Hocemo. Odgodili smo tekmu s Olimpikom do polovine Septembra, znaci -4 smo do tad minimalno
Osim ako ne bude neki val kikseva
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hocemo. Odgodili smo tekmu s Olimpikom do polovine Septembra, znaci -4 smo do tad minimalno
Zato ja kazem da je trenera inas velik izbor igraca,svi ostali druze izmisli sastav,pobjedi nema opravdanja ovako i Lalatovic napise spisak dovede igrace iz druge lige i gdje god dodje rezultat napravizagorski je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:55Kad vec pominjete morza, a ne volim ga/njih pominjati, mora se priznati da je najjaci trener lige. Lahko je sa beton ekipom uzeti titulu, ali kad moras od govana pitu praviti eh onda se vidi ko je ko. Pa jbt od Alispahica sa kojim smo se mi sprdali je napravio jednog od najboljih veznjaka lige vidjeli ste danas ili ovog Juricica, da smo ga mi doveli vec bi bili protesti ispred kluba trazila bi se Emirova ostavka.
I @zip je apsolutno u pravu, onu utakmicu protiv MDK smo morali ubjedljivo dobiti i da nam je falilo jos 5 igraca mimo Tine i Ahmeta.
Umijece je da iz igraca izvuces maximum, da od onog sto imas napravis ekipu, da vladas igracima, da si im autoritet.
I nemojte vise lupetanja da nam anamoni nisu konkurenti, jesu Bgm itekako i oni i jos par drugih ekipa.
Imaju 1 ili 2 igrača koji su iznad lige, nemamo ni mi više. Doduše mi imamo 3 ali taj treći ne igra zbog povrede.zagorski je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:55Kad vec pominjete morza, a ne volim ga/njih pominjati, mora se priznati da je najjaci trener lige. Lahko je sa beton ekipom uzeti titulu, ali kad moras od govana pitu praviti eh onda se vidi ko je ko. Pa jbt od Alispahica sa kojim smo se mi sprdali je napravio jednog od najboljih veznjaka lige vidjeli ste danas ili ovog Juricica, da smo ga mi doveli vec bi bili protesti ispred kluba trazila bi se Emirova ostavka.
I @zip je apsolutno u pravu, onu utakmicu protiv MDK smo morali ubjedljivo dobiti i da nam je falilo jos 5 igraca mimo Tine i Ahmeta.
Umijece je da iz igraca izvuces maximum, da od onog sto imas napravis ekipu, da vladas igracima, da si im autoritet.
I nemojte vise lupetanja da nam anamoni nisu konkurenti, jesu Bgm itekako i oni i jos par drugih ekipa.
Zrinjski je loše izgledao u ovih par utakmica, nemaju napadača nikako.BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:31Ma niko osim Zrinjskog, Željezničara i nas nema kapacitet za titulu, što zbog igračkog kadra što zbog imena.
Kakav Borac, kakav Široki, bit će opasni u kupu i tu mogu do kraja. Ne kažem da smo mi dosta jači od tih ekipa, naprotiv, nijanse su u pitanju al koje ipak nešto znači za duži period.
Nema ekipe, tima, skup imena, svak po svom igra, zizovic premalo ime da ih poslozi, ne postuju ga, bas se vidi da je pocetnik....DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:43Zrinjski je loše izgledao u ovih par utakmica, nemaju napadača nikako.BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:31Ma niko osim Zrinjskog, Željezničara i nas nema kapacitet za titulu, što zbog igračkog kadra što zbog imena.
Kakav Borac, kakav Široki, bit će opasni u kupu i tu mogu do kraja. Ne kažem da smo mi dosta jači od tih ekipa, naprotiv, nijanse su u pitanju al koje ipak nešto znači za duži period.
Cekamo ove iz liga petica, a kad ne dovedemo njih, ne dovodimo ni ostale.nukleusmember je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:48moraš fkt biti umjetnik da imaš 3 puta više para od kunkurenta i da nijanse odlučuju izmedju tebe i njega
VVVBK
Sa ovim se apsolutno slažem ali treba sačekati još malo, možda se ponovi godina kad smo suvereno uzeli duplu krunu.nukleusmember je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:48moraš fkt biti umjetnik da imaš 3 puta više para od kunkurenta i da nijanse odlučuju izmedju tebe i njega
VVVBK
To se zove postepeni rad, trebaju ti veteranii a posebno rodjeni Sarajlije da objasne neke stvari mladim i novim igracima, Akademcima, npr. Sta je to Gradski derbi....da se ne prepadnu istoka, ocekivanja, odgovornost, odnos sa Sjeverom itd. Sta znaci tekma sa Listicom...nukleusmember je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:48moraš fkt biti umjetnik da imaš 3 puta više para od kunkurenta i da nijanse odlučuju izmedju tebe i njega
VVVBK
Denchi je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:47Nema ekipe, tima, skup imena, svak po svom igra, zizovic premalo ime da ih poslozi, ne postuju ga, bas se vidi da je pocetnik....DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:43Zrinjski je loše izgledao u ovih par utakmica, nemaju napadača nikako.BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:31Ma niko osim Zrinjskog, Željezničara i nas nema kapacitet za titulu, što zbog igračkog kadra što zbog imena.
Morace Baku zvat ubrzo....
Prošle sezone, kad je Sloboda bila deset puta jača, bilo je 0:4, ne nadaj se previše.Realno, bilo bi čudo da Željo kiksa na Tušnju.