Gore oni imaju samo jednu kantonalnu. Kod nas ima i 2. Kantonalna.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Rijec doktor treba trajno zabranit na temi fk sloboda.
Da si primarijus
Da si primarijus

-
- Kontakt:
A.Š. ili S.C.?DoktorIgrice je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:44Ja sam DoktorIgrice i samo vjerujte Doktoru svom!Aerials je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:42Ti si kakav insajder - novinar, porodica, jaran ili mahala?DoktorIgrice je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:41Jos nesto, sto se tice transfera, Muratovic je u pitanju i ide u Hajduk. U pocetku ce igrat za Hajduk B najvjerovatnije. Vrijednost transfera između 50k i 500k.![]()
![]()
![]()
- Beduin
- Kontakt:
Pa valjda je ono zvanicno sa cim je Uprava izasla u javnost, cim su dosli u klub uzeli sve dugove koji su zavedeni u klubu i za koje postoje dokazi kao i sve tuzbe zavedene u Savezu i na osnovu toga sracunali dug, vjerovatno 85-90% tacno.sviunapad1010 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:36Mi prvo trebamo znati koliki je dug tačno. Ne sjećam se da je to neko zvanično utvrdio. Isto tako ovo za smanjenje duga nikakve dokaze za to nemamo sve je rekla kazala. Izuzev duga koji grad vraća poreskoj.Beduin je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:31
A Todorovica, Hodzica i Muratovica smo afirmisali i prodali kad smo derali guzove u ligi, jelde? Ne sjecam se i Krpica kad prodasmo, kako smo izgledali u ligi te sezone?
A i Beganovica i Maksimovica afirmisasmo kad smo se borili za Evropu, jelde?
Na stranu ova najava i glupost, ali de prije nego napisete nesto prvo vratite film o tome. Razumijem da smo iznervirani, kivni, dokurcilo vise tavorenje i ofiranje, ali mi sa nasom omladinom radimo odlican posao otkako je Azmir otisao, od primorane prodaje Azira, jer je sam htio ici, pa do gore nabrojanih, a imamo u izlogu jos 2 igraca za koje je postoje uputi i pomude (barem za 1 ja znam sigurno ponudu da smo imali), tako da s te strane stojimo odlicno.
Nas j3bu aferimi iz proslosti koji docekaju svaku narednu Upravu, i ja bih najradije da grad dadne pare i nulira sav dug i onda digne ruke od nas, da klub uzme neko sa psrama i cistog racuna i otvorimo novu stranicu u Slobodi, ali ocito da smo uklet klub, grad ko dlake, navijaci takodjer, vlast ko vlast svugdje ista...
Što se tiče transfera dobro je to kakva nam je organizacija kluba i rezultati, ali da imamo bolju ekipu i da ovi mlađi koji se prodaju igraju s njima, te da ekipa izlazi redovno u evropu sigurno bi cifre za transfere bile puno veće od ovih koje dobijemo.
Isto tako i otpis i vracanje duga, nije rekla kazala ako se Slavko oglasio kao i par igraca i pohvalili ih kako su odmah im isplatili pravosnazne presude kako bismo mogli dobiti licencu. A i Azmir je, cini mi se, javno rekao kako je halalip taj duh jos i ranije Slobodi. Ne mogu se sjetiti sta je ono jos bilo, Arkada ili sta vec, te neke njihove izjave su mediji trebali provjeriti i potvrditi, ili su to uradili, ne sjecam se.
Uglavnom, ni ja nikome ne vjerujem dok ne potvrde obje strane, ali eto za neke dugove su bile potvrde.
A to za prodaju igraca, Zeljo za slicne cifre prodaje igrace a institucija je za nas u svakom segmentu. Mi ne mozemo prodavati skupo igrace sve dok nasi klubovi ne pocnu praviti rezultate u Evropu, kao i reprezentacija i afirmacija igraca iz nase lige. Do tad mi sa ciframa od 200k eura cemo skakati do neba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
ima i treća madrfakin kantonalna...sviunapad1010 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:48Gore oni imaju samo jednu kantonalnu. Kod nas ima i 2. Kantonalna.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mogli bi nam uplatiti jeno 2 miliona, ne bi ni primjetili na tu cifru.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:42Hajmo biti pozitivni, mi imamo do kraja godine mozda samo 2 miliona duga uz potpisan reprogram. Rudnici Kreka imaju 120 miliona![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
naziv doktor treba penzionisatSariel1987 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:49Rijec doktor treba trajno zabranit na temi fk sloboda.
Da si primarijus![]()
-
- Kontakt:
i koji su inicijali, nemoguće da nije neki od ova dva?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:49A.Š. ili S.C.?

Top je ovo sto su objavili, svi portali prenjeli, odlican marketinski potez, dzaba reklama.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Izvinite što ulijećem sa pitanjem, ako je već bilo, ali koji klinac se dešava sa naših društvenih medija? Kakva je ovo Fejsbuk stranica što se predstavlja da je oficijelna sa 3.5k lajkova i zašto ona od skoro 60k sve manje radi?
-
- Kontakt:
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Transferi od sezone 16/17 :
Sloboda : Krpic(AIK), Todorovic(Salzburg), Hodzic(Alcorcon), Muratovic(Hajduk), Supcina(Sisoje City)
Sarajevo : Barbaric(Kortijk? klub od predsjednika), Mihojevic(PAOK), Hadzic(Leixões), Sadiku(Mouscron), Catakovic(Trencin), Mujakic(Kortijk?), Stanojevic(Ankaragucu), Mustafic(Slovan)
Zeljeznicar : Memija(Vejle), Lendric(Lens), Sabanadzovic(AEK), Zakaric(Partizan), Krpic(Suwon), Rodin(Perugia), Sipovic(Salal)
Zrinjski : Cavar(Frankfurt), Kobiljar(Olimpija), Piric(Maribor), Mulahusejnovic(Maribor), Hadzic(Akhisarspor), Kadusic(Celje)
Siroki : Kozulj(Hajduk), Menalo(Dinamo), Kovacic(Lokomotiva), Markovic(Lokomotiva)
Radnik : Serbecic(Rosenborg)
U zadnjih par godina redovno jedan igrac se proda za sezonu, s tim da se odbilo par ponuda za Begu koji je najvjerovatnije sljedeci. Gledajuci ove podatke, za ekipu koja je jednom zavrsila 5., a u ostalim sezonama se borila za opstanak, pa imamo bolje transfere i od Sirokog, Radnika, a ni Zrinjski nije nista spektakularno napravio osim transfera Cavara.
Sloboda : Krpic(AIK), Todorovic(Salzburg), Hodzic(Alcorcon), Muratovic(Hajduk), Supcina(Sisoje City)
Sarajevo : Barbaric(Kortijk? klub od predsjednika), Mihojevic(PAOK), Hadzic(Leixões), Sadiku(Mouscron), Catakovic(Trencin), Mujakic(Kortijk?), Stanojevic(Ankaragucu), Mustafic(Slovan)
Zeljeznicar : Memija(Vejle), Lendric(Lens), Sabanadzovic(AEK), Zakaric(Partizan), Krpic(Suwon), Rodin(Perugia), Sipovic(Salal)
Zrinjski : Cavar(Frankfurt), Kobiljar(Olimpija), Piric(Maribor), Mulahusejnovic(Maribor), Hadzic(Akhisarspor), Kadusic(Celje)
Siroki : Kozulj(Hajduk), Menalo(Dinamo), Kovacic(Lokomotiva), Markovic(Lokomotiva)
U zadnjih par godina redovno jedan igrac se proda za sezonu, s tim da se odbilo par ponuda za Begu koji je najvjerovatnije sljedeci. Gledajuci ove podatke, za ekipu koja je jednom zavrsila 5., a u ostalim sezonama se borila za opstanak, pa imamo bolje transfere i od Sirokog, Radnika, a ni Zrinjski nije nista spektakularno napravio osim transfera Cavara.
Kako god uspjelo je, svi pitaju ko je sta je.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ta od 3.5k je oficijelna stranica od kluba koja je napravljena nakon sto se iz uprave nisu mogli dogovoriti sa momkom koji je vodio ovu od 60k koja je "navijacka" jer se objavljuju i clanci sa Tuzlanski i slicno.
-
- Kontakt:
Trebaju prestat s ovim ako Boga znaju. Čak bi bilo degutantno da i pojačanja ovako najavljuju u ovoj cirkus pseudo ligi.Skojevska je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:56Kako god uspjelo je, svi pitaju ko je sta je.
Aham. Hvala na odgovoru. Nisam znao, šteta što je tako ispalo. Nadam se da će je onda taj momak prodati nekome drugome pa da se javnost fokusira na tu manju stranicu, jer je prisutnost u medijima bitna.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:57Ta od 3.5k je oficijelna stranica od kluba koja je napravljena nakon sto se iz uprave nisu mogli dogovoriti sa momkom koji je vodio ovu od 60k koja je "navijacka" jer se objavljuju i clanci sa Tuzlanski i slicno.
- RollingPaper
- Kontakt:
Jesi siguran da su svi igraci sa ove liste prodati, mislim da ih je dosta otišlo dzaba.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:55Transferi od sezone 16/17 :
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ma neki su otisli za 50k kao Azir, tako da su i takvi tu.RollingPaper je napisao/la: ↑11 avg 2020, 00:01Jesi siguran da su svi igraci sa ove liste prodati, mislim da ih je dosta otišlo dzaba.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:55Transferi od sezone 16/17 :
Ja generalno mislim da je suluda prica da mi, ili bilo ko u ligi osim Sarajeva, može danas-sutra zivjeti od prodaje talentovanih igraca.
Ovo iz razloga sto niti mi imamo dovoljno talentovane djece za evropske standarde, niti su nasi igraci na cijeni, niti nasa infrastruktura prati takvu utopijsku pricu.
Pouzdano znam da u Sarajevu klinci od 15,16 godina imaju stipendijske ugovore od 1000 ili 2000 km.
Imaju akademiju, koja bi mogla davati neke rezultate narednih godina.
Ne znam sta mi nudimo Evropi?
Primjeri Mesica,Husejnovica ili Todorovica nam ne idu u prilog.
OFK Beograd ce u nekoj pregovarackoj poziciji imati adut Ivanovica ili Kolarova.
Nasa realnost je prodaja izmedju 100-200 k eura.
To nije neka lova. Zapostavljanjem prvog tima, kao ove godine, dovodimo se u situaciju prevelikog rizika nizasta.
Posljedice izvjesnog ispadanja iz lige ce biti nesagledive.
p.s. Prije par mjeseci su odbili Osmanagica i jos jednog iskusnog premijerligaskog igraca uz zauzet stav da imaju dovoljne svoje DJECE.
Glupa prica. Osim Beganovica koji jeste mlad i NESTO VRIJEDI. Ekipa nam je sastavljena od levata izmedju 25-30 godina.
Ne svidja mi se nista...
Prosle godine je bila groozna selekcija igraca. Imati Prsesa, Saida i Bekrica u prvih jedanaest je znacilo 3 igraca manje u polju defanzive, s druge strane nesto bodova je uzeto na konto njihove "magije" u kontekstu ove lige.Ove godine je jos kriminalnije sve odradjeno jer jos manje "pluca" imamo a nikakvu kreativnost.
Ovo iz razloga sto niti mi imamo dovoljno talentovane djece za evropske standarde, niti su nasi igraci na cijeni, niti nasa infrastruktura prati takvu utopijsku pricu.
Pouzdano znam da u Sarajevu klinci od 15,16 godina imaju stipendijske ugovore od 1000 ili 2000 km.
Imaju akademiju, koja bi mogla davati neke rezultate narednih godina.
Ne znam sta mi nudimo Evropi?
Primjeri Mesica,Husejnovica ili Todorovica nam ne idu u prilog.
OFK Beograd ce u nekoj pregovarackoj poziciji imati adut Ivanovica ili Kolarova.
Nasa realnost je prodaja izmedju 100-200 k eura.
To nije neka lova. Zapostavljanjem prvog tima, kao ove godine, dovodimo se u situaciju prevelikog rizika nizasta.
Posljedice izvjesnog ispadanja iz lige ce biti nesagledive.
p.s. Prije par mjeseci su odbili Osmanagica i jos jednog iskusnog premijerligaskog igraca uz zauzet stav da imaju dovoljne svoje DJECE.
Glupa prica. Osim Beganovica koji jeste mlad i NESTO VRIJEDI. Ekipa nam je sastavljena od levata izmedju 25-30 godina.
Ne svidja mi se nista...
Prosle godine je bila groozna selekcija igraca. Imati Prsesa, Saida i Bekrica u prvih jedanaest je znacilo 3 igraca manje u polju defanzive, s druge strane nesto bodova je uzeto na konto njihove "magije" u kontekstu ove lige.Ove godine je jos kriminalnije sve odradjeno jer jos manje "pluca" imamo a nikakvu kreativnost.
tz tz tz tz tz tz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.