FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 12 avg 2020, 23:38

hamsik je napisao/la:
12 avg 2020, 23:34
ajdohordas je napisao/la:
12 avg 2020, 23:20
hamsik je napisao/la:
12 avg 2020, 23:18

Da hahahaha napalili ljude i sad vidili kao nema od toga ništa odo ja sa foruma zbog negative big brain bro
Aha zbog vas dvojice otisli, sigurno je momke bilo stid vas dvojice pa zato otisli. :mrgreen:
Likovi najavljivali Fatose Hajrović Ibiševiće sve žive hahaah dobro pa nisu rekli dolazi nam Pjanić samo da odbije Barcu hahaha a to može svako lupati hvala Bogu što su otišli bolje čitati ove "navijače" koji pljuju Vinka nego njih
Izvini, ali stvarno moras biti glup da ne skontas koliko zezancije i sarkazma je bilo u priči Ibiševića.
Očigledno da su pojedini to ozbiljno shvatili... Gori sam ja što ulazim u raspravu sa vama haha

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 avg 2020, 23:39

Eno sad im smeta sto Vinko samo stoji i ne mrda..nije moguc. Vi kad odlucite nekog ocrnit onda bas odlucite ic do kraja

HAHAHA haj sva imena al ako je neko ozbiljno uzeo to sto se zajebavalo za Ibisevica jbga onda
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 avg 2020, 23:40

Konstantno nemamo igre,ucemo u formu to je sigurno samo da ne bude kasno.

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 12 avg 2020, 23:40

12 avg 2020, 23:38
hamsik je napisao/la:
12 avg 2020, 23:34
12 avg 2020, 23:20

Aha zbog vas dvojice otisli, sigurno je momke bilo stid vas dvojice pa zato otisli. :mrgreen:
Likovi najavljivali Fatose Hajrović Ibiševiće sve žive hahaah dobro pa nisu rekli dolazi nam Pjanić samo da odbije Barcu hahaha a to može svako lupati hvala Bogu što su otišli bolje čitati ove "navijače" koji pljuju Vinka nego njih
Izvini, ali stvarno moras biti glup da ne skontas koliko zezancije i sarkazma je bilo u priči Ibiševića.
Očigledno da su pojedini to ozbiljno shvatili... Gori sam ja što ulazim u raspravu sa vama haha
Znam ali je neko to stvarno pomislio...
Jbt imaš hiljadu tema da pišeš ti zezaš narod...
Hajde sad pozz
FKS

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 12 avg 2020, 23:42

Ja nemam ništa protiv igre na rezultatat. Iskreno, najviše me raduje što se na Besimu i Vladanu danas vidio ispravan pristup što je odma rezultiralo odličnim partijama. Zabrinjava što nam je Tuzla igrala ovako ofanzivno drugo poluvrijeme a nismo ih kaznili kontranapadima. To nam je dosad bio recept za svakog kog načnemo na Koševu.

Druga bitna stvar je da Amara i dalje ne može uhvatit niko. Sreća da ga Barišić nije povrijedio danas, opasno se bio nameračio na njega.

Volio bi da u Velsu počnemo bez Đokanovica.
Samo naprijed Saraj'vo!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 avg 2020, 23:43

Ja koliko znam Pejovica on zna bas popravit raspolozenje ko niko. Tako da nam jedan takav bas sad treba.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 avg 2020, 23:45

mirzatele je napisao/la:
12 avg 2020, 23:23
Sutra Hadzija ispravlja cifru u dinare i vraća se Acika lagano za Srbiju :kafa:
:rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 avg 2020, 23:45

feniksptica je napisao/la:
12 avg 2020, 23:39
Eno sad im smeta sto Vinko samo stoji i ne mrda..nije moguc. Vi kad odlucite nekog ocrnit onda bas odlucite ic do kraja

HAHAHA haj sva imena al ako je neko ozbiljno uzeo to sto se zajebavalo za Ibisevica jbga onda

I mi udjemo u raspravu sa tim likovima... Oni su prvi ovdje koji pametuju, tjeraju i pljuju.
Suvisno je bilo sta reci

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 avg 2020, 23:47

Imamo samo 3 odlična igraca medju ovima sto su igrali u prva 3 kola ili ako bismo mogli reci igrace koji su klasa za nasu ligu:
1. Rahmanovic
2. Serbecic
3. Ahmetovic
Cim jedan nedostaje na terenu mi smo slabiji za 30%
...
Ovo ostalo se vrti oko prosjeka ostalih premijerligaskih igraca...neki su ispod prosjeka, neki nijansu iznad.
TSS-a cemo tek da vidimo.
Fanimo za sada nista nije pokazao...ali ništa.
Oremus jos uvijek razočarenje..nadati se da ce LP biti dovoljna motivacija da pokaze da nismo dzaba pare bacili.
Meni licno najblizi ovoj trojici gore najkvalitetnijih jeste Hodzic, ma kako to zvucalo...kad hoce da igra vidi se da ima znanje.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 12 avg 2020, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 12 avg 2020, 23:47

Tele33 je napisao/la:
12 avg 2020, 23:42
Ja nemam ništa protiv igre na rezultatat. Iskreno, najviše me raduje što se na Besimu i Vladanu danas vidio ispravan pristup što je odma rezultiralo odličnim partijama. Zabrinjava što nam je Tuzla igrala ovako ofanzivno drugo poluvrijeme a nismo ih kaznili kontranapadima. To nam je dosad bio recept za svakog kog načnemo na Koševu.

Druga bitna stvar je da Amara i dalje ne može uhvatit niko. Sreća da ga Barišić nije povrijedio danas, opasno se bio nameračio na njega.

Ma u Welsu treba ici sa čvrstim igračima našta to mislim jbg neče ti igrati Fanimo i Cruz da ih polome...Logično ako zagusti tek onda stavljati pošto su oni zeznuti hoće samo da se biju po člancima koje sam ja čitao.
Ma lagano ćemo mi njih mene brine tekma protiv Veleža...
FKS

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 avg 2020, 23:48

Ako ovaj Pejovic dolazi (koji je DM) onda je to def znak da se Rahman prodaje nakon Evrope. TSSa ce gurnuti naprijed a iza na DM ce biti Đokanović/Oremuš/Pejovic

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 avg 2020, 23:49

Nema ovdje jedna i druga strana, meni smjesno to sve bilo sto su pisali, vrati se u juni i juli i vidje ces da se o tome samo pisalo. Iskorak u europi, jaka pojacanja, dominirat cemo, to su pisali vjeruj da je vecina i mislila da je to istina. To je stvorilo sliku da je sad propast, prevelika ocekivanja stvaraju velika razočarenja.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 12 avg 2020, 23:51

Tele33 je napisao/la:

Moj stručnjak danas da nije bilo tog Đokanovića i Miličevića da zatvaraju sve rupe koje su nastajale kretnjama Jukića i Tatara u 1 pol. tek bi vidio onda šta je katastrofa.Defanziva se igra iz ofanzivne linije a kakvo je kretanje danas bilo Ahmetovića(tek se vraća iz povrede i razumljivo),Rahmanovića(defanzivno rupa iza njega ogromna) i krilnih ,ne bi ih Kante i Makelele zatvorili.
Za neke je fudbal malo više od onog gdje se lopta kreće majstore😉

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 12 avg 2020, 23:52

bordobijeli je napisao/la:
12 avg 2020, 23:49
Nema ovdje jedna i druga strana, meni smjesno to sve bilo sto su pisali, vrati se u juni i juli i vidje ces da se o tome samo pisalo. Iskorak u europi, jaka pojacanja, dominirat cemo, to su pisali vjeruj da je vecina i mislila da je to istina. To je stvorilo sliku da je sad propast, prevelika ocekivanja stvaraju velika razočarenja.
Svaka na mjestu... Nećemo više pisati o njima :nene:
Bili smo ko Real a sad smo Krupa hahaha koliko su nas nafurali mi ćemo proći ligom ovo ono iskreno i meni je bilo smješno mjesec dana...
FKS

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 avg 2020, 23:57

FoSte95 je napisao/la:
12 avg 2020, 23:48
Ako ovaj Pejovic dolazi (koji je DM) onda je to def znak da se Rahman prodaje nakon Evrope. TSSa ce gurnuti naprijed a iza na DM ce biti Đokanović/Oremuš/Pejovic
Ovdje se Rahman prodao 14 puta a on još uvijek igrač FK Sarajeva

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 13 avg 2020, 00:08

Bas gledam rezultate proslu polusezonu. Jel dobra igra bila protiv Želje proslo ljeto u ovo doba 😂😂

Hajmo realno ko od konkurenata u ligi igra lijepo sada, niko. Vidite li Borca, Zrinje nista, Željo isto nista specijlno nije pokazao (jedino sto svoje prilike iskoriste i pretvore u golove). A oni su glavni konkurenti za naslov? I sada ri zarad Evrope trebas ovdje ginuti da bi tamo neko bio zadovoljsn igrom ma haj molim te. Sve karte na Evropu baciti, cuvati se povreda, ne trositi se na ovim mecevima previse samo je bitno da se bodovni saldo povecava :salut:

Btw najljepsi fudbal u ovoj ligi u zadnjih par godina igrao je Zrinjski na pocetku prosle sezone

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 avg 2020, 00:09

Aleksandar Pejović ima preko 200 utakmica u Superligi Srbije, bio je standardan u svim ekipama u kojima je igrao i odlična stvar je to veliko iskustvo koje ima iz jače lige od naše.U sezoni 2017/2018 sa Mladosti iz Lučana je igrao finale kupa Srbije, gdje su minimalno poraženi od Partizana 1:2, a on je bio jedan od najzaslužnijih za taj historijski uspjeh.Još sam iskopao, da je u Slobodi iz Užica (2011-2015) povremeno, uspješno igrao na lijevom beku :D Sve u svemu, volio bih da smo doveli Anela Hadžića ili nekoga njegovog ranga, ali u ovoj užasnoj situaciji sa zadnjim veznim i ovo nije loše rješenje.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 avg 2020, 00:13

Jaka pojačanja niko iz kluba nije najavljivao osim ovdje par nekih ljudi, što za mene nije neko mjerilo. I nada sve to, kontakti su postojali sa par igrača... ali ono što je najmjerodavnije je vijest iz kluba još prije početka prelaznog roka a to je da se ekipa neće puno mijenjati.
Drugo je to što je nama guzica zinula za pojačanjima sto je razumljivo, iskreno i meni ovom je, ali realnost drugacija.

Iskorak u Evropi, opet nama navijačima guzica zinula, nasa ocekivanja i mastanja, ni to iz kluba niko nije najavio.

Obzirom na dvije titule zaredom logicno je bilo da ćemo nastaviti sa dominacijom, ali ce biti jako tesko, nece nam se niko sklanjati jer smo mi osvpjili dvije zaredom, nego cemo kao i u prethodne dvije godine morati dobro zapeti da bi slavili u maju.

Na kraju krajeva sve sto si naveo ovdje je prica, masta, izmisljotina, pojedinih nickova ovdje i nas navijača. Niko iz kluba nije najavio nesto takvo, tako da nema potrebe da se njima prebacuju neke stvari. A opet kažem da ih ne branim, i u slučaju neuspjeha na kraju sezone svi zajedno treba da idu jer imaju najbolje uslove.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 13 avg 2020, 00:15

michplatini je napisao/la:
12 avg 2020, 23:51
Tele33 je napisao/la:

Moj stručnjak danas da nije bilo tog Đokanovića i Miličevića da zatvaraju sve rupe koje su nastajale kretnjama Jukića i Tatara u 1 pol. tek bi vidio onda šta je katastrofa.Defanziva se igra iz ofanzivne linije a kakvo je kretanje danas bilo Ahmetovića(tek se vraća iz povrede i razumljivo),Rahmanovića(defanzivno rupa iza njega ogromna) i krilnih ,ne bi ih Kante i Makelele zatvorili.
Za neke je fudbal malo više od onog gdje se lopta kreće majstore😉
Odakle ti to da sam stručnjak :D

Andrej je defanzivno dobar, nema priče o tome. To da su Miličević i Andrej odradili dobar posao pokazuje i činjenica da je Tuzla skoro sve napravila preko bekova, a skoro ništa kroz sredinu. Ono čega me strah su njegove reakcije na presing protivnika. Jednostavno nema te mirnoće i sigurnosti s loptom u nogama. Danas je u drugom poluvremenu ukopao Pidru upravo iz jedne takve situacije. Rezultat: šansa za Tuzlu. Ako je nešto sigurno u Velsu to je da će protivnik igrat agresivno i vrlo vjerojatno s visokim presingom.

I da, manje-više sve od fudbala što znam vidjet je gdje se lopta kreće. :)
Samo naprijed Saraj'vo!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 avg 2020, 00:17

13 avg 2020, 00:13
Jaka pojačanja niko iz kluba nije najavljivao osim ovdje par nekih ljudi, što za mene nije neko mjerilo. I nada sve to, kontakti su postojali sa par igrača... ali ono što je najmjerodavnije je vijest iz kluba još prije početka prelaznog roka a to je da se ekipa neće puno mijenjati.
Drugo je to što je nama guzica zinula za pojačanjima sto je razumljivo, iskreno i meni ovom je, ali realnost drugacija.

Iskorak u Evropi, opet nama navijačima guzica zinula, nasa ocekivanja i mastanja, ni to iz kluba niko nije najavio.

Obzirom na dvije titule zaredom logicno je bilo da ćemo nastaviti sa dominacijom, ali ce biti jako tesko, nece nam se niko sklanjati jer smo mi osvpjili dvije zaredom, nego cemo kao i u prethodne dvije godine morati dobro zapeti da bi slavili u maju.

Na kraju krajeva sve sto si naveo ovdje je prica, masta, izmisljotina, pojedinih nickova ovdje i nas navijača. Niko iz kluba nije najavio nesto takvo, tako da nema potrebe da se njima prebacuju neke stvari. A opet kažem da ih ne branim, i u slučaju neuspjeha na kraju sezone svi zajedno treba da idu jer imaju najbolje uslove.
Ma jasta odma otkazi nakon lose sezone hehehhe

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, JavierBosnia, mosarajvosa83, PAPE3 i 56 gostiju.