FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 13 avg 2020, 00:09

Aleksandar Pejović ima preko 200 utakmica u Superligi Srbije, bio je standardan u svim ekipama u kojima je igrao i odlična stvar je to veliko iskustvo koje ima iz jače lige od naše.U sezoni 2017/2018 sa Mladosti iz Lučana je igrao finale kupa Srbije, gdje su minimalno poraženi od Partizana 1:2, a on je bio jedan od najzaslužnijih za taj historijski uspjeh.Još sam iskopao, da je u Slobodi iz Užica (2011-2015) povremeno, uspješno igrao na lijevom beku :D Sve u svemu, volio bih da smo doveli Anela Hadžića ili nekoga njegovog ranga, ali u ovoj užasnoj situaciji sa zadnjim veznim i ovo nije loše rješenje.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 avg 2020, 00:13

bordobijeli je napisao/la:
12 avg 2020, 23:49
Nema ovdje jedna i druga strana, meni smjesno to sve bilo sto su pisali, vrati se u juni i juli i vidje ces da se o tome samo pisalo. Iskorak u europi, jaka pojacanja, dominirat cemo, to su pisali vjeruj da je vecina i mislila da je to istina. To je stvorilo sliku da je sad propast, prevelika ocekivanja stvaraju velika razočarenja.
Jaka pojačanja niko iz kluba nije najavljivao osim ovdje par nekih ljudi, što za mene nije neko mjerilo. I nada sve to, kontakti su postojali sa par igrača... ali ono što je najmjerodavnije je vijest iz kluba još prije početka prelaznog roka a to je da se ekipa neće puno mijenjati.
Drugo je to što je nama guzica zinula za pojačanjima sto je razumljivo, iskreno i meni ovom je, ali realnost drugacija.

Iskorak u Evropi, opet nama navijačima guzica zinula, nasa ocekivanja i mastanja, ni to iz kluba niko nije najavio.

Obzirom na dvije titule zaredom logicno je bilo da ćemo nastaviti sa dominacijom, ali ce biti jako tesko, nece nam se niko sklanjati jer smo mi osvpjili dvije zaredom, nego cemo kao i u prethodne dvije godine morati dobro zapeti da bi slavili u maju.

Na kraju krajeva sve sto si naveo ovdje je prica, masta, izmisljotina, pojedinih nickova ovdje i nas navijača. Niko iz kluba nije najavio nesto takvo, tako da nema potrebe da se njima prebacuju neke stvari. A opet kažem da ih ne branim, i u slučaju neuspjeha na kraju sezone svi zajedno treba da idu jer imaju najbolje uslove.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 13 avg 2020, 00:15

michplatini je napisao/la:
12 avg 2020, 23:51
Tele33 je napisao/la:
12 avg 2020, 23:42
Ja nemam ništa protiv igre na rezultatat. Iskreno, najviše me raduje što se na Besimu i Vladanu danas vidio ispravan pristup što je odma rezultiralo odličnim partijama. Zabrinjava što nam je Tuzla igrala ovako ofanzivno drugo poluvrijeme a nismo ih kaznili kontranapadima. To nam je dosad bio recept za svakog kog načnemo na Koševu.

Druga bitna stvar je da Amara i dalje ne može uhvatit niko. Sreća da ga Barišić nije povrijedio danas, opasno se bio nameračio na njega.

Volio bi da u Velsu počnemo bez Đokanovica.
Moj stručnjak danas da nije bilo tog Đokanovića i Miličevića da zatvaraju sve rupe koje su nastajale kretnjama Jukića i Tatara u 1 pol. tek bi vidio onda šta je katastrofa.Defanziva se igra iz ofanzivne linije a kakvo je kretanje danas bilo Ahmetovića(tek se vraća iz povrede i razumljivo),Rahmanovića(defanzivno rupa iza njega ogromna) i krilnih ,ne bi ih Kante i Makelele zatvorili.
Za neke je fudbal malo više od onog gdje se lopta kreće majstore😉
Odakle ti to da sam stručnjak :D

Andrej je defanzivno dobar, nema priče o tome. To da su Miličević i Andrej odradili dobar posao pokazuje i činjenica da je Tuzla skoro sve napravila preko bekova, a skoro ništa kroz sredinu. Ono čega me strah su njegove reakcije na presing protivnika. Jednostavno nema te mirnoće i sigurnosti s loptom u nogama. Danas je u drugom poluvremenu ukopao Pidru upravo iz jedne takve situacije. Rezultat: šansa za Tuzlu. Ako je nešto sigurno u Velsu to je da će protivnik igrat agresivno i vrlo vjerojatno s visokim presingom.

I da, manje-više sve od fudbala što znam vidjet je gdje se lopta kreće. :)
Samo naprijed Saraj'vo!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 avg 2020, 00:17

ajdohordas je napisao/la:
13 avg 2020, 00:13
bordobijeli je napisao/la:
12 avg 2020, 23:49
Nema ovdje jedna i druga strana, meni smjesno to sve bilo sto su pisali, vrati se u juni i juli i vidje ces da se o tome samo pisalo. Iskorak u europi, jaka pojacanja, dominirat cemo, to su pisali vjeruj da je vecina i mislila da je to istina. To je stvorilo sliku da je sad propast, prevelika ocekivanja stvaraju velika razočarenja.
Jaka pojačanja niko iz kluba nije najavljivao osim ovdje par nekih ljudi, što za mene nije neko mjerilo. I nada sve to, kontakti su postojali sa par igrača... ali ono što je najmjerodavnije je vijest iz kluba još prije početka prelaznog roka a to je da se ekipa neće puno mijenjati.
Drugo je to što je nama guzica zinula za pojačanjima sto je razumljivo, iskreno i meni ovom je, ali realnost drugacija.

Iskorak u Evropi, opet nama navijačima guzica zinula, nasa ocekivanja i mastanja, ni to iz kluba niko nije najavio.

Obzirom na dvije titule zaredom logicno je bilo da ćemo nastaviti sa dominacijom, ali ce biti jako tesko, nece nam se niko sklanjati jer smo mi osvpjili dvije zaredom, nego cemo kao i u prethodne dvije godine morati dobro zapeti da bi slavili u maju.

Na kraju krajeva sve sto si naveo ovdje je prica, masta, izmisljotina, pojedinih nickova ovdje i nas navijača. Niko iz kluba nije najavio nesto takvo, tako da nema potrebe da se njima prebacuju neke stvari. A opet kažem da ih ne branim, i u slučaju neuspjeha na kraju sezone svi zajedno treba da idu jer imaju najbolje uslove.
Ma jasta odma otkazi nakon lose sezone hehehhe

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 avg 2020, 00:17

Daj nam napadaca Hadzija izgidosmo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 avg 2020, 00:20

Kakve su se sve gluposti danas napisale Bože dragi, od tjeranja Jeleskovica i Hadžije do otkaza Vinku.

Sad tek kontam sto su neki momci prestali pisati.
Mozda se im i pridruzim.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 13 avg 2020, 00:24

ElCartel11 je napisao/la:
13 avg 2020, 00:17
Daj nam napadaca Hadzija izgidosmo
Ma sta ce ti ne treba 😄 bolje jedno krilo otisao ti je milanovic i sisic a dosao samo fanimo,,a i cruz tanak 😀

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 avg 2020, 00:50

Odmorite glavu malo, prespavajte bit ce sve bolje, izgledat cemo bolje, siguran sam da momci i Vinko imaju potencijala u sebi.

Slavit ćemo opet u maju, ako Bog da. Ne sekirajte se.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 13 avg 2020, 00:52

Ali kako su loše odigrali Pidro i Oremuš, ja ne vjerujem i dalje
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 13 avg 2020, 00:59

Sa ibisevicem se jos uvjek pregovara.

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 13 avg 2020, 01:00

Najvece pojacanje je odlazak s foruma kvazi insajdera strucnjaka konacno se nesto normalno moze pročitat i to ponekad 😂

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 13 avg 2020, 01:05

Nesto kontam usro taldzija je centarfor a znamo svi da voli Sarajevo vise od zivota. Pa zasto njega nebi probali u par utakmica?

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 avg 2020, 01:08

Testo je napisao/la:
13 avg 2020, 00:52
Oremušu prva na beku, poslije skoro godinu i po :D

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 13 avg 2020, 01:13

Joj ovi debila plavi cuj oni ne pamte kad ih je neko nadigro 7 utakmica majmuni kuci izgubili i to se nesto pita

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 avg 2020, 01:17

Historicar je napisao/la:
13 avg 2020, 01:08
Testo je napisao/la:
13 avg 2020, 00:52
Oremušu prva na beku, poslije skoro godinu i po :D
Po meni Oremus ni jednu utakmicu nije dobro odigrao, al eto kazu da puno trci i da mi to obicni smrtnici ne vidimo.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 13 avg 2020, 01:29

Danas mi je jako mučno bilo gledati, kako su igrači TC zajahali Rahmanovića. Sudije u mtel ligi moraju obratiti pažnju i čuvati igrače koji su na "meti", jednostavno talentovani igrači ne mogu da dođu skroz do izražaja u našoj ligi i često se tako sjeckaju bespotrebno napadi.

Mora to sa kartonima biti strožije, Alispahić je protiv Borca u jednom opasnom napadu vukao za dres igrača i nije sankcionisan čak ni žuti.

Bezbroj ovakvih primjera ima.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 13 avg 2020, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 avg 2020, 01:30

Ne znam jesam li veca budala sto sam gledao onu patnju danas il sto sam veceras procitao sta se ovdje sve pisalo :-)
Hajd vidjecemo sta ce biti u velsu i kako cemo proci pa cu onda komentarisati vinka jer to bi vec bio tezak kiks.
Vladan je odradio jedini dobar posao, stoperi solidni jer bekova nije bilo nigdje, besim i dupovac sav posao u odbrani radili uz povremenu pomoc milicevica i đokanovica.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 avg 2020, 01:47

Mene zanima, da li dolazak Pejovića znači da nema ništa od povratka Adukora ili smo i dalje zainteresovani za njega ? Sport Centar je u subotu ujutro objavio, da je sve dogovoreno i da se Adukor vrača.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 avg 2020, 02:07

slika

Nakon pripremnih tekmi i ova tri kola vise bi vjerovao u prolaz da se sad ovi igraci okupe nego trenutnoj ekipi

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 13 avg 2020, 02:54

ado-hz je napisao/la:
13 avg 2020, 02:07
slika

Nakon pripremnih tekmi i ova tri kola vise bi vjerovao u prolaz da se sad ovi igraci okupe nego trenutnoj ekipi
Koja imena :salut:

Daj mi Šaranovića u drugom poluvremenu :D
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []