Plitak potok

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kakvi su se talovi vodili ovog prelaznog roka ni sam nisam vjerovo.. prema Bekricu su se ponijeli pravo pakashki koji je htio da ostane zbog porodice i prihvatio bizarnu platu u odnosu koliko vrijedi,prema Bekicima isto tako,barem Ameru,Hodžića je menedzer izvukao iz ove sredine i trebamo zahvaliti na tome sto smo i tih 50 k dobili s obzirom da nas je mogo nabit nogom. Ovo sve polahko ide prema principu OKK, stanje je i gore nego sto se misli,a i ko sto si reko ako planiraju da zive od prodaje igraca neka odstupe odmah ima ovdje dosta da se prica ali hebiga nije sve za forumaslusalica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 08:57Ja generalno mislim da je suluda prica da mi, ili bilo ko u ligi osim Sarajeva, može danas-sutra zivjeti od prodaje talentovanih igraca.
Ovo iz razloga sto niti mi imamo dovoljno talentovane djece za evropske standarde, niti su nasi igraci na cijeni, niti nasa infrastruktura prati takvu utopijsku pricu.
Pouzdano znam da u Sarajevu klinci od 15,16 godina imaju stipendijske ugovore od 1000 ili 2000 km.
Imaju akademiju, koja bi mogla davati neke rezultate narednih godina.
Ne znam sta mi nudimo Evropi?
Primjeri Mesica,Husejnovica ili Todorovica nam ne idu u prilog.
OFK Beograd ce u nekoj pregovarackoj poziciji imati adut Ivanovica ili Kolarova.
Nasa realnost je prodaja izmedju 100-200 k eura.
To nije neka lova. Zapostavljanjem prvog tima, kao ove godine, dovodimo se u situaciju prevelikog rizika nizasta.
Posljedice izvjesnog ispadanja iz lige ce biti nesagledive.
p.s. Prije par mjeseci su odbili Osmanagica i jos jednog iskusnog premijerligaskog igraca uz zauzet stav da imaju dovoljne svoje DJECE.
Glupa prica. Osim Beganovica koji jeste mlad i NESTO VRIJEDI. Ekipa nam je sastavljena od levata izmedju 25-30 godina.
Ne svidja mi se nista...
Prosle godine je bila groozna selekcija igraca. Imati Prsesa, Saida i Bekrica u prvih jedanaest je znacilo 3 igraca manje u polju defanzive, s druge strane nesto bodova je uzeto na konto njihove "magije" u kontekstu ove lige.Ove godine je jos kriminalnije sve odradjeno jer jos manje "pluca" imamo a nikakvu kreativnost.
Haha pa logicno da je sve zamazivanje ociju,od strane Dzasminovi ljudi,koji su tu dosli ciljano i na kraju ce zavrsiti na principu okk,gdje su ti silni milioni od grada,s tim milionima se mozes prosetat ligom,a mi se iz godine u godinu vadimo za opstanak,da su svake godine dobijali taj milion mogli su barem i dugove otplatit..desperados je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:10Koja je logika vracat porezni dug ako je cilj gasenje, znaci bezveze bacanje para?
Kod nas je tanka linija izmedju spasitelja i grobara![]()
A koji si ti faktor na ovom forumu ? jutros se registrovao da nam ovdje pametujes? i ti si Dzasminov podvaljeni faktor da nesto ovdje pametujeantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:44Koje samo teorije zavjere. Nema niko pametnjakovica medju navijacima, kolko Sloboda ima. Svi znaju sve
cuj ovog, prosetat se ligomPashoni je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:25Haha pa logicno da je sve zamazivanje ociju,od strane Dzasminovi ljudi,koji su tu dosli ciljano i na kraju ce zavrsiti na principu okk,gdje su ti silni milioni od grada,s tim milionima se mozes prosetat ligom,a mi se iz godine u godinu vadimo za opstanak,da su svake godine dobijali taj milion mogli su barem i dugove otplatit..desperados je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:10Koja je logika vracat porezni dug ako je cilj gasenje, znaci bezveze bacanje para?
Nikakav ja care moj nisam faktor. Vec previse pojedini serete za nekog gdje vecina nije u stanju halalit 25KM za clanskuSlobodas je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:46A koji si ti faktor na ovom forumu ? jutros se registrovao da nam ovdje pametujes? i ti si Dzasminov podvaljeni faktor da nesto ovdje pametujeantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:44Koje samo teorije zavjere. Nema niko pametnjakovica medju navijacima, kolko Sloboda ima. Svi znaju sve![]()
P.s. dosadilo mi vise samo pratit sta palamudite, pa se odlucio malo prikljucitantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:53Nikakav ja care moj nisam faktor. Vec previse pojedini serete za nekog gdje vecina nije u stanju halalit 25KM za clanskuSlobodas je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:46A koji si ti faktor na ovom forumu ? jutros se registrovao da nam ovdje pametujes? i ti si Dzasminov podvaljeni faktor da nesto ovdje pametujeantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:44Koje samo teorije zavjere. Nema niko pametnjakovica medju navijacima, kolko Sloboda ima. Svi znaju sve![]()
Znas li ti sta je milion i nesto godisnje? Za 700-800 hiljada za godinu sto ces podijelit svim igracima plate to ti je i vise nego dovoljno da budes medu prvim ekipama..Skojevska je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:49cuj ovog, prosetat se ligomPashoni je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:25Haha pa logicno da je sve zamazivanje ociju,od strane Dzasminovi ljudi,koji su tu dosli ciljano i na kraju ce zavrsiti na principu okk,gdje su ti silni milioni od grada,s tim milionima se mozes prosetat ligom,a mi se iz godine u godinu vadimo za opstanak,da su svake godine dobijali taj milion mogli su barem i dugove otplatit..desperados je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:10Koja je logika vracat porezni dug ako je cilj gasenje, znaci bezveze bacanje para?
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ti primjer ubacenog poltrona koji nema pojma sta prica. Mozes za 700 hiljada ako si Sisoja pa da ti Vojo Ubiparip igra za 400KM. Daj manite se ovog predizbornog prepucavanja, idite na klix ili sta ja znam gdje.Pashoni je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:57Znas li ti sta je milion i nesto godisnje? Za 700-800 hiljada za godinu sto ces podijelit svim igracima plate to ti je i vise nego dovoljno da budes medu prvim ekipama..Skojevska je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:49cuj ovog, prosetat se ligomPashoni je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:25
Haha pa logicno da je sve zamazivanje ociju,od strane Dzasminovi ljudi,koji su tu dosli ciljano i na kraju ce zavrsiti na principu okk,gdje su ti silni milioni od grada,s tim milionima se mozes prosetat ligom,a mi se iz godine u godinu vadimo za opstanak,da su svake godine dobijali taj milion mogli su barem i dugove otplatit..![]()
![]()
![]()
![]()
Znam nije nista, ne moze za plate biti a kamoli da napravis toliko jaku ekipu da se proseta ligom.Pashoni je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:57Znas li ti sta je milion i nesto godisnje? Za 700-800 hiljada za godinu sto ces podijelit svim igracima plate to ti je i vise nego dovoljno da budes medu prvim ekipama..Skojevska je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:49cuj ovog, prosetat se ligomPashoni je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:25
Haha pa logicno da je sve zamazivanje ociju,od strane Dzasminovi ljudi,koji su tu dosli ciljano i na kraju ce zavrsiti na principu okk,gdje su ti silni milioni od grada,s tim milionima se mozes prosetat ligom,a mi se iz godine u godinu vadimo za opstanak,da su svake godine dobijali taj milion mogli su barem i dugove otplatit..![]()
![]()
![]()
![]()
Sta uradi objava oko transfera..Sviuodbranu je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:48Sta je ovo kod nas, sta vas pokrenu na ovoliku raspravu...
Jah....klasik je napisao/la: ↑11 avg 2020, 12:02Sta uradi objava oko transfera..Sviuodbranu je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:48Sta je ovo kod nas, sta vas pokrenu na ovoliku raspravu...
Hocemo ovakve objave bar jednom mjesecno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.