Jest glupo, ali moras priznati da su svi prenjeli, sinoc u gradu koga kod sretnes, sta je ono, ko odlazi, dolazi itd.
Opet mislim da je dobra reklama.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jest glupo, ali moras priznati da su svi prenjeli, sinoc u gradu koga kod sretnes, sta je ono, ko odlazi, dolazi itd.
Pa normalno da moras malo i iz svog dzepa izvalit.. a nit imamo iz svog dzepa niti taj milion. Ja ne vjerujem da se mi oslanjamo na prodaju igraca samo..
Hoces prestati trolati temu sa istom pricom i spominjanjem politike?
Ko je spomenuo politiku
joj druze ti i tvoja negativa vise. Odlazili su drugi, otiso ti Oradgic dzaba, otiso Todorovic za pare, al pitanje ko je tu doabr dio uzeo. Samo trazis razlog da pljujes po trenutnoj upraviSlobodas je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:32Kako znate da smo ista dobili kad je sve tajna ? Mozda je otisao za nista uz neki procenat ? Dok javno ne kazu koliko je para sve opcije su moguce , nego eto da se ne ispada nesposoban pa onda kao to je tajna a mozda je lik otisao sa dzabicu ?
ne kazem da je tako ali dok se ne kaze cifra sve je moguce !!!!!!!!!
Identicna situacija bila sa Todorovicem. Ljudi tek kroz 2 mjeseca objavili detalje transfera kada se sve zavrsilo i pare dosle u klub.Beduin je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:44Evo sad i teorije zavjere kako je besplatno otisao, ali hoce da sakriju svoju nesposobnost pa nas lazu da su prodali igraca. Valjda im tako ide u prilog, ko ce ga znati.
Kao i za Todorovica sto se nije objavila cifra odmah na zahtjev druge strane pa bila ista prica, kasnije se sve javno objavilo.
A u stvari koji qurac smo mi da nam svaki korak moraju objasnjavati i polagati racune. Ako hocemo pratimo klub, ako hocemo finansijski da ga popdrzimo onda ga podrzimo, ako necemo ima ko hoce. Ustvari ima svako od nas opciju da kupi stolicu u skupstini kluba i onda ce znati sve.
Ma objavi se sve na kraju godine sa finansijskim izvjestajem, bice i to.Gifron je napisao/la: ↑11 avg 2020, 16:04Identicna situacija bila sa Todorovicem. Ljudi tek kroz 2 mjeseca objavili detalje transfera kada se sve zavrsilo i pare dosle u klub.Beduin je napisao/la: ↑11 avg 2020, 15:44Evo sad i teorije zavjere kako je besplatno otisao, ali hoce da sakriju svoju nesposobnost pa nas lazu da su prodali igraca. Valjda im tako ide u prilog, ko ce ga znati.
Kao i za Todorovica sto se nije objavila cifra odmah na zahtjev druge strane pa bila ista prica, kasnije se sve javno objavilo.
A u stvari koji qurac smo mi da nam svaki korak moraju objasnjavati i polagati racune. Ako hocemo pratimo klub, ako hocemo finansijski da ga popdrzimo onda ga podrzimo, ako necemo ima ko hoce. Ustvari ima svako od nas opciju da kupi stolicu u skupstini kluba i onda ce znati sve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.