Eto ispravka, Uzelac je stabilan.
Ostaje da nemamo sigurnog golmana, majstora veznjaka i killera gore.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
i pored redovnog zanimanja i pohotne cure.
Cokorilo, Nenad Kiso i Tandara
Gdje se sjeti Kise, prodavača utakmica.
I na klupi Acácio Alfredo Casimiro
Kako se zvao onaj lijevi bek (za vrijeme Azmira) ? Hodzic? Hadzic? Hoce li u Zelju ili kod nas?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:47Gdje se sjeti Kise, prodavača utakmica.
A Haurdić mi je nanio najveće traume od svih igrača Slobode, ikad. Komplet priča oko njega je samo za povraćanje.
možda Husić?slusalica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:50Kako se zvao onaj lijevi bek (za vrijeme Azmira) ? Hodzic? Hadzic? Hoce li u Zelju ili kod nas?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:47Gdje se sjeti Kise, prodavača utakmica.
A Haurdić mi je nanio najveće traume od svih igrača Slobode, ikad. Komplet priča oko njega je samo za povraćanje.
Kao da samo o njemu ovisi prolazak u grupnu fazu EL...![]()
Alen, Buco, Tare, Vojvoda, Ordagić, Zeba (previše klase u jednoj rečenici) ostali nek se redaju kako hoćeslusalica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:54otkako pratim mojih top 11...
____________a.mesanovic_________
buco__________tare_______________saric
_________rustem______ordagic
muslimovic__________________beganovic
_________grado________mehmedagic
_________________piric______________
ajmo Slobodasiiiii, valja li ovo???![]()
Kaze jednom Tare:" Ja se i potrudim kad moram u grad ..."Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:59Alen, Buco, Tare, Vojvoda, Ordagić, Zeba (previše klase u jednoj rečenici) ostali nek se redaju kako hoćeslusalica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:54otkako pratim mojih top 11...
da go, pa klanja pred publikom s Vojvodomslusalica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 22:01Kaze jednom Tare:" Ja se i potrudim kad moram u grad ..."Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:59Alen, Buco, Tare, Vojvoda, Ordagić, Zeba (previše klase u jednoj rečenici) ostali nek se redaju kako hoćeslusalica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:54otkako pratim mojih top 11...
![]()
Cileta ne smijes izostavljati, na-aaa. Ili ga se ne sjecas brate.slusalica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:54otkako pratim mojih top 11...
ajmo Slobodasiiiii, valja li ovo???
Bil ovo uzelo ligu?![]()
Cile bez premca, ali čovjek je napiso ono od kad on pratiBeduin je napisao/la: ↑11 avg 2020, 22:07Cileta ne smijes izostavljati, na-aaaslusalica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:54otkako pratim mojih top 11...
ajmo Slobodasiiiii, valja li ovo???
Bil ovo uzelo ligu?![]()