Nisi ni ti po meni, vaya con Diosmirzatele je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:11Joj denchi nisi ti dobar nikako brate, al hajd..Denchi je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:04Excuse moi, sto ti poremetih dnevni mir mudri nas Kyliane Teletovic...
Smaram, jer ne volim prosipanje bodova mog tima...jbg ne pratim niti idoliziram otpatke od ljudi poput mirze ili nahajpane francuze....Pisem na temi Sarajevo...add foe i ti miran, mozda i zauvijek...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zrinjski je gori od nas.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
U svakom kolu dosad...trebali su 15 pripremnih igrati....totalno neuigrani....nikakve hemije...i Arezina satro play

Recept za propast
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Al Vinko ima 5 pobijeda i jedan remi. Jel imao neko bolji start ranije?
Možda on zna nešto što mi ne znamo
Možda on zna nešto što mi ne znamo

Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 12 avg 2020, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
I ove sezone ce titula ostati na Kosevu, nasem stadionu zvanicno 

S1ba piše da je gotov Pejović
- crozzer
- Kontakt:
Kakav je ovaj Pejović, ima li neko da prati Radnički? 

Bilbija večeru promašio...
Naravno meni kapiten na fantaziju

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ko veliki protivnik Husrefa cu to rec da je i Husref bio u vrhu i konkurenta onu zadnju polusezonu sto je bio. Al svi su vidjeli da to nije to.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:23Al Vinko ima 5 pobijeda i jedan remi. Jel imao neko bolji start ranije?
Možda on zna nešto što mi ne znamo![]()
Samo sto MArinovic jos ima sanse i sto mi nadu daju one 3 utakmice prosle sezone. Ne znam i dalje mislim da je povucena rucna u dogovoru s kondicionim.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Pobjedili jesmo ali kao da smo izgubili. Čudan osjecaj.
Za nadati se, da se igra popravi ali mi nismo pravi vec od početka priprema.
Za nadati se, da se igra popravi ali mi nismo pravi vec od početka priprema.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mladost neće dati još 2 gola do nove godine
Polako ljudi samo polako sve ce to doći na svoje. Iskreno mene trenutno liga ne interesuje u glavi mi je samo Evropa
- feniksptica
- Kontakt:
Necemo ni mi Atalanti za naseg zivota, al to je fudbal **** ga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Djabe on tesko ufati formu, kod nas kad je bio sezonu se trazio, nece on pritiska.....
I kada teškooo jeee, kad redaš patnja pobjedeeee... Idemo na te krkane, ako su gledali ovo danas, zbunili smo ih životom, qrac će skauting odraditi i analizu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Amar ima ugovor do sledeceg ljeta.
Da l ga prodat i uzet neke pare, a sigurno da mozemo i forsirat Zinedina, il ga pustit da igra jer nam je vazan i sledece ce otic dzaba sigurno, nece on vise produzavat..
Sta vi mislite
Da l ga prodat i uzet neke pare, a sigurno da mozemo i forsirat Zinedina, il ga pustit da igra jer nam je vazan i sledece ce otic dzaba sigurno, nece on vise produzavat..
Sta vi mislite
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako dođe bice daleko najbolji CDM lige, vidjecetekraljlavova je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:34Moje info mi kazu da je pravo dobar igrac ovaj pejovic

Vinko Marinovic u FKS :
6 utakmica
5 pobjeda
1 nerješen rezultat
Gol razlika 15:5 .
Lose
6 utakmica
5 pobjeda
1 nerješen rezultat
Gol razlika 15:5 .
Lose

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Da mi akobogda izbacimo Vels u srijedu. Neće nikome ni naumpasti ova utakmica. Ništa nam nije išlo za nogom al smo pobijedili, yebes ti to sve, 3 boda se pišu. Posjed lopte se ne računa na tabeli. Oni su ti koji treba da tuguju za bodovima. Mi samo imamo pravo da budemo zabrinuti. A poslije srijede nek se drugi brinu kad ovima ubacimo peticu akobogda. 

Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 12 avg 2020, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, MaroonBjelave i 70 gostiju.