To zauzeo položaj od Milomira OdovićaCaptain4 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:23Ja sam odmah iza Željinog stadiona.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:20Vise sam se umorio kad sam se u osnovnoj penjao uz Hrasno Brdo na komemoraciji Vinke Samarlica neg kad sam isao uz Bjelasnicu.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdiyok je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:33To zauzeo položaj od Milomira OdovićaCaptain4 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:23Ja sam odmah iza Željinog stadiona.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:20Vise sam se umorio kad sam se u osnovnoj penjao uz Hrasno Brdo na komemoraciji Vinke Samarlica neg kad sam isao uz Bjelasnicu.![]()
![]()
Ako je souk Narandza onda je narandzast!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Sta je sa najjacim forumasem allsportfan?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:43KANTA GODINE 2020
UPDATE
August 2020:
• Husika 1,65
• Imčo 3,20
• leorey 15,00
• legendareala 28,00
• Samso 90,00
23
-
jolicnikola
- Kontakt:
Bujrum u Prego na kafu sa bratom
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pozz za Dobrinje, slabo izlazim u zadnje vrijeme..sta je doli aktuelno, gdje se moze kafa popiti a da nije Sahat kula? Pozz od generacije 89delinjo je napisao/la: ↑12 avg 2020, 12:24Bujrum u Prego na kafu sa bratom![]()
![]()
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Imaš Sendi , Square , onu malu slastičarnu i nargile nake pored Raiffeisena ...
Imaš pored Mrkve Marshall , tu je najbolja kafa od svih Julius Meinl ali onako je čudan lokal , kugla sladoleda 2.40 KM
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma Sendi zakon, dobri kolači, fina terasa 
A za pojesti u Slatko i Slano ispod
A za pojesti u Slatko i Slano ispod
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
jolicnikola
- Kontakt:
evo ja se našo sa jednom tekvondiskinjom preko Drine koja je bila zlatna u Londonu, jeli to znači da sam odj**o Viki i Anđu (dopizdilo me)?
a možda se jednom nađem i sa Lanom Banely, ko zna
a možda se jednom nađem i sa Lanom Banely, ko zna
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Qrčeva kafario_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:02Ma Sendi zakon, dobri kolači, fina terasa
A za pojesti u Slatko i Slano ispod![]()
Kolači beton , i cijenom su dobri nisu skupi ...
Slatko i Slano mjera , taman kako treba .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Mejtaš najsavršenija lokacija, samo yebe što ima malo brda
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ovdje momci u starom Hrasnom,preko puta Bosmala,one kuce mir tisina, fin komsiluk,dajem preporuku jedini minus..nema puno mladje raje
Jos reci da si isao u Skender Kulenovic
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Imam tu familiju, pravo finio naselje, ljudi se paze, obilaze kao ono nekad...Ide se na kafe, sijela sto je sad rijetkost!
Pocetak Olovske!
Ono kad odem parkiram bez po frke na komsijin ulaz, nikad me niko nije pitao sto ostavljam itd
Ono kad odem parkiram bez po frke na komsijin ulaz, nikad me niko nije pitao sto ostavljam itd
Za Delinjo
Trenirao sam kosarku u Skender Kulenovic 2002/005 u K.k.Mladost...a osnovna Osman Nakas, chwila 2..
A isao u medicinsku,na Bjelave gener.89 a bilo masa normalne raje tad s Dobrinje s nama u skoli,pa smo znali sredinom 2000 ici doli, ponekad u Prego..i bio je neki klub sto je imao Hip Hop evente
zaboravio sam kako se zvao..
Dobrinja, masa masa fine pozitivne urbane raje..a i bilo nam je cudno Tad, sto dosta naseg drustva iz srednje pa i faksa,, uglavnom izlazi samo po Dobrinji
Trenirao sam kosarku u Skender Kulenovic 2002/005 u K.k.Mladost...a osnovna Osman Nakas, chwila 2..
A isao u medicinsku,na Bjelave gener.89 a bilo masa normalne raje tad s Dobrinje s nama u skoli,pa smo znali sredinom 2000 ici doli, ponekad u Prego..i bio je neki klub sto je imao Hip Hop evente
Dobrinja, masa masa fine pozitivne urbane raje..a i bilo nam je cudno Tad, sto dosta naseg drustva iz srednje pa i faksa,, uglavnom izlazi samo po Dobrinji
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, PSV i 4 gosta.