bordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:49
Nema ovdje jedna i druga strana, meni smjesno to sve bilo sto su pisali, vrati se u juni i juli i vidje ces da se o tome samo pisalo. Iskorak u europi, jaka pojacanja, dominirat cemo, to su pisali vjeruj da je vecina i mislila da je to istina. To je stvorilo sliku da je sad propast, prevelika ocekivanja stvaraju velika razočarenja.
Jaka pojačanja niko iz kluba nije najavljivao osim ovdje par nekih ljudi, što za mene nije neko mjerilo. I nada sve to, kontakti su postojali sa par igrača... ali ono što je najmjerodavnije je vijest iz kluba još prije početka prelaznog roka a to je da se ekipa neće puno mijenjati.
Drugo je to što je nama guzica zinula za pojačanjima sto je razumljivo, iskreno i meni ovom je, ali realnost drugacija.
Iskorak u Evropi, opet nama navijačima guzica zinula, nasa ocekivanja i mastanja, ni to iz kluba niko nije najavio.
Obzirom na dvije titule zaredom logicno je bilo da ćemo nastaviti sa dominacijom, ali ce biti jako tesko, nece nam se niko sklanjati jer smo mi osvpjili dvije zaredom, nego cemo kao i u prethodne dvije godine morati dobro zapeti da bi slavili u maju.
Na kraju krajeva sve sto si naveo ovdje je prica, masta, izmisljotina, pojedinih nickova ovdje i nas navijača. Niko iz kluba nije najavio nesto takvo, tako da nema potrebe da se njima prebacuju neke stvari. A opet kažem da ih ne branim, i u slučaju neuspjeha na kraju sezone svi zajedno treba da idu jer imaju najbolje uslove.