FK Mladost DK

Wolffire
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Wolffire » 12 avg 2020, 18:35

Nema kola a da ne bude penal protiv nas.
Ekipa ne može sanse napraviti protiv konkurenta za ispadanje.

hugoviana
Kontakt:

Post Postao/la hugoviana » 12 avg 2020, 18:40

Valjda će predsjednik vidjeti da mu ovaj ne može biti dugoročno rješenje na klupi.

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 12 avg 2020, 19:18

Wolffire je napisao/la:
12 avg 2020, 18:35
lik podigo ruke u šesnaestercu i igro rukom, šta je trebo, ne svirat???

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 12 avg 2020, 19:19

Bosnausrcu9 je napisao/la:
12 avg 2020, 19:18
Wolffire je napisao/la:
Hoćeš da ti nadjem tri te situacije počevši od zadnje sa Sarajevom gdje nama nije sviran?!

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 12 avg 2020, 19:23

Wolffire je napisao/la:
12 avg 2020, 19:19
Bosnausrcu9 je napisao/la:
12 avg 2020, 19:18
Wolffire je napisao/la:
Hoćeš da ti nadjem tri te situacije počevši od zadnje sa Sarajevom gdje nama nije sviran?!
protiv sarajeva je bio sto posto, al i danas je bio, budi siguran!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 avg 2020, 19:24

Tri gola od Slobode :shock: Ja ne pamtim kad je Sloboda nekom dala tri gola!

Očigledno da ono protiv Sarajeva nisu bila čista posla!
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 12 avg 2020, 19:32

L' Imperator je napisao/la:
12 avg 2020, 19:24

Ma možemo mi pričati šta hoćemo ekipa gdje ti sredinu drži biber i vazda ne može kreirati šansu ni na bajramskom turniru.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 12 avg 2020, 19:35

Ovo si napisao samo zato što sam rekao da očekujem bodove protiv Sarajeva :D
Da smo završili utakmicu kompletni, pitanje bi bilo da li bi izgubili, ali znaš nam ekipu i kondiciju, još igrač manje. Čim je igrač dobio crveni, zapečaćena nam je utakmica.
Nisam ni ja zapamtio da je Sloboda nekome u posljednje vrijeme utrpala tri gola, ali protiv Borca su izgubili, ali odigrali pravo dobro.
Slobodi čestitam na pobjedi, vjerujem da je bila korektna utakmica.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 avg 2020, 19:38

Wolffire je napisao/la:
12 avg 2020, 19:32

Ma možemo mi pričati šta hoćemo ekipa gdje ti sredinu drži biber i vazda ne može kreirati šansu ni na bajramskom turniru.
Ma Vazda i može nekad nešto pokazati, ali Biber?! Taj ni u Rudaru sigurno ne bi igrao!

Vazda može biti na klupi.
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 12 avg 2020, 21:37

Imperatore, znaš li ti zašto i ostale četiri ekipe: Mladost, Široki, Krupa i Radnik nisu zajedno sa ostalih 8 pod FORUM-om (nemaju svoj forum), nego su pod temama? Ne znam da li sam dobro formulisao pitanje.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 12 avg 2020, 22:08

FKMLADOSTDK je napisao/la:
12 avg 2020, 21:37
Imperatore, znaš li ti zašto i ostale četiri ekipe: Mladost, Široki, Krupa i Radnik nisu zajedno sa ostalih 8 pod FORUM-om (nemaju svoj forum), nego su pod temama? Ne znam da li sam dobro formulisao pitanje.
Imaš Admin ti je to pisao. Imaš temu restrkutuiranje foruma. Možemo tražiti i mi ali fakat mislim da nema potrebe.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 12 avg 2020, 22:30

Eh sta ćemo sada. Musija reče da se mi takmičimo sa Slobodom a oni nama tri komada uvalise. Ide vikend dolazi Sisoje opet cemo popusiti.
Novog trenera još nema, možda čekaju kraj prelaznog roka jer imamo mi vec dovoljno padobranaca u ekipi.
Ako ostane Beganovic na klupi ja se pozdravljam i od foruma i od MDK.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 avg 2020, 23:25

Evo ti odgovor! Što se mene tiče, ja bih volio da i Mladost dobije svoj podforum. Nema nas puno, ali eto, nije ni da nas nema. Bilo bi nas i više, znam nekoliko ljudi koji se već duže vrijeme pokušavaju registrovati, ali ne dolazi im aktivacijski mail.

Bitno je da Sarajlije mogu imati po nekoliko profila!
admin je napisao/la:
11 avg 2020, 22:47
Moze i Mladost, ali za sad nema nikakve potrebe niti je kome ko koristi tu temu zatrebalo.

Poenta podforuma je da se moze staviti Moderator I zabraniti navijacima drugih klubova da pisu I trolaju temu. Nije neki hall of fame.

Mozda navijaci Mladosti vole da diskutuju sa svima i ne zele samo svoj tor, pa nisu trazili podforum. A ocigledno ih na zub nisu uzela tri nezrela pametnjakovica pa im nije ni trebao. Ali Eto sreca njihova pa imaju jak pravni tim, pa mozda i dobiju podforum.

Podforum na valja za klub koji nema puno navijaca na forumu i u biti samo ubije diskusiju. Manje ljudi im ulazi u podforum nego na temu, manje se pise, na kraju ostanu trojica koji se svakako znaju I samo stavljaju zvanicne objave kluba (kao recimo TC). I za Olimpik bi bolje bilo da je samo tema kad ne bih ja morao tu svaki dan nekog banovati. U biti, ne zelim zbog dva covjeka imati po sat vremena posla svaki dan i dao sam im da to sami rjesavaju, pogotovo jer su u mnogome i ucestvivali da dodje do ovoga, bar jedan od njih.
#samoRudar #zauvijek

hugoviana
Kontakt:

Post Postao/la hugoviana » 13 avg 2020, 07:54

Ima dosta slobodnih igrača na tržištu pa i onih koji bi se godinama uklopili u filozofiju kluba, npr. golman Marković, Vrhovac, Zajmović, Čirjak do onih iskusnijih koji bi dosta bili od pomoći: Čurjurić, Đelmić, Bekić...
Klub mora reagovati, ovaj tim nema kvalitet da opstane u Premijer ligi niti ovaj trener ima znanje da vodi tim ka tome.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 13 avg 2020, 11:26

12 avg 2020, 23:25
Evo ti odgovor! Što se mene tiče, ja bih volio da i Mladost dobije svoj podforum. Nema nas puno, ali eto, nije ni da nas nema. Bilo bi nas i više, znam nekoliko ljudi koji se već duže vrijeme pokušavaju registrovati, ali ne dolazi im aktivacijski mail.

Bitno je da Sarajlije mogu imati po nekoliko profila!
admin je napisao/la:
11 avg 2020, 22:47
Moze i Mladost, ali za sad nema nikakve potrebe niti je kome ko koristi tu temu zatrebalo.

Poenta podforuma je da se moze staviti Moderator I zabraniti navijacima drugih klubova da pisu I trolaju temu. Nije neki hall of fame.

Mozda navijaci Mladosti vole da diskutuju sa svima i ne zele samo svoj tor, pa nisu trazili podforum. A ocigledno ih na zub nisu uzela tri nezrela pametnjakovica pa im nije ni trebao. Ali Eto sreca njihova pa imaju jak pravni tim, pa mozda i dobiju podforum.

Podforum na valja za klub koji nema puno navijaca na forumu i u biti samo ubije diskusiju. Manje ljudi im ulazi u podforum nego na temu, manje se pise, na kraju ostanu trojica koji se svakako znaju I samo stavljaju zvanicne objave kluba (kao recimo TC). I za Olimpik bi bolje bilo da je samo tema kad ne bih ja morao tu svaki dan nekog banovati. U biti, ne zelim zbog dva covjeka imati po sat vremena posla svaki dan i dao sam im da to sami rjesavaju, pogotovo jer su u mnogome i ucestvivali da dodje do ovoga, bar jedan od njih.
Mislim da odgovor @admina da bi otvaranjem podforuma FK MLADOST bilo puno manje ljudi koji bi ulazili, nego na temu, je pogrešan. Upravo suprotno, kada uđeš na forum onda moraš tražiti Mladost pod temama umjesto da se nalazi među ostalim klubovima, što je puno preglednije. To vezano za uređivanje podforuma također smatram da ne bi bio problem da admin dozvoli, recimo
@L'Impretoru da odstrani one koji to i zasluže. Dodatno, sada temu Mladosti vjerovatno kontrolira @admin, a u ovom slučaju bi sebi olakšao prebacivanjem tog dijela posla @ L'Imperatoru.
Ja sam u svakom slučaju da FK MLADOST dobije svoj podforum, kulturnije je, ljepše, preglednije, mogučnost otvaranja tema....
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 13 avg 2020, 11:58

hugoviana je napisao/la:
13 avg 2020, 07:54
Ima dosta slobodnih igrača na tržištu pa i onih koji bi se godinama uklopili u filozofiju kluba, npr. golman Marković, Vrhovac, Zajmović, Čirjak do onih iskusnijih koji bi dosta bili od pomoći: Čurjurić, Đelmić, Bekić...
Klub mora reagovati, ovaj tim nema kvalitet da opstane u Premijer ligi niti ovaj trener ima znanje da vodi tim ka tome.
Od svih tih koje si nabrojao, Mušija je doveo onog kojeg nisi naveo Babalu : )
Klub ako hitno ne reaguje i ne dovede kvalitetna pojačanja, i kvalitetnog trenera kojem je stalo da napravi nešto od ekipe i kluba, ostale ekipe će nas prikovati za dno tabele, kao Zvijezdu prošle sezone, tako da nećemo imati nikakve šanse za opstanak.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

hugoviana
Kontakt:

Post Postao/la hugoviana » 13 avg 2020, 14:42

13 avg 2020, 11:58
hugoviana je napisao/la:
13 avg 2020, 07:54
Od svih tih koje si nabrojao, Mušija je doveo onog kojeg nisi naveo Babalu : )
Klub ako hitno ne reaguje i ne dovede kvalitetna pojačanja, i kvalitetnog trenera kojem je stalo da napravi nešto od ekipe i kluba, ostale ekipe će nas prikovati za dno tabele, kao Zvijezdu prošle sezone, tako da nećemo imati nikakve šanse za opstanak.
Samo da ne bude kasno kad reaguje, bojim se da ne budemo u januaru u situaciji da nam Pjanić i Džeko ne mogu pomoći kao pojačanja.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 avg 2020, 15:38

09 avg 2020, 08:41
Još vam treba: Bašić (trener), Velić, Pezer, štoper, RWF/CF i ostajete sigurno!
:!: :!: :!: :!:
#samoRudar #zauvijek

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 13 avg 2020, 16:21

E ako je Babala došao onda je Mladost siguran putnik u federalku. Taj sa svojim nesportskim životom ne bi mogao igrat u NK Fortuna, ali eto nek se redaju..
Tako blizu, a tako daleko.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 13 avg 2020, 16:34

Civa je napisao/la:
13 avg 2020, 16:21
E ako je Babala došao onda je Mladost siguran putnik u federalku. Taj sa svojim nesportskim životom ne bi mogao igrat u NK Fortuna, ali eto nek se redaju..
Nerazumljiv je njegov angažman, kada prije tri godine nije mogao izdržati poluvrijeme, ne znam šta sa njim misle sada. Čudan izbor u najmanju ruku.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.