Iduce kolo bi nam valjao remi borca i zrinjskog ,naravno da mi dobijemo u Tuzli
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To je tacno iskreno. Prvi faul u Bijeljini karton, danas isto. Nigdje veze. Npr. eto Sinisi na prvom faulu u Bijeljini nije dao karton, a Ikicu jeste. Nasi su da ne uzimam protivnike. Protiv Veleza karton ok, zasluzio je.Zeljovac95 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 22:06Ikicu se prelako daju kartoni,i protiv Radnika i protiv Borca je dobio karton na prvom faulu....
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
I ako moze da se vise pred utakmicu ne pojavljuju nikakve patike i infuzije, i slicne gluposti.
Ja taman mislio napisati da Sehic ima proljev
Moraju, to je dobar znak. Mora biti neki crnjak dan-dva pred utakmicu. Spremite se i za ovo kolo. 

-
- Kontakt:
Ma slazem se,al nek bude nesto standardno tipa nema plata od decembra,Zec pred otkazom,Zec bira utakmice,Amae ga ne mirise,Lendra nezadovoljan itd Uglavnom drzat se plata i Zeca.I sve ima da pobjedujemo.
Sinisa je ipak izgradio neko ime u nasoj ligi pa mu tako znaju progledati kroz prste, dok je Frane jos uvijek "nepoznat".LjoZee je napisao/la: ↑11 avg 2020, 22:09To je tacno iskreno. Prvi faul u Bijeljini karton, danas isto. Nigdje veze. Npr. eto Sinisi na prvom faulu u Bijeljini nije dao karton, a Ikicu jeste. Nasi su da ne uzimam protivnike. Protiv Veleza karton ok, zasluzio je.Zeljovac95 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 22:06Ikicu se prelako daju kartoni,i protiv Radnika i protiv Borca je dobio karton na prvom faulu....
Npr. Za slican prekrsaj, Aci ce oprostiti zuti, a Ikicu nece.
Al doci ce i to na svoje, polahko.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- lijevapolutka
- Kontakt:
Čini mi se da sam na zvanicnoj procitao da je u 17:30
moSa ljoŽe
“Narednu utakmicu Željezničar igra u subotu protiv Slobode. Susret na Tušnju se igra od 17:30 sati.“
U clanku sa Amarovom izjavom na zvanicnoj. Nisam ni ulazio u taj clanak. A na rasporedu bilo u 19h kad su izasli parovi. Yebo ih ovaj termin.
U clanku sa Amarovom izjavom na zvanicnoj. Nisam ni ulazio u taj clanak. A na rasporedu bilo u 19h kad su izasli parovi. Yebo ih ovaj termin.
Na pocetku sezone sam pisao o tome da se treba dovesti golman, kvalitetan i siguran golman. Golman koji donosi bodove. Danas Fejzic u prvom poluvremenu direktno u noge je dodao loptu Ziljkicu na 20-tak metara od naseg gola. Nasa je sreca pa nakon ovako losih ispucavanja i lose reakcije kod udarca igraca Borca(rezultat u tom trenutku je bio 1:1), kad je nesigurno reagovao i imao srece da nasa odbrana dodje do lopte prije igraca Borca i izbije loptu iz naseg peterca. U evropi ovakve greske se skupo placaju.
Sehic i Stevanovic su prekucali. U dzep stavili Zakarica i Ziljkica. Maestralna partija obojce. Posebno mi je drago zbog Sehica, jer je momku 20 godina. Nadam se da ce mu klub sto prije ponuditi novi visegodisnji ugovor. Nadam se da i Sinisa moze nastaviti da igra na ovom nivou..
Kosoric i Ikic isto tako odlicna partija. Neko je napisao na nekoj od prethodnih strana da je Ikic bara bara sa Sipovicem. Ne bih se slozio sa tim. Sipovic i Osmankovic su bili stoperi koji su bili bas nervozni i konstantno su nabijali loptu, samo nabij da nije lopta kod mene. Ikic bez obzira na 3 zuta kartona u 3 utakmice, u te 3 utakmice u toku igre nije pokazivao nervozu i nije panicario..
Mislim da smo takticki jako zreli bili. Tesko je bilo igrati po onoj sparini u prvom poluvremenu a tesko je bilo probiti i bunker Borca.
Fale nam krila. Dva kvalitetna, brza i prodorna krila. Nadam se da ce uprava obezbjediti sefu strucnog staba novac za 1-2 kvalitetna krila. Pokazite da ste sposobni..
U kakvom je stanju trenutno Veselinovic, bruka i sramota. Ne mogu da shvatim da profesionalni fudbaler ono moze sebi dozvoliti.
Sehic i Stevanovic su prekucali. U dzep stavili Zakarica i Ziljkica. Maestralna partija obojce. Posebno mi je drago zbog Sehica, jer je momku 20 godina. Nadam se da ce mu klub sto prije ponuditi novi visegodisnji ugovor. Nadam se da i Sinisa moze nastaviti da igra na ovom nivou..
Kosoric i Ikic isto tako odlicna partija. Neko je napisao na nekoj od prethodnih strana da je Ikic bara bara sa Sipovicem. Ne bih se slozio sa tim. Sipovic i Osmankovic su bili stoperi koji su bili bas nervozni i konstantno su nabijali loptu, samo nabij da nije lopta kod mene. Ikic bez obzira na 3 zuta kartona u 3 utakmice, u te 3 utakmice u toku igre nije pokazivao nervozu i nije panicario..
Mislim da smo takticki jako zreli bili. Tesko je bilo igrati po onoj sparini u prvom poluvremenu a tesko je bilo probiti i bunker Borca.
Fale nam krila. Dva kvalitetna, brza i prodorna krila. Nadam se da ce uprava obezbjediti sefu strucnog staba novac za 1-2 kvalitetna krila. Pokazite da ste sposobni..
U kakvom je stanju trenutno Veselinovic, bruka i sramota. Ne mogu da shvatim da profesionalni fudbaler ono moze sebi dozvoliti.
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 11 avg 2020, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nemojte da mu kvarimo romantiku, dok razvija taktikukerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 22:02Zasluzio je doktor. Posalji mu jednu na racun foruma.
@delinjo ce platiti![]()
mala ako je ko na terenu naebala si

-
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Daj Boze da bude jaka kiša u subotu. Amin... Bude li mokar teren uzimamo 100%!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kolju nas su dije , samo sto pobjedjujemo pa svi mi malo obracamo paznju .Sve tri utakmice stoperu u prvih 10 minuta daju karton i to nakon prvog faula.Opterete te a fakticki tek krenula utakmica.U BIJELJINI cist penal igranje rukom , pred sudijom.Kod rezultata 0 0.Danas penal i ne daje karton nikakav, pravilom ako branis gol rukom crveni ili zuti.Igrac borca vec imao zuti.Dakle igrac vise vodis i utakmica gotova,Ne daje karton i vraca ih u utakmicu.Kod 2 1 ne svira ruku na 16 metara.ociglednu pred njim.Perfidno sude.Sad ce biti sve gore i gore
Kad se Sloboda pretvori najmajne u Chelsea za vikend
- kolezeljovac
- Kontakt:
Daj Boze samo da bude jaka kisa u petak ili subotu u tuzli da teren bude dobar ko prosli put

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.