FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 11 avg 2020, 20:06

ElCartel11 je napisao/la:
11 avg 2020, 19:28
mirzatele je napisao/la:
11 avg 2020, 18:51
Napapijri je napisao/la:
11 avg 2020, 18:48
Nadam se da ce Borac izjednaciti. Ne smijem ni zamisliti sta ce biti ako sutra opet kiksamo i budemo zaostajali 4 ili 5 bodova.
Neće i nećemo
Jos sutra da se desi taj necemo i taman.
Hocemo. Odgodili smo tekmu s Olimpikom do polovine Septembra, znaci -4 smo do tad minimalno

Osim ako ne bude neki val kikseva
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 11 avg 2020, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 avg 2020, 20:06

zagorski je napisao/la:
11 avg 2020, 19:55
Kad vec pominjete morza, a ne volim ga/njih pominjati, mora se priznati da je najjaci trener lige. Lahko je sa beton ekipom uzeti titulu, ali kad moras od govana pitu praviti eh onda se vidi ko je ko. Pa jbt od Alispahica sa kojim smo se mi sprdali je napravio jednog od najboljih veznjaka lige vidjeli ste danas ili ovog Juricica, da smo ga mi doveli vec bi bili protesti ispred kluba trazila bi se Emirova ostavka.
I @zip je apsolutno u pravu, onu utakmicu protiv MDK smo morali ubjedljivo dobiti i da nam je falilo jos 5 igraca mimo Tine i Ahmeta.
Umijece je da iz igraca izvuces maximum, da od onog sto imas napravis ekipu, da vladas igracima, da si im autoritet.
I nemojte vise lupetanja da nam anamoni nisu konkurenti, jesu Bgm itekako i oni i jos par drugih ekipa.
Zato ja kazem da je trenera inas velik izbor igraca,svi ostali druze izmisli sastav,pobjedi nema opravdanja ovako i Lalatovic napise spisak dovede igrace iz druge lige i gdje god dodje rezultat napravi

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 avg 2020, 20:08

Ja se samo nadam da je ovako blijeda igra samo radi straha od velki napora i pokusavanje da budemo max spremni za evropu..

Apsulutno Vinko nista nije donio novo osim Salcina,

Brzinu nemamo, demotivisani smo (neznam dali je to radi zasicenja radi straha neuigranost ne znanja sutra cemo znat)

Definitivno sam misljenja da niko nesmije bit sveta krava i da je 100% siguran za svoj posao. Takode misljenja sam da treba svak dobit dovoljno vremena da se pokaze na svom poslu sta zna umije, takode ubjeden sam da ce VINKO dobit otkaz sko izgubi od sise i od velsans nedo bog..

Ja sutra ocekujem dobru igru prvo nebi bio nezadovoljan ni remijem al da bude igra na vecem nivou nesto ko prosle god protiv sb na kosevu.. Igra mora bit bolja dupli pasovi brzina sve to, korneri centar sutevi moraju bit bolji, odbrana nesmije primit go sutra zna ci nesmije, jer to bi takode bio znak da uvidamo greske..

Sto se tice amawa i skretnice lud je ko god kaze da je samo jedan igrac koji valja kod njih i da je amar neki tata mata, poraz od veleza sb borca kiksevi protiv slobode borca radnika su dokaz da je on prosjecan strucnjak sto se tice strucnog znanja al on najbolje poznaje bahatost mentaliteta bosanaca, njemu je to bilo lakse osjetit to jer je roden i dugo zivio u francuskoj pa je bio po japanu kataru itd.. jer njegova prevaga je sto se glupira i bahato ponasa da bi svav bjes uvjek kupio na sebe tako da bi ekipu oslobodio tog negativnog pritiska ja od svoji ja od protivnicki navijaca kao od novinara..

Pogledajte utakmicu protiv celika prosle godine i sad protiv radnika

Dok dudiic jagodic nakon jednog kola najvljuju da su juventus da ce zgazit da ce ovo ono i onda daju dodatno gorivo protivniku..

Lendric
Jurisic
Hajric
Stilic
Ikic
Alispahic
Kosoric
Velic
Veselinovic
Uz sad mujezinovic i zeca dovoljno govori da ovde ima dosta kvaliteta i da Amar nije izmislio toplu vidu ili igraca koji razvaljuje. Nit je trebala neka pamet da podpises stilica ako imas mogucnost..

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 avg 2020, 20:10

zagorski je napisao/la:
11 avg 2020, 19:55
Kad vec pominjete morza, a ne volim ga/njih pominjati, mora se priznati da je najjaci trener lige. Lahko je sa beton ekipom uzeti titulu, ali kad moras od govana pitu praviti eh onda se vidi ko je ko. Pa jbt od Alispahica sa kojim smo se mi sprdali je napravio jednog od najboljih veznjaka lige vidjeli ste danas ili ovog Juricica, da smo ga mi doveli vec bi bili protesti ispred kluba trazila bi se Emirova ostavka.
I @zip je apsolutno u pravu, onu utakmicu protiv MDK smo morali ubjedljivo dobiti i da nam je falilo jos 5 igraca mimo Tine i Ahmeta.
Umijece je da iz igraca izvuces maximum, da od onog sto imas napravis ekipu, da vladas igracima, da si im autoritet.
I nemojte vise lupetanja da nam anamoni nisu konkurenti, jesu Bgm itekako i oni i jos par drugih ekipa.
Imaju 1 ili 2 igrača koji su iznad lige, nemamo ni mi više. Doduše mi imamo 3 ali taj treći ne igra zbog povrede.

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 11 avg 2020, 20:21

Da je sad namoliti usrefa taldziju da odrzi motivacioni govor nasim igracima i strucnom stabu. Puno bi nam znacilo

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 avg 2020, 20:23

Joj Cipetica penal napravi hahah extra
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 avg 2020, 20:24

Evo cipetic sranje napravi cim ste ga poceli hvaliti
You are someone else I am still right here

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 avg 2020, 20:30

Jao govana iz Listice baklju ubacise

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 avg 2020, 20:31

Ma niko osim Zrinjskog, Željezničara i nas nema kapacitet za titulu, što zbog igračkog kadra što zbog imena.

Kakav Borac, kakav Široki, bit će opasni u kupu i tu mogu do kraja. Ne kažem da smo mi dosta jači od tih ekipa, naprotiv, nijanse su u pitanju al koje ipak nešto znači za duži period.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 11 avg 2020, 20:43

BordoSarajevo je napisao/la:
11 avg 2020, 20:31
Ma niko osim Zrinjskog, Željezničara i nas nema kapacitet za titulu, što zbog igračkog kadra što zbog imena.

Kakav Borac, kakav Široki, bit će opasni u kupu i tu mogu do kraja. Ne kažem da smo mi dosta jači od tih ekipa, naprotiv, nijanse su u pitanju al koje ipak nešto znači za duži period.
Zrinjski je loše izgledao u ovih par utakmica, nemaju napadača nikako.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 avg 2020, 20:47

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
11 avg 2020, 20:43

Nema ekipe, tima, skup imena, svak po svom igra, zizovic premalo ime da ih poslozi, ne postuju ga, bas se vidi da je pocetnik....

Morace Baku zvat ubrzo....

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 avg 2020, 20:48

moraš fkt biti umjetnik da imaš 3 puta više para od kunkurenta i da nijanse odlučuju izmedju tebe i njega

VVVBK

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 11 avg 2020, 20:49

nukleusmember je napisao/la:
11 avg 2020, 20:48
moraš fkt biti umjetnik da imaš 3 puta više para od kunkurenta i da nijanse odlučuju izmedju tebe i njega

VVVBK
Cekamo ove iz liga petica, a kad ne dovedemo njih, ne dovodimo ni ostale.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 avg 2020, 20:54

VVVBK
Sa ovim se apsolutno slažem ali treba sačekati još malo, možda se ponovi godina kad smo suvereno uzeli duplu krunu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 11 avg 2020, 20:55

Završi lištica, kiksali su, dobro je.
Znači nakon 3 kola samo se željezničar nije okliznuo.
Nadam se da oba mrtva sloboda može bar x izvući protiv mitomana.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 avg 2020, 20:56

VVVBK
To se zove postepeni rad, trebaju ti veteranii a posebno rodjeni Sarajlije da objasne neke stvari mladim i novim igracima, Akademcima, npr. Sta je to Gradski derbi....da se ne prepadnu istoka, ocekivanja, odgovornost, odnos sa Sjeverom itd. Sta znaci tekma sa Listicom...

Postepeno dizes kvalitet svaki transfer period, pa investicijama u infrastrukturu, tehnologiju, pa se zamjene ti igraci, oproste, itd.

Nema preskakanja stepenica, to smo naucili na tezi nacin....

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 11 avg 2020, 20:56

Sarajevo je na papiru poprilično jači od rivala. Samo trener mora ubosti kombinaciju, sad za sada igra izgleda troma baš kao i u U21 repci.

Ponekad se desi fantastična utakmica poput Bosna - Portugal ali bude i kikseva.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 avg 2020, 21:00

Denchi je napisao/la:
11 avg 2020, 20:47
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
11 avg 2020, 20:43

Nema ekipe, tima, skup imena, svak po svom igra, zizovic premalo ime da ih poslozi, ne postuju ga, bas se vidi da je pocetnik....

Morace Baku zvat ubrzo....

Ako ga mi ne pozovemo prije njih :mrgreen:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 11 avg 2020, 21:03

Testo je napisao/la:
11 avg 2020, 20:55
Završi lištica, kiksali su, dobro je.
Znači nakon 3 kola samo se željezničar nije okliznuo.
Nadam se da oba mrtva sloboda može bar x izvući protiv mitomana.
Prošle sezone, kad je Sloboda bila deset puta jača, bilo je 0:4, ne nadaj se previše.Realno, bilo bi čudo da Željo kiksa na Tušnju.

Zimzelen1946
Kontakt:

Post Postao/la Zimzelen1946 » 11 avg 2020, 21:04

Ma šta vam je ljudi bezveze,ko da smo ispali iz svih takmicenja pa je ova negativa na temi i spominjanje Željezničara kao osvajača lige.Duga je sezona ispred nas,bit ce jos kikseva nas a i drugih,ne vidim problem,desi se losa utakmica. Vidjet ćemo sve sutra u kakvoj smo formi.
Do tada lijepo spavajte i ponosite se time sto smo sampioni dvije godine za redom,dok drugi sanjaju to evo vec 8 godina.
Zadnja izmjena: Zimzelen1946, dana/u 11 avg 2020, 21:05, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”