FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma dobro slab je Fejza bio,mislim ne mora ti to delinjo napisati,ako si slusao Amarovu izjavu onda si shvatio da se samo ceka Eric i njegov oporavak.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Vec počinješ peglati. Na lobotomiju pa tamo mafijaj. Imaš Klub pa provjeri na čemu je čovjek igrao utakmicu.Zeljovac95 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 22:13I ako moze da se vise pred utakmicu ne pojavljuju nikakve patike i infuzije, i slicne gluposti.
Unovčit će Amar ovo sve iduće ljeto. Od beka do špica. I onda ide pjena party lažnim navijačima.
Ali Dado, uffffffff. Sve je redom popišao sa njim.
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ovaj zenicki supak nije svirao onu ruku na 17 metara. E bijednice bijedni.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kolezeljovac
- Kontakt:

Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 12 avg 2020, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Lijepo je receno, ne znam dal ti ili neko treci, da mu je rodjak od Mese javio da je Juricic na infuzijama i da je trenirao u patikama. Prvo covjek moze zavrsiti na infuzijama iz raznih razloga, ne mora znaciti najgore, ali se odmah reklo da ga najvjerovatnije nema, temperatura i ostalo. Onda ovaj prica za Veselog i vodke, upalio se da bog sacuva.Frane2020 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:37Vec počinješ peglati. Na lobotomiju pa tamo mafijaj. Imaš Klub pa provjeri na čemu je čovjek igrao utakmicu.Zeljovac95 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 22:13I ako moze da se vise pred utakmicu ne pojavljuju nikakve patike i infuzije, i slicne gluposti.
Unovčit će Amar ovo sve iduće ljeto. Od beka do špica. I onda ide pjena party lažnim navijačima.
Ali Dado, uffffffff. Sve je redom popišao sa njim.
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI !
Svasta mi cujemo, nagledami se svega od raznih nasih zvjezdica. Znamo i koji koju ****, koji film pogledaju. Bukvalno sve znamo i nemamo od toga nikakvog hajra. Poletimo napisati ovdje i ne razmisljajuci o nekim eventualnim posljedicama.
Kad god neko uleti sa insajderskim kako ovo ili ono, treba ga na niz docekati. Da je srece ikakve, imali bi otvoreni forum sa imenima, prezimenima i brojem aktivne clanske karte. Pa ti MrkiMedo pisi da nema dresova i da trava ne valja
- kolezeljovac
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne mogu da gledam ovog Zakarica debila kako dribla naseg igraca.
To mu je i bilo jedino sto je uradio. Crnov sa onim pokusajima suteva mi je najjaci bio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovaj što piše za Veselinovića i vodke je provjeren forumaš. Nema veze sa lobotomijom.
Ja ne znam jesmo li mi jaki ili Borac nije imao svoj dan, ipak imaju veoma dobru ekipu. Sreća pa je Jagodić na klupi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bolje postavi Stilu kad prolazi Janicica nego ovo...
Ili Mesinu petu...
Ili Mesinu petu...
Hajde predriblao ga jednom bez nekih posljedica za nas gol, nije ga ubio 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Haha ma jest al nesto mi bezze vidjeti 

Legendo, ako ti se ne gleda - ne gledaš. Razmišljao sam između Štiline greške iz koje smo primili gol i ovog pada na dupe Veselinovića, a moglo je biti jednako opasno kao Štilina greška. Sreća pa je Zakarić van forme, inače bi sad kmečali.zeljovac21 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:15Bolje postavi Stilu kad prolazi Janicica nego ovo...
Ili Mesinu petu...
Malo sam drzak prema novim nickovima, ali to je čisto radi preventive, nikad ne znaš iza kojeg se krije lobotomac. Halali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.