FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 avg 2020, 21:44

Jesul konačno igrači "vidjeli" Koševo nakon 100 godina? Jesul odradili koji trening da se malo priviknu na uslove Koševa, ipak dugo nisu igrali tu?

Jedva čekam evropu, još da bude kvalitetan prenos :ljepota: perspektiva engleska premier liga a na terenu Ahmetović i ekipa u bordo dresovima :beba:
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 11 avg 2020, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 11 avg 2020, 21:44

slika
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 avg 2020, 21:48

miky_hz je napisao/la:
11 avg 2020, 21:33
nukleusmember je napisao/la:
11 avg 2020, 20:48
moraš fkt biti umjetnik da imaš 3 puta više para od kunkurenta i da nijanse odlučuju izmedju tebe i njega

VVVBK
Oni(Zeljeznicar) su prosle godine na plate i ostala primanja potrosili 2.9 miliona ,rashoda imao ukupno 5.9 miliona.Mi smo u tom periodu dali na plate i primanja dali 6.5 miliona, a rashode ukupne imali preko 10.8mil.

Velika je razlika realno na papiru kad pogledas i da su te opet toliko jeftiniji dva puta dobro nagrdili i da si sto kazes bare-bare kad se trebas pomarisati na terenu u ova dva slucaja i donji.

Ovo govori il da pare nisu toliko presudne u tom nekom kracem obliku u ovoj nasoj ligi ,ili ti govore da si nesta omašio jel bi trebao biti dosta bolji od njih(ovo su za nasu ligu ipak velike razlike u parama).Cak da si mozda pretplatio igrace neke.

Ili govori da ti trebas 3-4 godine da imas ovoliku razliku u novcu i ulaganju pa da imas neku dugorocnu strategiju i plan pa tek onda da dodje do izrazaja to sto si godinama davao puno vece pare.

Ja mislim ipak da je blize ovom drugom,a opet protivnicima moras cestitati jel nisu zaostali u tom terenskom smislu sa toliko manje para i sto se drze kolko tolko sa svim tim problemima koje mi nemamo.

Generalno trebat ce godina i godina ulaganja na ovoj ili jos vecoj razlici pa da se to osjeti i kroz ligu.Nemoze to tek tako,da moze PSG bi svake godine LP osvajao ili tako neki primjer.
Sve sto ti to govori jeste da je plavi kesoljub bolji od bordo kesoljuba....

Jedan izvuce 300% iz ekipe sam, drugi ne moze 80%, treba ga za ruku drzat....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 11 avg 2020, 21:48

Ako je igrac skuplji ne znaci da je bolji to je stvar sefa strucnog staba i s.portskog direktora.Ako jedan Serbecic dode Sarajevo 10 000 KM mjesecno znaci da bi trebao biti 5 puta bolji od Ikica koji igra za 2000 KM u najmanju ruku tu su bara bara.Hodzic sigurno ima duplu platu Cipetica a mozda je mali iz Sirokog i bolji.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 avg 2020, 22:01

Ima li ovdje neko da radi ili da ima vezu u fan shopu
Bio danas, nista onih majica nisam nasao, slabo sa velicinama skroz

Pa ako neko zna ili da javi kad dolazi roba kad bi se moglo otici opet
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 11 avg 2020, 22:01

Kometa je napisao/la:
11 avg 2020, 21:48
Ako je igrac skuplji ne znaci da je bolji to je stvar sefa strucnog staba i s.portskog direktora.Ako jedan Serbecic dode Sarajevo 10 000 KM mjesecno znaci da bi trebao biti 5 puta bolji od Ikica koji igra za 2000 KM u najmanju ruku tu su bara bara.Hodzic sigurno ima duplu platu Cipetica a mozda je mali iz Sirokog i bolji.
@MortemHz reaguj, nije naš
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 avg 2020, 22:09

Mozemo l malo hajcat za pojacanja moderatoru ( mislim skoro ce 00:00, da ne zakasnimo), ova negativa se otela kontroli ??

PS najavit cemo bjelca

Dobro ba ljudi, evo upamtio sam neka imena, garantujem da ce se sutra posle pobjede ako Bog da povuc do sledeceg kiksa. To dosta govori o vama.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 avg 2020, 22:11

Hebo majku, naši navijači od grupa lp do druge kantonalne, za samo 2 dana. :bow:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 avg 2020, 22:12

Nisi nikoga uvrijedio ali kao navijač manjeg sarajevskog kluba ne možeš pisati na temi najvećeg kluba u državi.
Imaš ovu temu pa bi te zamolio da se tamo prebaciš.

viewtopic.php?f=3&t=9415&start=12060
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 11 avg 2020, 22:15

Kako će samo sutra bit čudan osjećaj gledati tekmu preko TV-a, Koševo, a prazno...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 avg 2020, 22:28

Hajd da idemo u pozitivu samo, mada ja nisam u ovim kritikama vidio negative al et.

Kad se uzme u obzir mogucnost da se forma tempira za te evropske utakmice i da su pripreme radjene po mjeri za evropu mozemo se nadati sutra boljoj partiji i da naplatimo ove promašaje od subote. Nadam se da cemo biti precizniji i da ce od sutra to poceti dolaziti na svoje.

Sutra svi na stream svi svi svi!
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 11 avg 2020, 22:28

:rol: :urnebes:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 avg 2020, 22:32

ShofaII je napisao/la:
11 avg 2020, 22:28
Hajd da idemo u pozitivu samo, mada ja nisam u ovim kritikama vidio negative al et.

Kad se uzme u obzir mogucnost da se forma tempira za te evropske utakmice i da su pripreme radjene po mjeri za evropu mozemo se nadati sutra boljoj partiji i da naplatimo ove promašaje od subote. Nadam se da cemo biti precizniji i da ce od sutra to poceti dolaziti na svoje.

Znači, nisu u formi bili u nedjelju a bit će sutra ? :rol:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 avg 2020, 22:38

Ahmoveliki je napisao/la:
11 avg 2020, 21:14
Ja bih najvise volio da nasi tako ozbiljno razmisljaju u buducnosti pa da recimo dovedu nekad u blizoj buducnosti onog sefa Regensburga, Selimbegovica pa da se neki sistem sa svabama napravi svake godine da imamo 4/5 svaba u ekipi 3 mladih i 2 nekih iskusnih koji bi bili zainteresovani za europu LP/LE i u 33oj 34oj god... po drugoj ligi ima strasnih igraca fkt strasnih koji su placeni godisnje oko 500k eura
Ovo sam spomenuo samo jer se Vinko poceo tjerat svi nesto tjeraju ima li neko plan, prijedlog nesto, a i ustalom god dana trebaju svi ostat jer realno izgleda da o europi razmisljaju samo ako nas posere...
Neka hvala strumf nam nije potreban. Stonse nas tice treba neko ko zna prepoznat kvalitet ko Lalatovic dovede igrace iz drugevlige,napravi rezultat i jos proda te igrace za dobru cifru

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 avg 2020, 22:51

fks74 je napisao/la:
11 avg 2020, 22:32
ShofaII je napisao/la:
11 avg 2020, 22:28

Znači, nisu u formi bili u nedjelju a bit će sutra ? :rol:
Mi smo Sarajevo i nasi igraci mogu sve :D
A i Jeleskovic je tu sa dvije tri vjezbe da to popravi.
A ide i slauf sa okusom bronhi ja i ima da lete :D

naravno salim se
Meni je djelovalo da smo nekako mlako igrali ali se zelim nadati da uz vise volje i formom koja ce tek nadoc cemo biti beton.
Ide to od sutra u ludilo
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 11 avg 2020, 22:52

1,7 na Zrinjski protiv Radnika :( Radnik je sa onom silnom djecom, jedan od kandidata za ispadanje, ne kontam ovo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 avg 2020, 22:53

miky_hz je napisao/la:
11 avg 2020, 21:33
nukleusmember je napisao/la:
11 avg 2020, 20:48
moraš fkt biti umjetnik da imaš 3 puta više para od kunkurenta i da nijanse odlučuju izmedju tebe i njega

VVVBK
Oni(Zeljeznicar) su prosle godine na plate i ostala primanja potrosili 2.9 miliona ,rashoda imao ukupno 5.9 miliona.Mi smo u tom periodu dali na plate i primanja dali 6.5 miliona, a rashode ukupne imali preko 10.8mil.

Velika je razlika realno na papiru kad pogledas i da su te opet toliko jeftiniji dva puta dobro nagrdili i da si sto kazes bare-bare kad se trebas pomarisati na terenu u ova dva slucaja i donji.

Ovo govori il da pare nisu toliko presudne u tom nekom kracem obliku u ovoj nasoj ligi ,ili ti govore da si nesta omašio jel bi trebao biti dosta bolji od njih(ovo su za nasu ligu ipak velike razlike u parama).Cak da si mozda pretplatio igrace neke.

Ili govori da ti trebas 3-4 godine da imas ovoliku razliku u novcu i ulaganju pa da imas neku dugorocnu strategiju i plan pa tek onda da dodje do izrazaja to sto si godinama davao puno vece pare.

Ja mislim ipak da je blize ovom drugom,a opet protivnicima moras cestitati jel nisu zaostali u tom terenskom smislu sa toliko manje para i sto se drze kolko tolko sa svim tim problemima koje mi nemamo.

Generalno trebat ce godina i godina ulaganja na ovoj ili jos vecoj razlici pa da se to osjeti i kroz ligu.Nemoze to tek tako,da moze PSG bi svake godine LP osvajao ili tako neki primjer.
Prvo mi smo odmakli dobro jer posteno receno bili smo dobro iza. Samo primjer; dzeko se prodo u walsburg 3% zelji,prodat u city 3% zelji, prodat u romu 3% zelji, sve se desilo u 6-7 godina
Stilic prodat
Visca
Sehic
Bajic
Pa onaj sa baicom mali
Zukanovic
Cocalic
Bajic udineze
da nisu nista imali Imali su 2 titule vise
Zrinjski imo titula ko imi guro hdz

E mi smo sa treceg mjesta i bez prodaje igraca i bez skole fudbala sve njih presisali i izravnali se u titulama sa skretnicom sve u zadnjih 4-5 godina

Sparta celtik astana sve koda je juce bilo
Kamp
FAKTICKI RIJESILI KOSEVO ZA 2 godine

Ako ovo nije najveci u najkracem roku uspjeh nekog kluba u posle ratnoj histori onda neznam sta je

Naj trofejni klub iz BOSNE I HERCEGOVINE prije rata

Trenutno smo najtrofejni klub u bosni posle rata, posto ako pogledas vjecnu tabelu, znam da ce neki reci to se ne pika da u ovom slucaju se pika jer smo tu objedljivo prvi i prije i posle rata i zajedno kad se spoji cak najvise golova dali najmanje primili itd.

Sad imas kovu ko 3ceg golmana i rahmanovica u A REPREZENTACI dok zeljo od 7-8 inace sto je imao ima sad 0 kao i zrinjski

Da skratim napredka ima, i to dobrog normalno ove sve stvari sto sam nabrojo morale su se realizovat da bi na kraju mi lakse disali i da bi onda pravili toliku razliku u igrackom kadru. Ponovo primjer mi imamo 5-6 igraca iz juniora koji su u prvih 18 igraca i njih 3-4 u prvih 11 i normalno je da ce zeljo zrinjski i ko vec moci mecovat kvalitet sa igracom od 32 godine. Recimo sad Andrea poredit sa Alispahicom ili stilicem to je normalno da ce to bit kvalitet na njihovoj strani al mi smo podpisali sa Andreom 4 godine ugovor dok stila 3 od koih je godinu vec potrosio koji ce imat na kraju ugovora 34 godine andrea 22 tako i za kovacevica vs velica ili pidra i stevanovic..

Mi imamo 5-6 igraca koji ce sigurno 2-3 bit nivo gojka ova dvoica kvalitet bilbije koji ce bit dobri za pl bh itd.

Pogledaj gasala sadiku obje te ekipe su prigrlili nase juniore i gasal se vec sad pokazo da je za prvih 13-14 igraca sigurna stvar je da ce i sadiku.

To se nikad prije nije desavalo..

Sad treba i iskustva i podic to sa djecom na jos jedan veci nivo i tako se radit..

Nas narod se boji konkurencije jel sve svere zivota u bosni je na rubu opstanka, i zato se sve radi da se neda nekom napredovat jer ako taj dode na taj nivo svi ostali ce bit nebitni i negledase nek bude najbolji najbolji i nek najbolji napreduje ako mi nemozemo al cemo se imi poboljsavat pa cemo ih stic i uradicemo nesto (prodat klub nac ulagace nac spozore ili nesto trece) ne najbitnije da niko ne oskoci puno da mi to mozemo stic lahko i da oni nemogu reci mi smo naj jaci bolje bit titulu dvije iza pa i bit amaret nego bit 10 titula iza al bit evropski klub..
Bosanci se boje rada i truda zele sve polahko preko kurca i sa sto manje znoja i pameti. Zato i jesmo zadnja liga svijeta

Hrvati jedino malo to pokusavaju izbacit Dinamo je primjet kao i 2 i 3 mjesto hrvaske repke na svijetu.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 11 avg 2020, 22:54

Nadam se da se neko zaje.bava sa Gojkovicem. Iako nije los igrac, ranije sam i govorio da moze posluziti kao opcija, ali ako dovodimo njega umjesto Adukora, onda se ne slazem da je dobar potez.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 11 avg 2020, 22:58

Napapijri je napisao/la:
11 avg 2020, 22:54
Nadam se da se neko zaje.bava sa Gojkovicem. Iako nije los igrac, ranije sam i govorio da moze posluziti kao opcija, ali ako dovodimo njega umjesto Adukora, onda se ne slazem da je dobar potez.
Nije los bolji od dupovca duplo,,samo ne znam sto onda dupovcu produzise ugovor hehe.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 avg 2020, 23:00

Zna l taj Gojkovic lopte, da ga u spic gurnemo kad zatreba
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”