Pada li Jedinstvo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pada li Jedinstvo
A ovi komentatori znaju sve jbg, prate ljudi konstantno, komentarišu tekme, ne mogu ne znati.
Ma da meni je bezveze kad su za utakmicu Liverpool-Atletico Madrid doveli Milana Laneta Jovanovića, frajer nepismen, samo eto nekada igrao u Liverpoolu i to je kao to i često tako za LP dovedu fudbalere bivše što ti kažeš, a to uopšte ne garantuje kvalitet.Raonffa je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:55A ovi komentatori znaju sve jbg, prate ljudi konstantno, komentarišu tekme, ne mogu ne znati.
U LP često dovedu neke lijeve likove, bivše fudbalere ili slično koji ne prate sva dešavanja tako detaljno pa onda imamo neku kliše priču, slično kao što imamo u uvodnim emisijama koje rade na Novoj ili birvaktile na OBN-u i BHT-u, čisti šablon![]()
Ma garant im je i tu gledanost bitnija pa kontaju da će raja više gledati Jovanovića nego ove komentatore npr. Mislim, generalno i jesu upavu vjerovatno, ali eto ima nas što volimo malo detaljnije i kvalitetnije analize. Zato su strane tv stanice zakon, mada ja nisam sad toliko zaluđen da pratim te njihove emisije.coelho41 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:58Ma da meni je bezveze kad su za utakmicu Liverpool-Atletico Madrid doveli Milana Laneta Jovanovića, frajer nepismen, samo eto nekada igrao u Liverpoolu i to je kao to i često tako za LP dovedu fudbalere bivše što ti kažeš, a to uopšte ne garantuje kvalitet.Raonffa je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:55A ovi komentatori znaju sve jbg, prate ljudi konstantno, komentarišu tekme, ne mogu ne znati.
U LP često dovedu neke lijeve likove, bivše fudbalere ili slično koji ne prate sva dešavanja tako detaljno pa onda imamo neku kliše priču, slično kao što imamo u uvodnim emisijama koje rade na Novoj ili birvaktile na OBN-u i BHT-u, čisti šablon![]()
Ja bih iskreno više volio da ovakav dvojac sa voditeljem komentariše utakmice Lige prvaka, a prije svega Bayern-Barcelona, tačno uživaš i informišeš se o nekim stvarima, čuješ njihove stavove, a ne samo izlizane izjave.
Kada dovedu nekog bivseg fudbalera na TV da prica to izgleda otprilike kao u Bitangama i Princezama kada je bila ona UFC epizoda. Moras izvalciti rijeci iz njega, a kada i nesto kaze to bude glupost.coelho41 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:58Ma da meni je bezveze kad su za utakmicu Liverpool-Atletico Madrid doveli Milana Laneta Jovanovića, frajer nepismen, samo eto nekada igrao u Liverpoolu i to je kao to i često tako za LP dovedu fudbalere bivše što ti kažeš, a to uopšte ne garantuje kvalitet.
Ja bih iskreno više volio da ovakav dvojac sa voditeljem komentariše utakmice Lige prvaka, a prije svega Bayern-Barcelona, tačno uživaš i informišeš se o nekim stvarima, čuješ njihove stavove, a ne samo izlizane izjave.
Kada je NOVA BH dovela Zlatana Nalića, čitava država doživjela šok, nije neki stručnjak, ali je bolji od svih dotadašnjih plus priča previše ne možeš ga zaustaviti, tako da i ti gosti u LP kod nas na TV-ovima su u skladu sa gledaocima, valjda.TheChief je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:08Kada dovedu nekog bivseg fudbalera na TV da prica to izgleda otprilike kao u Bitangama i Princezama kada je bila ona UFC epizoda. Moras izvalciti rijeci iz njega, a kada i nesto kaze to bude glupost.coelho41 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:58Ma da meni je bezveze kad su za utakmicu Liverpool-Atletico Madrid doveli Milana Laneta Jovanovića, frajer nepismen, samo eto nekada igrao u Liverpoolu i to je kao to i često tako za LP dovedu fudbalere bivše što ti kažeš, a to uopšte ne garantuje kvalitet.
A onda imas kosarkase koji kada dodju da gostuju u "U obrucu" i tacno ti ih bude milina slusati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.