FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imal gdje Jade Jagodica gdje je njegova izjava
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Ja znam da je nase syebala sad i Evropa za lovu, ali nekako da je iskopeljati pare za jedno ili dva krila cisto da se ne guse igraci na pozicijama za koje nisu tipa danas Hajdarevic.
@Stole, na ** imas izjavu Jagodica
@Stole, na ** imas izjavu Jagodica
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
S nekakvom lakocom sam odgledo tekmu, bez ikakve sekiracije u 90 minuta, isto ono kad gledas Bayerna u Bundesligi, znas da si jaci i da ces dobiti.
Svi su jako dobri bili, ali posebno se izdvaja danas Sinisa Stevanovic, ja ne pamtim od kad gledam fudbal u nasoj ligi da je neko odigrao bolju defanzivnu partiju, ovo danas je bilo fantasticno.
Svi su jako dobri bili, ali posebno se izdvaja danas Sinisa Stevanovic, ja ne pamtim od kad gledam fudbal u nasoj ligi da je neko odigrao bolju defanzivnu partiju, ovo danas je bilo fantasticno.
Rekoh ja i prije nego je pocela sezona, mi i Siroki smo dimenzija vise u odnosu na sve ekipe, nadam se da ce nase iskustvo presuditi i da cemo prvi presijeci vrpcu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
A taman sam mislio da ce ovaj Velez uzeti ligu glat
a meraka u veceri rani rapsodija na terenu i silovanje velikana iz kurt-onove koje silovanje nejaci cak i lav u pionirskoj je pustio suzu kad je vidio kako momci igraju
bravo 11 plavih i najjaca babuko uz aut liniju sto postojis

bravo 11 plavih i najjaca babuko uz aut liniju sto postojis

-
- Kontakt:
Trebalo bi zaganjati Vehabovica, stvarno je dobar igrac, nisko teziste, pregled vrhunski..
A jes gadan osjecaj kad primis gol, nismo navikli 

Joj kad se sjetim s pocetka sezone, kad ste pricali ne moze se sa Hajdarom i Sehom titula uzet 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
E čuj ima kraću nogu 

Yebo ovo, opet se nisam nasikiro u toku tekme. Tačno imaš osjećaj da ga uvijek možemo zavaliti
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
al bas je ovo neobican osjecaj prije budu tekmu dobijes ih jedan nula zgadi ti se zivot sta si gledao 90min na izlazimq samo cujes raju ovo kur-cu ne valja hahahahah
tako da je ovo kao autopilot kad ides da radis krugove oko kabe

tako da je ovo kao autopilot kad ides da radis krugove oko kabe
Seha doktorski cuvao onog guzatog Zakarica nije mu dozvolio cak ni one guzove da uvali a kamo li da prodje
al je zato guzati bacio Veselog na usta 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Nazalost al je tako naši igraju puno bolje kad su prazne tribine. Nema pritiska, straha hoces izgubit loptu pa da s trbinama slusas 100 strucnjaka tipa brko. Da jebu Sinisu svi, da zvizde Bekricu i slicno.
Jaka, kompaktna ekipa. Sve na svom mjestu. Svaki igrac odigra odlicno, i ovi sto udju s klupe odlicni budu.
Jaka, kompaktna ekipa. Sve na svom mjestu. Svaki igrac odigra odlicno, i ovi sto udju s klupe odlicni budu.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Al kako se odbijaju danas od Hajdara, sta je ono 

Ljoze haj baci neku negativu,gubimo li u Tuzli ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa sam Mujezinovic je rekao da je lakse bez publike jer nema pritiska 
Mozda zato on i igra dobro sad.

Mozda zato on i igra dobro sad.
Ne znam jel se samo meni ucinilo, ali u prvom poluvremenu je mogao biti ono penal nad Stilom?
Taman sam zaboravio na Maccabi nema potrebe da sebi dizem pritisak

Trenutno korisnika/ca: b00t, Hrasno15, Levin, rimljanin90 i 32 gosta.