Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ova slika mi je na objesena na zidu vec skoro 5 godinaMandrak je napisao/la:
![]()
Ma ima drvo nekakvo cini mi se,negdje sam vidio sliku evo sad se slomih trazeci nigdje jeWolverine je napisao/la:
znal se sta ce tacno pisat na dresu?
znaci ne vjerujem ocimamiky_hz je napisao/la:Ma ima drvo nekakvo cini mi se,negdje sam vidio sliku evo sad se slomih trazeci nigdje jeWolverine je napisao/la:
znal se sta ce tacno pisat na dresu?
Edit-evo ga,ovo je valjda grb tih Arapa
Da znam to sve,alikada su već morali stavljati sponzora,trebali su staviti neku poznatiju i ljepšu markuonoffon je napisao/la:I Athletic nije imao sponzora sto godina, sad je tu, sta ces, tesko bez sponzora.
Da znam da je u današnjem svijetu lova najvažnija,ali bih volio više npr.da je sponzor bwin,estrella galicia ili neka druga evropska firma,jer realno gledajući današnji evropski nogomet večinu drže Arapionoffon je napisao/la:Bitna je lova, zbog love i stavljaju sponzora, kakve veze ima jeli ljepsi, kako to procjenis, jel zato sto su Arapi pa ti se nesvidja.
Steamroller je napisao/la:Da znam to sve,alikada su već morali stavljati sponzora,trebali su staviti neku poznatiju i ljepšu markuonoffon je napisao/la:I Athletic nije imao sponzora sto godina, sad je tu, sta ces, tesko bez sponzora.
Ne verujem da ce biti takvi,jer takve dresove sad imamo, a u skorije vreme ,barca svake sezone menja dresove.nidjo_barca je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce biti drvo,cuj drvo na dresPise se da bi do kraja godine trebao se dizajnirati dres,a otprilike bi nesto ovako trebalo izgledati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.