Hoces reci da nisu lupali razno razna imena, a veze niko nema.ajdohordas je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:20Aha zbog vas dvojice otisli, sigurno je momke bilo stid vas dvojice pa zato otisli.hamsik je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:18Da hahahaha napalili ljude i sad vidili kao nema od toga ništa odo ja sa foruma zbog negative big brain brobordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:15Insajderi su glavni bili ovo ljeto slomili se pricom da biramo sta cemo dovesti, med i mlijeko, puni para hadzija monchi, riola. Lupali imenima a sve šupljak bio samo kontra efekat stvore, puno ocekujes a na kraju nista. A sad kao napustili forum zbog negative![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Likovi najavljivali Fatose Hajrović Ibiševiće sve žive hahaah dobro pa nisu rekli dolazi nam Pjanić samo da odbije Barcu hahaha a to može svako lupati hvala Bogu što su otišli bolje čitati ove "navijače" koji pljuju Vinka nego njihajdohordas je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:20Aha zbog vas dvojice otisli, sigurno je momke bilo stid vas dvojice pa zato otisli.hamsik je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:18Da hahahaha napalili ljude i sad vidili kao nema od toga ništa odo ja sa foruma zbog negative big brain brobordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:15Insajderi su glavni bili ovo ljeto slomili se pricom da biramo sta cemo dovesti, med i mlijeko, puni para hadzija monchi, riola. Lupali imenima a sve šupljak bio samo kontra efekat stvore, puno ocekujes a na kraju nista. A sad kao napustili forum zbog negative![]()
![]()
FKS
bordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:28Hoces reci da nisu lupali razno razna imena, a veze niko nema.ajdohordas je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:20Aha zbog vas dvojice otisli, sigurno je momke bilo stid vas dvojice pa zato otisli.![]()
FKS
-
ajdohordas
- Kontakt:
Hadzic i Beqiraj bili u ozbiljnim pregovorima i o tome se pisalo i pričalo.bordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:28Hoces reci da nisu lupali razno razna imena, a veze niko nema.ajdohordas je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:20Aha zbog vas dvojice otisli, sigurno je momke bilo stid vas dvojice pa zato otisli.![]()
Duljevica i Suljica ljudi vidjali po kafama u Sarajevu i bubao je kako je ko htjeo i kome je koja priča odgovarala.
Za onog Haselbanka i nije bilo neke priče...
I eto to je to, ko je šta pričao i pisao više? Ono pisanje preporuka i lične želje ne računam.
Na početku sezone je rečeno da neće biti mnogo promjena, 1-2 dolaska malo da se ekipa osvježi i to je to.
Nemojte izmišljati priču neku desetu i navoditi vodu na svoj mlin.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Izvini, ali stvarno moras biti glup da ne skontas koliko zezancije i sarkazma je bilo u priči Ibiševića.hamsik je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:34Likovi najavljivali Fatose Hajrović Ibiševiće sve žive hahaah dobro pa nisu rekli dolazi nam Pjanić samo da odbije Barcu hahaha a to može svako lupati hvala Bogu što su otišli bolje čitati ove "navijače" koji pljuju Vinka nego njihajdohordas je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:20Aha zbog vas dvojice otisli, sigurno je momke bilo stid vas dvojice pa zato otisli.![]()
Očigledno da su pojedini to ozbiljno shvatili... Gori sam ja što ulazim u raspravu sa vama haha
- feniksptica
- Kontakt:
Eno sad im smeta sto Vinko samo stoji i ne mrda..nije moguc. Vi kad odlucite nekog ocrnit onda bas odlucite ic do kraja
HAHAHA haj sva imena al ako je neko ozbiljno uzeo to sto se zajebavalo za Ibisevica jbga onda
HAHAHA haj sva imena al ako je neko ozbiljno uzeo to sto se zajebavalo za Ibisevica jbga onda
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Konstantno nemamo igre,ucemo u formu to je sigurno samo da ne bude kasno.
Znam ali je neko to stvarno pomislio...ajdohordas je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:38Izvini, ali stvarno moras biti glup da ne skontas koliko zezancije i sarkazma je bilo u priči Ibiševića.hamsik je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:34Likovi najavljivali Fatose Hajrović Ibiševiće sve žive hahaah dobro pa nisu rekli dolazi nam Pjanić samo da odbije Barcu hahaha a to može svako lupati hvala Bogu što su otišli bolje čitati ove "navijače" koji pljuju Vinka nego njihajdohordas je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:20
Aha zbog vas dvojice otisli, sigurno je momke bilo stid vas dvojice pa zato otisli.![]()
Očigledno da su pojedini to ozbiljno shvatili... Gori sam ja što ulazim u raspravu sa vama haha
Jbt imaš hiljadu tema da pišeš ti zezaš narod...
Hajde sad pozz
FKS
Ja nemam ništa protiv igre na rezultatat. Iskreno, najviše me raduje što se na Besimu i Vladanu danas vidio ispravan pristup što je odma rezultiralo odličnim partijama. Zabrinjava što nam je Tuzla igrala ovako ofanzivno drugo poluvrijeme a nismo ih kaznili kontranapadima. To nam je dosad bio recept za svakog kog načnemo na Koševu.
Druga bitna stvar je da Amara i dalje ne može uhvatit niko. Sreća da ga Barišić nije povrijedio danas, opasno se bio nameračio na njega.
Volio bi da u Velsu počnemo bez Đokanovica.
Druga bitna stvar je da Amara i dalje ne može uhvatit niko. Sreća da ga Barišić nije povrijedio danas, opasno se bio nameračio na njega.
Samo naprijed Saraj'vo!
- feniksptica
- Kontakt:
Ja koliko znam Pejovica on zna bas popravit raspolozenje ko niko. Tako da nam jedan takav bas sad treba.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
ajdohordas
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:39Eno sad im smeta sto Vinko samo stoji i ne mrda..nije moguc. Vi kad odlucite nekog ocrnit onda bas odlucite ic do kraja
I mi udjemo u raspravu sa tim likovima... Oni su prvi ovdje koji pametuju, tjeraju i pljuju.
Suvisno je bilo sta reci
Imamo samo 3 odlična igraca medju ovima sto su igrali u prva 3 kola ili ako bismo mogli reci igrace koji su klasa za nasu ligu:
1. Rahmanovic
2. Serbecic
3. Ahmetovic
Cim jedan nedostaje na terenu mi smo slabiji za 30%
...
Ovo ostalo se vrti oko prosjeka ostalih premijerligaskih igraca...neki su ispod prosjeka, neki nijansu iznad.
TSS-a cemo tek da vidimo.
Fanimo za sada nista nije pokazao...ali ništa.
Oremus jos uvijek razočarenje..nadati se da ce LP biti dovoljna motivacija da pokaze da nismo dzaba pare bacili.
Meni licno najblizi ovoj trojici gore najkvalitetnijih jeste Hodzic, ma kako to zvucalo...kad hoce da igra vidi se da ima znanje.
1. Rahmanovic
2. Serbecic
3. Ahmetovic
Cim jedan nedostaje na terenu mi smo slabiji za 30%
...
Ovo ostalo se vrti oko prosjeka ostalih premijerligaskih igraca...neki su ispod prosjeka, neki nijansu iznad.
TSS-a cemo tek da vidimo.
Fanimo za sada nista nije pokazao...ali ništa.
Oremus jos uvijek razočarenje..nadati se da ce LP biti dovoljna motivacija da pokaze da nismo dzaba pare bacili.
Meni licno najblizi ovoj trojici gore najkvalitetnijih jeste Hodzic, ma kako to zvucalo...kad hoce da igra vidi se da ima znanje.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 12 avg 2020, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ma u Welsu treba ici sa čvrstim igračima našta to mislim jbg neče ti igrati Fanimo i Cruz da ih polome...Logično ako zagusti tek onda stavljati pošto su oni zeznuti hoće samo da se biju po člancima koje sam ja čitao.Tele33 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:42Ja nemam ništa protiv igre na rezultatat. Iskreno, najviše me raduje što se na Besimu i Vladanu danas vidio ispravan pristup što je odma rezultiralo odličnim partijama. Zabrinjava što nam je Tuzla igrala ovako ofanzivno drugo poluvrijeme a nismo ih kaznili kontranapadima. To nam je dosad bio recept za svakog kog načnemo na Koševu.
Ma lagano ćemo mi njih mene brine tekma protiv Veleža...
FKS
Ako ovaj Pejovic dolazi (koji je DM) onda je to def znak da se Rahman prodaje nakon Evrope. TSSa ce gurnuti naprijed a iza na DM ce biti Đokanović/Oremuš/Pejovic
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nema ovdje jedna i druga strana, meni smjesno to sve bilo sto su pisali, vrati se u juni i juli i vidje ces da se o tome samo pisalo. Iskorak u europi, jaka pojacanja, dominirat cemo, to su pisali vjeruj da je vecina i mislila da je to istina. To je stvorilo sliku da je sad propast, prevelika ocekivanja stvaraju velika razočarenja.
-
michplatini
- Kontakt:
Moj stručnjak danas da nije bilo tog Đokanovića i Miličevića da zatvaraju sve rupe koje su nastajale kretnjama Jukića i Tatara u 1 pol. tek bi vidio onda šta je katastrofa.Defanziva se igra iz ofanzivne linije a kakvo je kretanje danas bilo Ahmetovića(tek se vraća iz povrede i razumljivo),Rahmanovića(defanzivno rupa iza njega ogromna) i krilnih ,ne bi ih Kante i Makelele zatvorili.Tele33 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:42Ja nemam ništa protiv igre na rezultatat. Iskreno, najviše me raduje što se na Besimu i Vladanu danas vidio ispravan pristup što je odma rezultiralo odličnim partijama. Zabrinjava što nam je Tuzla igrala ovako ofanzivno drugo poluvrijeme a nismo ih kaznili kontranapadima. To nam je dosad bio recept za svakog kog načnemo na Koševu.
Za neke je fudbal malo više od onog gdje se lopta kreće majstore
Svaka na mjestu... Nećemo više pisati o njimabordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:49Nema ovdje jedna i druga strana, meni smjesno to sve bilo sto su pisali, vrati se u juni i juli i vidje ces da se o tome samo pisalo. Iskorak u europi, jaka pojacanja, dominirat cemo, to su pisali vjeruj da je vecina i mislila da je to istina. To je stvorilo sliku da je sad propast, prevelika ocekivanja stvaraju velika razočarenja.
Bili smo ko Real a sad smo Krupa hahaha koliko su nas nafurali mi ćemo proći ligom ovo ono iskreno i meni je bilo smješno mjesec dana...
FKS
Bas gledam rezultate proslu polusezonu. Jel dobra igra bila protiv Želje proslo ljeto u ovo doba 
Hajmo realno ko od konkurenata u ligi igra lijepo sada, niko. Vidite li Borca, Zrinje nista, Željo isto nista specijlno nije pokazao (jedino sto svoje prilike iskoriste i pretvore u golove). A oni su glavni konkurenti za naslov? I sada ri zarad Evrope trebas ovdje ginuti da bi tamo neko bio zadovoljsn igrom ma haj molim te. Sve karte na Evropu baciti, cuvati se povreda, ne trositi se na ovim mecevima previse samo je bitno da se bodovni saldo povecava
Btw najljepsi fudbal u ovoj ligi u zadnjih par godina igrao je Zrinjski na pocetku prosle sezone
Hajmo realno ko od konkurenata u ligi igra lijepo sada, niko. Vidite li Borca, Zrinje nista, Željo isto nista specijlno nije pokazao (jedino sto svoje prilike iskoriste i pretvore u golove). A oni su glavni konkurenti za naslov? I sada ri zarad Evrope trebas ovdje ginuti da bi tamo neko bio zadovoljsn igrom ma haj molim te. Sve karte na Evropu baciti, cuvati se povreda, ne trositi se na ovim mecevima previse samo je bitno da se bodovni saldo povecava
Btw najljepsi fudbal u ovoj ligi u zadnjih par godina igrao je Zrinjski na pocetku prosle sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.