FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Mandrak
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mandrak » 11 dec 2010, 01:28

Ja ne mogu zamisliti da ce barsin dres sad imati ime nekog sponzora, pa bilo kakvog :(

slika

slika

slika

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 dec 2010, 01:59

Mandrak je napisao/la:
slika
ova slika mi je na objesena na zidu vec skoro 5 godina :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 dec 2010, 02:02

Wolverine je napisao/la:
znal se sta ce tacno pisat na dresu?
Ma ima drvo nekakvo cini mi se,negdje sam vidio sliku evo sad se slomih trazeci nigdje je :)

Edit-evo ga,ovo je valjda grb tih Arapa

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 dec 2010, 02:11

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koji je to vrag :o

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 dec 2010, 02:12

miky_hz je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
znal se sta ce tacno pisat na dresu?
Ma ima drvo nekakvo cini mi se,negdje sam vidio sliku evo sad se slomih trazeci nigdje je :)

Edit-evo ga,ovo je valjda grb tih Arapa

slika
znaci ne vjerujem ocima :mrgreen: :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 11 dec 2010, 02:17

Šta je ono na dresu ? Drvo jabuke ili kruške ? :lol:
YNWA !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 dec 2010, 02:24

Naravno nemora znaciti da ce biti ovako...vjerovatno ce nasminkat nesto i da ce bolje izgledat u stvarnosti :)

Mozda bude bez drveta :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 dec 2010, 02:37

Hajde ba da se ne zamaramo s tim. Ako se oni sloze i mi se slazemo. Tradicija jest al ima veci od nas i ono sto oni odluce tako je. Vjerujte mi da me zaboli k.ta sta ce pisat na dresovima. Bitno je da smo ih stukli 5:0 a jel s drvima il bez njih - to frankovcima nije bitno. Nekog boli rezultat a nama su bitne pobjede 8-)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 11 dec 2010, 08:57

slika
evo moguci dresova
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Steamroller
Kontakt:

Post Postao/la Steamroller » 11 dec 2010, 09:08

Ovo je stvarno glupo zbog marke na dresovima,pa nikada niste imali marke,a sada stavljate tako glupu marku :?

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 11 dec 2010, 09:14

I Athletic nije imao sponzora sto godina, sad je tu, sta ces, tesko bez sponzora.
Big club, great history, Nottm Forest.

Steamroller
Kontakt:

Post Postao/la Steamroller » 11 dec 2010, 09:34

onoffon je napisao/la:I Athletic nije imao sponzora sto godina, sad je tu, sta ces, tesko bez sponzora.
Da znam to sve,alikada su već morali stavljati sponzora,trebali su staviti neku poznatiju i ljepšu marku ;)

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 11 dec 2010, 09:54

Bitna je lova, zbog love i stavljaju sponzora, kakve veze ima jeli ljepsi, kako to procjenis, jel zato sto su Arapi pa ti se nesvidja.
Big club, great history, Nottm Forest.

Steamroller
Kontakt:

Post Postao/la Steamroller » 11 dec 2010, 09:56

onoffon je napisao/la:Bitna je lova, zbog love i stavljaju sponzora, kakve veze ima jeli ljepsi, kako to procjenis, jel zato sto su Arapi pa ti se nesvidja.
Da znam da je u današnjem svijetu lova najvažnija,ali bih volio više npr.da je sponzor bwin,estrella galicia ili neka druga evropska firma,jer realno gledajući današnji evropski nogomet večinu drže Arapi ;)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 11 dec 2010, 09:57

Steamroller je napisao/la:
onoffon je napisao/la:I Athletic nije imao sponzora sto godina, sad je tu, sta ces, tesko bez sponzora.
Da znam to sve,alikada su već morali stavljati sponzora,trebali su staviti neku poznatiju i ljepšu marku ;)

"Ko prvi djevojci, njemu djevojka", tako se kaže. Ma da je u ovom slučaju, nažalost što je upšte došlo do toga: "ko više ponudi, njemu prostor na dresu najboljih."

Nema nikakve veze koja je kompanija tu. Kad je već potrebno, onda mi je drago što to nisu isfurane neke, pa ajd da se opet bar malo razlikujemo. :roll:

Jedno je sigurno, žao nam je svima što je do toga došlo. Kako negdje pročitah, Barcelona nakon 111 godina "gubi djevičanstvo i postaje odrasla". Katarska fondacija sa svojim pozitivnim income-om (profitom) odlučili se pokazati svijetu, i izabraše ipak najbolji način. Pa, taj dres će kupiti milioni ljudi u cijelom svijetu. Dobro za Barcu, dobro za fondaciju. Opet, taj dres će biti najljepši, sa drvom jabuke, kruške, hurme ili bez toga.

Žao mi jeste, ali ako je to potrebno, ako je Barca zadovoljna s tim i sa Sandritom ( :roll: ), onda sam i ja.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 dec 2010, 12:06

Ma ne vjerujem da ce biti drvo,cuj drvo na dres :D Pise se da bi do kraja godine trebao se dizajnirati dres,a otprilike bi nesto ovako trebalo izgledati

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 11 dec 2010, 12:10

Ma nek bude i g*vno da dresu samo nek osvajaju trofeje.Jeste malo cudno posle tolikih godina da imamo sponzori,al ako je neka uteha i sponzor nam je ne profiTna orgranizacija.Verovatno nece biti drvo nego samo natpis.Mene to vise ne zanima,samo da se ne odrazi na igrace.
Al opet mi je drago sto smo KLUB koji se zadnji poklekao pred Pritiskom modernog fudbala :D :D :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 11 dec 2010, 12:13

nidjo_barca je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce biti drvo,cuj drvo na dres :D Pise se da bi do kraja godine trebao se dizajnirati dres,a otprilike bi nesto ovako trebalo izgledati

slika
Ne verujem da ce biti takvi,jer takve dresove sad imamo, a u skorije vreme ,barca svake sezone menja dresove.
PS: od tih mi je najlepsi ovaj u sredini :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 11 dec 2010, 12:22

ma daj sta se ljutite zbog sponzora,istina da se srusila dugogodisnja tradicija bez glavnog sponzora al doslo je takvo vrijeme i jos ova kriza da se moralo nesto uraditi,150 mil nije malo,to ce dobro doci za vracanje dugova i dovodjenje igraca,sta bi onda pojedni radili da je barca pala u rezultatsku krizu zbog nemogucnosti dovodjenja velikih igraca :?: onda bi govorili da su trebali staviti sponzora i sl.zato sutite :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 dec 2010, 12:49

Katar je blizi MU i Fergusonu i nemorate se bojat Arapa :D
Bitna je lova izgleda, a to po meni nije nikakav problem. Meni je najbitnije da se do te love dodze na velicanstven i tijumfalan nacin a ne na gazenje, pljuvanje (Raul, Gutti i sl.) i kupovinom svega sto iole valja u svijetu fudbala.
Oni nama pare - mi njima znanje...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.