Jedva čekam evropu, još da bude kvalitetan prenos

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sve sto ti to govori jeste da je plavi kesoljub bolji od bordo kesoljuba....miky_hz je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:33Oni(Zeljeznicar) su prosle godine na plate i ostala primanja potrosili 2.9 miliona ,rashoda imao ukupno 5.9 miliona.Mi smo u tom periodu dali na plate i primanja dali 6.5 miliona, a rashode ukupne imali preko 10.8mil.nukleusmember je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:48moraš fkt biti umjetnik da imaš 3 puta više para od kunkurenta i da nijanse odlučuju izmedju tebe i njega
VVVBK
Velika je razlika realno na papiru kad pogledas i da su te opet toliko jeftiniji dva puta dobro nagrdili i da si sto kazes bare-bare kad se trebas pomarisati na terenu u ova dva slucaja i donji.
Ovo govori il da pare nisu toliko presudne u tom nekom kracem obliku u ovoj nasoj ligi ,ili ti govore da si nesta omašio jel bi trebao biti dosta bolji od njih(ovo su za nasu ligu ipak velike razlike u parama).Cak da si mozda pretplatio igrace neke.
Ili govori da ti trebas 3-4 godine da imas ovoliku razliku u novcu i ulaganju pa da imas neku dugorocnu strategiju i plan pa tek onda da dodje do izrazaja to sto si godinama davao puno vece pare.
Ja mislim ipak da je blize ovom drugom,a opet protivnicima moras cestitati jel nisu zaostali u tom terenskom smislu sa toliko manje para i sto se drze kolko tolko sa svim tim problemima koje mi nemamo.
Generalno trebat ce godina i godina ulaganja na ovoj ili jos vecoj razlici pa da se to osjeti i kroz ligu.Nemoze to tek tako,da moze PSG bi svake godine LP osvajao ili tako neki primjer.
@MortemHz reaguj, nije našKometa je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:48Ako je igrac skuplji ne znaci da je bolji to je stvar sefa strucnog staba i s.portskog direktora.Ako jedan Serbecic dode Sarajevo 10 000 KM mjesecno znaci da bi trebao biti 5 puta bolji od Ikica koji igra za 2000 KM u najmanju ruku tu su bara bara.Hodzic sigurno ima duplu platu Cipetica a mozda je mali iz Sirokog i bolji.
Znači, nisu u formi bili u nedjelju a bit će sutra ?ShofaII je napisao/la: ↑11 avg 2020, 22:28Hajd da idemo u pozitivu samo, mada ja nisam u ovim kritikama vidio negative al et.
Kad se uzme u obzir mogucnost da se forma tempira za te evropske utakmice i da su pripreme radjene po mjeri za evropu mozemo se nadati sutra boljoj partiji i da naplatimo ove promašaje od subote. Nadam se da cemo biti precizniji i da ce od sutra to poceti dolaziti na svoje.
Sutra svi na stream svi svi svi!
Neka hvala strumf nam nije potreban. Stonse nas tice treba neko ko zna prepoznat kvalitet ko Lalatovic dovede igrace iz drugevlige,napravi rezultat i jos proda te igrace za dobru cifruAhmoveliki je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:14Ja bih najvise volio da nasi tako ozbiljno razmisljaju u buducnosti pa da recimo dovedu nekad u blizoj buducnosti onog sefa Regensburga, Selimbegovica pa da se neki sistem sa svabama napravi svake godine da imamo 4/5 svaba u ekipi 3 mladih i 2 nekih iskusnih koji bi bili zainteresovani za europu LP/LE i u 33oj 34oj god... po drugoj ligi ima strasnih igraca fkt strasnih koji su placeni godisnje oko 500k eura
Ovo sam spomenuo samo jer se Vinko poceo tjerat svi nesto tjeraju ima li neko plan, prijedlog nesto, a i ustalom god dana trebaju svi ostat jer realno izgleda da o europi razmisljaju samo ako nas posere...
Mi smo Sarajevo i nasi igraci mogu svefks74 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 22:32Znači, nisu u formi bili u nedjelju a bit će sutra ?ShofaII je napisao/la: ↑11 avg 2020, 22:28Hajd da idemo u pozitivu samo, mada ja nisam u ovim kritikama vidio negative al et.
Kad se uzme u obzir mogucnost da se forma tempira za te evropske utakmice i da su pripreme radjene po mjeri za evropu mozemo se nadati sutra boljoj partiji i da naplatimo ove promašaje od subote. Nadam se da cemo biti precizniji i da ce od sutra to poceti dolaziti na svoje.
Sutra svi na stream svi svi svi!![]()
Prvo mi smo odmakli dobro jer posteno receno bili smo dobro iza. Samo primjer; dzeko se prodo u walsburg 3% zelji,prodat u city 3% zelji, prodat u romu 3% zelji, sve se desilo u 6-7 godinamiky_hz je napisao/la: ↑11 avg 2020, 21:33Oni(Zeljeznicar) su prosle godine na plate i ostala primanja potrosili 2.9 miliona ,rashoda imao ukupno 5.9 miliona.Mi smo u tom periodu dali na plate i primanja dali 6.5 miliona, a rashode ukupne imali preko 10.8mil.nukleusmember je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:48moraš fkt biti umjetnik da imaš 3 puta više para od kunkurenta i da nijanse odlučuju izmedju tebe i njega
VVVBK
Velika je razlika realno na papiru kad pogledas i da su te opet toliko jeftiniji dva puta dobro nagrdili i da si sto kazes bare-bare kad se trebas pomarisati na terenu u ova dva slucaja i donji.
Ovo govori il da pare nisu toliko presudne u tom nekom kracem obliku u ovoj nasoj ligi ,ili ti govore da si nesta omašio jel bi trebao biti dosta bolji od njih(ovo su za nasu ligu ipak velike razlike u parama).Cak da si mozda pretplatio igrace neke.
Ili govori da ti trebas 3-4 godine da imas ovoliku razliku u novcu i ulaganju pa da imas neku dugorocnu strategiju i plan pa tek onda da dodje do izrazaja to sto si godinama davao puno vece pare.
Ja mislim ipak da je blize ovom drugom,a opet protivnicima moras cestitati jel nisu zaostali u tom terenskom smislu sa toliko manje para i sto se drze kolko tolko sa svim tim problemima koje mi nemamo.
Generalno trebat ce godina i godina ulaganja na ovoj ili jos vecoj razlici pa da se to osjeti i kroz ligu.Nemoze to tek tako,da moze PSG bi svake godine LP osvajao ili tako neki primjer.
Nije los bolji od dupovca duplo,,samo ne znam sto onda dupovcu produzise ugovor hehe.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bordo10, bordobijeli, fks74, Google Adsense [Bot], Hajdeee, hase73, Komercijala19, MokraKifla, Serha, Vanja8 i 91 gost.