u i valja to poslije vratiti na kolosjek za ligu. Ne treba se praviti da nikakve price ni pritisci nece biti nakon ispadanje jer kao vecina je svjesna situacije. Malo sutra.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Izrael je zabranio ulazak stranim drzavljanima, stoga se uveliko pise o neutralnom terenu i odigravanju meca kontra Haife. Kipar se pominje...
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Njihova suzbena objavila da se igra u Izraelu,ali bukvalno je kod njih zabrana i **** lud zbunjenog....Drugo kako cemo se mi prebaciti gore ,pa ugasile se sve avio kompanije kod nas

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne kontam neke ljude, pa valjda su i postali fudbaleri radi takvih utakmica. Ova nasa ekipa je najjaca u zadnjih bas dosta godina. Jos da je Jovanovic ostao i jedno strasno krilo da smo doveli imali bi pola pola sanse. Ovako se nikad ne zna.
Fakat imamo dobrih igraca u ekipi poput Stile, Mese, Dade, nadam se da je Zec taj x faktor i iznenadjenje koje Amar priprema. Trenira igra prijateljske sprema se i mozda bude boom. Realno on i gore nabrojani igraci imaju kvalitet za takve protivnike. Dodas jos par mladjih igraca koji mogu bas sad pokazati jesu li za vece stvari od nase lige ili ne. Onda su tu novi Ikic i Juricic koji su rodjeni fajteri i koji nece nikom dati pardona na terenu, ludi Lendric koji se moze pretvoriti u napadaca za lige 5 ako ga okrene i eto nagazne mine i za jace ekipe od Makabija.
Seha je zabio Atletiku hehe.
Ima jos vremena da se s dva igraca pojacamo i eto nas dosta jaci.
Zeljeznicar ante portas
Fakat imamo dobrih igraca u ekipi poput Stile, Mese, Dade, nadam se da je Zec taj x faktor i iznenadjenje koje Amar priprema. Trenira igra prijateljske sprema se i mozda bude boom. Realno on i gore nabrojani igraci imaju kvalitet za takve protivnike. Dodas jos par mladjih igraca koji mogu bas sad pokazati jesu li za vece stvari od nase lige ili ne. Onda su tu novi Ikic i Juricic koji su rodjeni fajteri i koji nece nikom dati pardona na terenu, ludi Lendric koji se moze pretvoriti u napadaca za lige 5 ako ga okrene i eto nagazne mine i za jace ekipe od Makabija.
Seha je zabio Atletiku hehe.
Ima jos vremena da se s dva igraca pojacamo i eto nas dosta jaci.
Zeljeznicar ante portas

Cuva Bog Zelju svog!
Kralju.delinjo je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:19Nadam se da ces reci izvini kada ih izbacimo ili odigramo egal tvrdu tekmu.LjoZee je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:08Ma haman si na gubitku u svakom smislu. Financijski jer valja platiti, a znamo u kakvoj smo situaciji i jos neces zaraditi nesto previse. I psihicki na gubitku jer nek ti dozivi veci poraz ekipa sto je realno u down-u i valja to poslije vratiti na kolosjek za ligu. Ne treba se praviti da nikakve price ni pritisci nece biti nakon ispadanje jer kao vecina je svjesna situacije. Malo sutra.

Da je nama dobiti Borca sutra, lako cu ja za Makabi i europu
Ma ja mislim da će ove utakmice proći mimo tih pravila i da će se ipak kod njih igrati, vidjet ćeš eto

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Kad je mogao Zrinjski Utrehta izbacit, sto mi ne bi mogli ove, tu su i Stila i Mesa, Lendra, Juricic itd. Stila jedan iz slobodnjaka i drugi iz prekida na Juricicevu celavicu, Lendra kupi odbicu i zabija, ajdeee 

Samo malo realnosti ubaci u ovu situaciju.
Pa oko pola miliona km cemo dobiti od evrope
Sasvim solidna cifra,mislim da nema potrebe za prodajom
Da nam trebaju hitno pare prodali bi Lendrica,ali eto njegov transfer je po svemu sudeci propao,znaci da nam nisu pare hitno potrebne

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ma realno treba se bazirati na ligu a ovu utakmicu sa izraelcima shvatiti kao prijateljsku koja se igra sredinom sedmice pa sta se uradi. Nemamo sta izgubiti vec smo sami sebe prezalili tako da ne vidim potrebu za neku veliku nervozu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- kerimatomic1921
- Kontakt:
25.000km max ces potrositi, u slucaju da uefa ne pokrije neke troskove.
Pripreme u turskoj za 30 ljudi kostaju manje od 30.000km.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nismo mi Lendrica za sada ostavili jer nismo htjeli prodati vec jer ljudi nisu htjeli pristati na skuplju cijenu od one koju su sami postavili.
Prethodnoj godina u evropi nismo igrali kao protiv Veleza pa smo primali po 6 komada. Tako da to nema veze uopce. Mozda bas s tom taktikom prodjemo, ipak imaju ljudi koji rade svoj posao onako kako treba.farrys je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:57Nemoj se zavaravati. Ne glumim nikakvog stručnjaka, već svaki prosječan poznavalac našeg fudbala u odnosu na izraelski će ti ovo reći.Bezideja je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:42Tako je Ferguson, odmah kod Amara objasni mufarrys je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:36
Bunker i jeste problem. Protiv jakih i superiornijih ekipa nad nama bunker dovodi do toga da gubimo 5-0, 6-0, jer mi ne posjedujemo igrace koji imaju brzinu za neke izrazite kontranapade. To što je funkcionisalo protiv Veleža, neće funkcionisati protiv Maccabija.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Kad dodje vrijeme za tu utakmicu detaljnije cemo o njoj. Moje misljenje je da je Maccabi jaca ekipa, ali da trebamo otici sa najjacim sastavom i dat sve od sebe. I najvaznije ne predati se prije utakmice.
A sad se fokusirat na Borac.
A sad se fokusirat na Borac.
Pa eto
Da su nam hitno potrebni novci ,prodali bismo ga za onoliko koliko su oni nudili
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Čeka se Amarov komentar na žrijeb, trebalo bi da je danas pressica za Borac?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.