Samo jedno/dva krila ili jedno krilo i stopera
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma ne fula Tuzla nista, dvije prilike koje su iz individualne neke kvalitete i to je to. Realno prelosa ekipa, nisu igrali mozda 4-5 minuta najvise. Da je Hebibovic tu umjesto Oremusa, dali bi im pet komada glat do kraja utakmice. Jedva cekam izjavu Nalica i kmecanje Azmira za 5-6 kola.
Neće se moći romb igrati cijelo vrijeme evo Ikić žute kartone Drina/Beća mora na klupu kao junior
Veseli nije fit
Zeca ni na mapi
Subašić i Gasal još se nisu pokazali da bi bili prve opcije
Brko iz druge galaksije!
-
Chwila1921
- Kontakt:
Tuzla prvih 25-30min prelosi, al gol primljeni ih trznuo bgm, ubise pitare ovih 20-30min zadnjih
Danas Beganovic ne igra za slobodu protiv mladosti kazu zadnja loža.Sigurno bi nam njegovo ne igranje jos vise olaksalo utakmicu.
JAČI OD RATOVA REŽIMA I PARTIJA
-1921-
-1921-
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Yebo majku centra ne mogu preći..
Čitavu sezonu su ovako naguzove dobijali kući..
Smijesna ekipa iskreno evo 25 min u drugom poluvremenu nisu centra presli a igras kuci jos.avalPacidoroP je napisao/la: ↑12 avg 2020, 18:23Yebo majku centra ne mogu preći..
JAČI OD RATOVA REŽIMA I PARTIJA
-1921-
-1921-
-
Grbavica786
- Kontakt:
Meni je ovaj Nukic iz TC jako dobar igrac.
-
Blueforce21
- Kontakt:
Ovo ako zavrsi 1-0 ne znam... toliko nafake imat, a kurcu ne valjat...
Suti zamisli jos da je i Pidro tu hahaha smijesno sarajevo
E zaslužili su bod, ako ne i sva tri.
Dobro ovo je baš baš loše od kona, nije ovo loša igra nego nemoć.
Nema veze, biće kikseva, kiksali su oni prošle godine u gostima i to pofino, mi moramo sebe gledati i trudti se biti što maksimalniji bodovno kada igramo kući
Nema veze, biće kikseva, kiksali su oni prošle godine u gostima i to pofino, mi moramo sebe gledati i trudti se biti što maksimalniji bodovno kada igramo kući
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nista to nama ne vrijedi ako ne dobijemo za vikend
- pintol_TM87
- Kontakt:
nemam razloga da izmisljam a ni tebi da se pravdam..zivioZeljovac95 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 15:55Druze ne pretjeruj,ti znas da on nikako nije spreman,haj ne pretjeruj.pintol_TM87 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:20ja opet kazem da on nece jos zaigrati u prvoj mozda nikad...nije spreman nimalo a nije cemu u polju nazalost..MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 13:10
Pa i ja kontam mislim momak je garant pun želje i motiva,a još mlad,a djeluje kao dobar napadač,davao je 2 utakmice po 4 gola u prijateljskim,što nije malo bez obzira što su prijateljske.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.