FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

johntravolta123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johntravolta123 » 11 avg 2020, 21:05

Ima li ista pozitivno na forumu ?
Kakvi crni otkazi pa utakmica protiv Mladosti je 10 puta bolja nego protiv Krupe...
Da smo zabili makar nesto u 1 pol to bi bio kraj a ne patnja kako je ispalo.
Sutra pobjeda

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 11 avg 2020, 21:05

MortemHz je napisao/la:
11 avg 2020, 20:54
nukleusmember je napisao/la:
11 avg 2020, 20:48
moraš fkt biti umjetnik da imaš 3 puta više para od kunkurenta i da nijanse odlučuju izmedju tebe i njega

VVVBK
Sa ovim se apsolutno slažem ali treba sačekati još malo, možda se ponovi godina kad smo suvereno uzeli duplu krunu.
Mozda Morto... valjda je ova raja samo za boljitak i napredak kluba u svim segmentima i ta recimo dupla ne treba biti mazanje ociju pa da ostane isti kadar strucnog staba jer vidimo da nam je sd qurac i da sa njim u europi nista necemo napravit
3-0 sutra Benjo 2x i Amar :bih:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 avg 2020, 21:07

MortemHz je napisao/la:
11 avg 2020, 20:54
moraš fkt biti umjetnik da imaš 3 puta više para od kunkurenta i da nijanse odlučuju izmedju tebe i njega

VVVBK
Sa ovim se apsolutno slažem ali treba sačekati još malo, možda se ponovi godina kad smo suvereno uzeli duplu krunu.
nada umire zadnja haveru ali sa ovakvim pristupom da Bog da šćeri..,ovako,moj bottom line za ovu sezonu je prolazak ovih velšana,sve drugo od prvenstva do evrope je premija i neću čupati kosu koju već nemam ako to ispušimo,ybg ne treba biti gladuš uzeli smo dvije titule,ali ako zijane od ovih amatera to će biti najveća klupska bruka,veća i od kusisija i zete i zarije i slobodno nek se ne vraćaju iz cardiffa što se mene tiče

VVVBK

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 11 avg 2020, 21:09

Sarajevo je tu negdje sa rivalima, možda nijansu bolje, ali ništa drastično. Fali jedan fantazista, tipa Stilica, da napadi ne izgledaju onako jalovo, usporeno i bezidejno. Nadam se takvom igraču i manjem bržem napadači.

Ovaj Jurilj, odmah zaganjat ako se moze, lik prolazi kao da niko nema ispred njega.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 avg 2020, 21:10

Denchi je napisao/la:
11 avg 2020, 20:56

VVVBK
To se zove postepeni rad, trebaju ti veteranii a posebno rodjeni Sarajlije da objasne neke stvari mladim i novim igracima, Akademcima, npr. Sta je to Gradski derbi....da se ne prepadnu istoka, ocekivanja, odgovornost, odnos sa Sjeverom itd. Sta znaci tekma sa Listicom...

Postepeno dizes kvalitet svaki transfer period, pa investicijama u infrastrukturu, tehnologiju, pa se zamjene ti igraci, oproste, itd.

Nema preskakanja stepenica, to smo naucili na tezi nacin....
sve ok,samo što mi tih pedagoga nemamo,transfer period skoro pa hronično diskutabilan sa povremenim bljeskovima

VVVBK

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 avg 2020, 21:10

Ovako sutra očekujem:

Tatar- Ahmetović- Fanimo

Rahmanović-Sušić-Oremuš

:mrgreen:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 avg 2020, 21:11

zagorski je napisao/la:
11 avg 2020, 21:00
Denchi je napisao/la:
11 avg 2020, 20:47
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
11 avg 2020, 20:43

Zrinjski je loše izgledao u ovih par utakmica, nemaju napadača nikako.
Nema ekipe, tima, skup imena, svak po svom igra, zizovic premalo ime da ih poslozi, ne postuju ga, bas se vidi da je pocetnik....

Morace Baku zvat ubrzo....

Ako ga mi ne pozovemo prije njih :mrgreen:
Ma kakvi Baka je gori od Kesoljuba....mislim ko covjek ko trener bolji naravno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 avg 2020, 21:12

VVVBK
:thumbup:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 avg 2020, 21:13

mirzatele je napisao/la:
11 avg 2020, 21:10
Ovako sutra očekujem:

Tatar- Ahmetović- Fanimo

Rahmanović-Sušić-Oremuš

Zaboravio si Lanu Rhoades i Durex da ti bude sponzor jbt
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 11 avg 2020, 21:14

mirzatele je napisao/la:
Ovako sutra očekujem:

Tatar- Ahmetović- Fanimo

Rahmanović-Sušić-Oremuš

Susic sutra nece zapoceti. Nadam se barem u Walesu da ce biti u pocetnih 11.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 11 avg 2020, 21:14

Ja bih najvise volio da nasi tako ozbiljno razmisljaju u buducnosti pa da recimo dovedu nekad u blizoj buducnosti onog sefa Regensburga, Selimbegovica pa da se neki sistem sa svabama napravi svake godine da imamo 4/5 svaba u ekipi 3 mladih i 2 nekih iskusnih koji bi bili zainteresovani za europu LP/LE i u 33oj 34oj god... po drugoj ligi ima strasnih igraca fkt strasnih koji su placeni godisnje oko 500k eura
Ovo sam spomenuo samo jer se Vinko poceo tjerat svi nesto tjeraju ima li neko plan, prijedlog nesto, a i ustalom god dana trebaju svi ostat jer realno izgleda da o europi razmisljaju samo ako nas posere...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 avg 2020, 21:19

Mi smo najbolja ekipa al ako budemo igrali kao u pripremama i ovo s mladosti onda ne cemo biti prvi. Ocekujem vec od sutra bolju igru, sto se prije trznemo i proigramo bit ce lakse i bolje.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 avg 2020, 21:20

Denchi je napisao/la:

VVVBK
To se zove postepeni rad, trebaju ti veteranii a posebno rodjeni Sarajlije da objasne neke stvari mladim i novim igracima, Akademcima, npr. Sta je to Gradski derbi....da se ne prepadnu istoka, ocekivanja, odgovornost, odnos sa Sjeverom itd. Sta znaci tekma sa Listicom...

Postepeno dizes kvalitet svaki transfer period, pa investicijama u infrastrukturu, tehnologiju, pa se zamjene ti igraci, oproste, itd.

sve ok,samo što mi tih pedagoga nemamo,transfer period skoro pa hronično diskutabilan sa povremenim bljeskovima

VVVBK
Zbog toga su vraceni Dupovac,Krste,Handzic uz Ahmetovica, Hebiba....

Sta je diskutabilno u transfer periodu koji nije gotov....
Placen fanimo, otkupljen mladi igrac sa dosta potencijala, produzeni ugovori bitnima, akademci promovisani sa dugim ugovorima, produzena posudba Rosenborgu dobro to jest glupo....

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 11 avg 2020, 21:22

Ahmoveliki je napisao/la:
11 avg 2020, 21:14
Ja bih najvise volio da nasi tako ozbiljno razmisljaju u buducnosti pa da recimo dovedu nekad u blizoj buducnosti onog sefa Regensburga, Selimbegovica pa da se neki sistem sa svabama napravi svake godine da imamo 4/5 svaba u ekipi 3 mladih i 2 nekih iskusnih koji bi bili zainteresovani za europu LP/LE i u 33oj 34oj god... po drugoj ligi ima strasnih igraca fkt strasnih koji su placeni godisnje oko 500k eura
Ovo sam spomenuo samo jer se Vinko poceo tjerat svi nesto tjeraju ima li neko plan, prijedlog nesto, a i ustalom god dana trebaju svi ostat jer realno izgleda da o europi razmisljaju samo ako nas posere...
???? a u p. mater.inu, šta je ovo?!

Jaooo lika kako penal ošuta😁 Melunoooviiićć

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 avg 2020, 21:25

A yebiga brate, bar ne kradu, nisu mahalska uprava. Imaju tu neku konstantu. Radi se na principu step by step. To je dobitna kombinacija na dugoročno. Polako samo treba strpljenja, pogotovo nama navijačima.
Evo bio je primjer Vardara i instant uspjeha. Al to nije dugog vijeka.
Jest malo bezveze kad ti dodje misao da imaš puno veći budžet a nisi odmako od konkurencije. Samo, treba uzeti u obzir, da mi nemamo nekog stručnog fudbalskog kadra u BIH, i da teško možemo naći stabilnije ljude da vode klub. Ovi nahajcani predsjednici sto dodju su kamikaze. Odma imaš razne menadžere i mešetare. Neka nama naše Sabrine i Hadzije.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 avg 2020, 21:29

johntravolta123 je napisao/la:
11 avg 2020, 21:05
Ima li ista pozitivno na forumu ?
Kakvi crni otkazi pa utakmica protiv Mladosti je 10 puta bolja nego protiv Krupe...
Da smo zabili makar nesto u 1 pol to bi bio kraj a ne patnja kako je ispalo.
Sutra pobjeda
Bas, odigrali puno bolje... Jbgs, nismo dobili... Al to je samo okidac vise za ove koji su sutili 8 mjeseci da se jave i ovde preuzmu kontrolu...

Sreca pa ovo ovde nije stvarni stanje, pa igrace boli qurac sta ovde neki @ledesma misli ili onaj @sanchez ili neki @zip....

Jako momci, vase je da igrate a navijaci ce uvijek srati...

Ja nzm kako nismo odmakli, kad u zadnje dvije godine sve sto se nudilo od trofeja, mi smo uzeli....
Fkt nzm, sta zelite postici ovakvim glupostima...

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 avg 2020, 21:33

Denchi je napisao/la:
11 avg 2020, 21:20
Denchi je napisao/la:

VVVBK

Placen fanimo, otkupljen mladi igrac sa dosta potencijala, produzeni ugovori bitnima, akademci promovisani sa dugim ugovorima, produzena posudba Rosenborgu dobro to jest glupo....
nama trebaju treneri pedagozi koji će to objašnjavati i koji će znati sklopiti prosto proširenu rečenicu,za transfer politiku ćemu podvući crtu na kraju sezone,ući u sezonu sa špicem koji je dobar ali ima 35 godina i sa drugim špicem koji ima 10kg viška je za ibrećenja u najmanju ruku,vidjećemo

VVVBK

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2020, 21:33

VVVBK
Oni(Zeljeznicar) su prosle godine na plate i ostala primanja potrosili 2.9 miliona ,rashoda imao ukupno 5.9 miliona.Mi smo u tom periodu dali na plate i primanja dali 6.5 miliona, a rashode ukupne imali preko 10.8mil.

Velika je razlika realno na papiru kad pogledas i da su te opet toliko jeftiniji dva puta dobro nagrdili i da si sto kazes bare-bare kad se trebas pomarisati na terenu u ova dva slucaja i donji.

Ovo govori il da pare nisu toliko presudne u tom nekom kracem obliku u ovoj nasoj ligi ,ili ti govore da si nesta omašio jel bi trebao biti dosta bolji od njih(ovo su za nasu ligu ipak velike razlike u parama).Cak da si mozda pretplatio igrace neke.

Ili govori da ti trebas 3-4 godine da imas ovoliku razliku u novcu i ulaganju pa da imas neku dugorocnu strategiju i plan pa tek onda da dodje do izrazaja to sto si godinama davao puno vece pare.

Ja mislim ipak da je blize ovom drugom,a opet protivnicima moras cestitati jel nisu zaostali u tom terenskom smislu sa toliko manje para i sto se drze kolko tolko sa svim tim problemima koje mi nemamo.

Generalno trebat ce godina i godina ulaganja na ovoj ili jos vecoj razlici pa da se to osjeti i kroz ligu.Nemoze to tek tako,da moze PSG bi svake godine LP osvajao ili tako neki primjer.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 avg 2020, 21:37

A dodje i nama Bate Borisov koji ima sigurno puno veći budžet od nas, pa bude guravo.
Budzeti klubova izmedju 5 i 10 miliona ne prave veliku razliku. Da imaš 50 miliona ko zvezda onda bi se osjetilo.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 11 avg 2020, 21:39

11 avg 2020, 21:33
Denchi je napisao/la:
11 avg 2020, 21:20

VVVBK

nama trebaju treneri pedagozi koji će to objašnjavati i koji će znati sklopiti prosto proširenu rečenicu,za transfer politiku ćemu podvući crtu na kraju sezone,ući u sezonu sa špicem koji je dobar ali ima 35 godina i sa drugim špicem koji ima 10kg viška je za ibrećenja u najmanju ruku,vidjećemo

VVVBK
Ili sa jednim jedinim zadnjim veznim, neiskusnim djetetom, te 43 krilna igrača, to je za veceg ibrečenja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Jadnimi, Morpheus, Pantelija i 53 gosta.