Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Nadam se da ces reci izvini kada ih izbacimo ili odigramo egal tvrdu tekmu.LjoZee je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:08Ma haman si na gubitku u svakom smislu. Financijski jer valja platiti, a znamo u kakvoj smo situaciji i jos neces zaraditi nesto previse. I psihicki na gubitku jer nek ti dozivi veci poraz ekipa sto je realno u down-u i valja to poslije vratiti na kolosjek za ligu. Ne treba se praviti da nikakve price ni pritisci nece biti nakon ispadanje jer kao vecina je svjesna situacije. Malo sutra.
Njihova suzbena objavila da se igra u Izraelu,ali bukvalno je kod njih zabrana i **** lud zbunjenog....Drugo kako cemo se mi prebaciti gore ,pa ugasile se sve avio kompanije kod nas
Kralju.delinjo je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:19Nadam se da ces reci izvini kada ih izbacimo ili odigramo egal tvrdu tekmu.LjoZee je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:08Ma haman si na gubitku u svakom smislu. Financijski jer valja platiti, a znamo u kakvoj smo situaciji i jos neces zaraditi nesto previse. I psihicki na gubitku jer nek ti dozivi veci poraz ekipa sto je realno u down-u i valja to poslije vratiti na kolosjek za ligu. Ne treba se praviti da nikakve price ni pritisci nece biti nakon ispadanje jer kao vecina je svjesna situacije. Malo sutra.
Ma ja mislim da će ove utakmice proći mimo tih pravila i da će se ipak kod njih igrati, vidjet ćeš eto
Samo malo realnosti ubaci u ovu situaciju.
Pa oko pola miliona km cemo dobiti od evrope
25.000km max ces potrositi, u slucaju da uefa ne pokrije neke troskove.
Nismo mi Lendrica za sada ostavili jer nismo htjeli prodati vec jer ljudi nisu htjeli pristati na skuplju cijenu od one koju su sami postavili.
Prethodnoj godina u evropi nismo igrali kao protiv Veleza pa smo primali po 6 komada. Tako da to nema veze uopce. Mozda bas s tom taktikom prodjemo, ipak imaju ljudi koji rade svoj posao onako kako treba.farrys je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:57Nemoj se zavaravati. Ne glumim nikakvog stručnjaka, već svaki prosječan poznavalac našeg fudbala u odnosu na izraelski će ti ovo reći.Bezideja je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:42Tako je Ferguson, odmah kod Amara objasni mufarrys je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:36
Bunker i jeste problem. Protiv jakih i superiornijih ekipa nad nama bunker dovodi do toga da gubimo 5-0, 6-0, jer mi ne posjedujemo igrace koji imaju brzinu za neke izrazite kontranapade. To što je funkcionisalo protiv Veleža, neće funkcionisati protiv Maccabija.
Pa eto
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Tatamata1946 i 24 gosta.