Ko bi to osvojioMachak je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:47Šipak bi vi odbranili da se sezona nije prekinula kao i sto bi Borac igrao europu, ali neka doci ce to na naplatu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ko bi to osvojioMachak je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:47Šipak bi vi odbranili da se sezona nije prekinula kao i sto bi Borac igrao europu, ali neka doci ce to na naplatu.
pa vidis i sam koje zasluzeno prvi na tabelifeniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:00Sarajevo-Tc prvo poluvrijeme vise od 1,5
I kako vas jos ne mrzi da se raspravljate o prosloj sezoni..kad ce ova doc na red, da barem drugacije nesto citamo malo.
Samo nek ima ciza, pa makar i po dresovima, a? Trebalo bi bordo, ali ko šta zna, krhko je znanje...svrakino1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:46jel igrate u bijelim dresovima sa bordo cizama
ili igrate u onim bordo dresovima sa bordo cizama
Kad bih ti bilo koji pozitivan broj uz tvoj IQ stavio, bilo bi to bas precjenjeno ..svrakino1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:09pa vidis i sam koje zasluzeno prvi na tabelifeniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:00Sarajevo-Tc prvo poluvrijeme vise od 1,5
I kako vas jos ne mrzi da se raspravljate o prosloj sezoni..kad ce ova doc na red, da barem drugacije nesto citamo malo.
sta se ima tu raspravljat
a o prosloj sezoni se pravi film
Mislim da je prosle godine nakon 2, 3 kola i Čelik bio prvi na tabeli.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:09pa vidis i sam koje zasluzeno prvi na tabelifeniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:00Sarajevo-Tc prvo poluvrijeme vise od 1,5
sta se ima tu raspravljat
a o prosloj sezoni se pravi film
Treba nam malo profesionalizma u ligi za kakav takav napredak. Amar je sigurno medju top 2 strucnjaka u nasoj ligi, al te izjave i sve kvare tu neku sliku, mozda to nama ovkao zvuci smijesno, al ipak akd se pogleda realno, to spominjanje nekih mladji klubova te ne tako rijetko uporedjivanja igraca s zivotinjama, jbg bolje mozda i ko Vinko standardne fraze nego to.Drape je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:25Razlika između Vinka i Osima je i tome što će Vinko poslije utakmice izjaviti: "Sigurno da nisam zadovoljan", "Moramo biti zadovoljni", "Bila je teška utakmica", "Okrećemo se narednoj utakmici", a Osim: "Trenira on već godinu i po sa nama, i medvjed bi nešto naučio za godinu i po". Ne sviđa mi se Vinkov prenaglašeni i ukočeni profesionalizam i fraziranje, možeš dijete od 5 godina naučiti napamet da daje izjave kao Vinko.
To je sve zbog Nalica. Jos se covjek ko trpo da bude selektor Bosne...SoulEclipsee je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:28Po meni T.City nije se nesto pokazala specijalno,blagu prednost bi dao konama.
Jarane, uz duzno postovanje, bas laprdas gluposti. Jucer su svi bili zalijepljeni za male ekrane. Ne znam zasto izdvajas da kao mi pratimo samo vas, pomjeramo dnevne obaveze, a vi jucer ispisali 4 stranice o Zelji. Dotakli se znaci svega, od Amara pa do cistacice.
Njih Nalic ubi. Nisu oni losi kad gledas imena. Ako on dodje na Kosevo danas da se brani nayebat ce osim ako Fejzic se u Neuera ne pretvori ko sto ima nekad obicaj.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:37Ma tc je tanka, a trener im je jos tanji. Nemaju oni sta traziti na lavoru danas.
E, moja Kerima Tomić, jučer ni navijači Želje nisu bili uz male ekrane, za danas slobodno vrijeme ostavili, a još derbi kola igrali.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:41Jarane, uz duzno postovanje, bas laprdas gluposti. Jucer su svi bili zalijepljeni za male ekrane. Ne znam zasto izdvajas da kao mi pratimo samo vas, pomjeramo dnevne obaveze, a vi jucer ispisali 4 stranice o Zelji. Dotakli se znaci svega, od Amara pa do cistacice.
Znaci formacije, igrackog kadra, Amara, terena, protivnika, skautinga, finansija.
Sto se glupiraš? Jesam li nesto slagao?joker90 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:47E, moja Kerima Tomić, jučer ni navijači Želje nisu bili uz male ekrane, za danas slobodno vrijeme ostavili, a još derbi kola igrali.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:41Jarane, uz duzno postovanje, bas laprdas gluposti. Jucer su svi bili zalijepljeni za male ekrane. Ne znam zasto izdvajas da kao mi pratimo samo vas, pomjeramo dnevne obaveze, a vi jucer ispisali 4 stranice o Zelji. Dotakli se znaci svega, od Amara pa do cistacice.
Znaci formacije, igrackog kadra, Amara, terena, protivnika, skautinga, finansija.
+1GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2020, 15:05Ma sve je ovo u pet deka
Osim realno najbolji strucnjak, ali ima losiji kadar nego mi
Imam osjecaj da ce Zizovic dobiti otkaz, a da ce im se Sliskovic vratiti cime imaju puno vece sanse za titulu
Sve u svemu bit ce tu gusto, bez ikakve velike bodovne prednosti u vrhu
Većinom nisi, drug, samo ovaj dio:
Jučer pitam jarana Željkanovca (Amarovca) koji piše na ovom forumu je li zadovoljan igrom protiv Borca, kaže on "koliko je završilo". Pa valjda 2:1, rekoh ja, ma nisam ni završio moja Tomićko, kad poče on "jooooj hoće vas ubiti Tuzla sutra, eto nove sramote, jedva čekaaaam, gdje ćeš gledati tekmu"? Ja brže bolje na drugu stranu hitrim korakom, vidim ovo je opsesija i može prerasti u psihozu. Ali tu mi bi jasno što se ovako prati FKS i što se svaka situacija na utakmicu analizira uz pratnju skičanjem i naricanjem.Jarane, uz duzno postovanje, bas laprdas gluposti. Jucer su svi bili zalijepljeni za male ekrane. Ne znam zasto izdvajas da kao mi pratimo samo vas, pomjeramo dnevne obaveze, a vi jucer ispisali 4 stranice o Zelji. Dotakli se znaci svega, od Amara pa do cistacice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.