FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Nema kola a da ne bude penal protiv nas.
Ekipa ne može sanse napraviti protiv konkurenta za ispadanje.
Ekipa ne može sanse napraviti protiv konkurenta za ispadanje.
Valjda će predsjednik vidjeti da mu ovaj ne može biti dugoročno rješenje na klupi.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Hoćeš da ti nadjem tri te situacije počevši od zadnje sa Sarajevom gdje nama nije sviran?!Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:18lik podigo ruke u šesnaestercu i igro rukom, šta je trebo, ne svirat???
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
protiv sarajeva je bio sto posto, al i danas je bio, budi siguran!Wolffire je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:19Hoćeš da ti nadjem tri te situacije počevši od zadnje sa Sarajevom gdje nama nije sviran?!Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:18lik podigo ruke u šesnaestercu i igro rukom, šta je trebo, ne svirat???
- L' Imperator
- Kontakt:
Tri gola od Slobode
Ja ne pamtim kad je Sloboda nekom dala tri gola!
Očigledno da ono protiv Sarajeva nisu bila čista posla!
#samoRudar #zauvijek
Ma možemo mi pričati šta hoćemo ekipa gdje ti sredinu drži biber i vazda ne može kreirati šansu ni na bajramskom turniru.L' Imperator je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:24Tri gola od SlobodeJa ne pamtim kad je Sloboda nekom dala tri gola!
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ovo si napisao samo zato što sam rekao da očekujem bodove protiv SarajevaL' Imperator je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:24Tri gola od SlobodeJa ne pamtim kad je Sloboda nekom dala tri gola!
Da smo završili utakmicu kompletni, pitanje bi bilo da li bi izgubili, ali znaš nam ekipu i kondiciju, još igrač manje. Čim je igrač dobio crveni, zapečaćena nam je utakmica.
Nisam ni ja zapamtio da je Sloboda nekome u posljednje vrijeme utrpala tri gola, ali protiv Borca su izgubili, ali odigrali pravo dobro.
Slobodi čestitam na pobjedi, vjerujem da je bila korektna utakmica.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma Vazda i može nekad nešto pokazati, ali Biber?! Taj ni u Rudaru sigurno ne bi igrao!Wolffire je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:32Ma možemo mi pričati šta hoćemo ekipa gdje ti sredinu drži biber i vazda ne može kreirati šansu ni na bajramskom turniru.L' Imperator je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:24Tri gola od SlobodeJa ne pamtim kad je Sloboda nekom dala tri gola!
Vazda može biti na klupi.
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Imperatore, znaš li ti zašto i ostale četiri ekipe: Mladost, Široki, Krupa i Radnik nisu zajedno sa ostalih 8 pod FORUM-om (nemaju svoj forum), nego su pod temama? Ne znam da li sam dobro formulisao pitanje.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Imaš Admin ti je to pisao. Imaš temu restrkutuiranje foruma. Možemo tražiti i mi ali fakat mislim da nema potrebe.FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑12 avg 2020, 21:37Imperatore, znaš li ti zašto i ostale četiri ekipe: Mladost, Široki, Krupa i Radnik nisu zajedno sa ostalih 8 pod FORUM-om (nemaju svoj forum), nego su pod temama? Ne znam da li sam dobro formulisao pitanje.
Eh sta ćemo sada. Musija reče da se mi takmičimo sa Slobodom a oni nama tri komada uvalise. Ide vikend dolazi Sisoje opet cemo popusiti.
Novog trenera još nema, možda čekaju kraj prelaznog roka jer imamo mi vec dovoljno padobranaca u ekipi.
Ako ostane Beganovic na klupi ja se pozdravljam i od foruma i od MDK.
Novog trenera još nema, možda čekaju kraj prelaznog roka jer imamo mi vec dovoljno padobranaca u ekipi.
Ako ostane Beganovic na klupi ja se pozdravljam i od foruma i od MDK.
- L' Imperator
- Kontakt:
Evo ti odgovor! Što se mene tiče, ja bih volio da i Mladost dobije svoj podforum. Nema nas puno, ali eto, nije ni da nas nema. Bilo bi nas i više, znam nekoliko ljudi koji se već duže vrijeme pokušavaju registrovati, ali ne dolazi im aktivacijski mail.FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑12 avg 2020, 21:37Imperatore, znaš li ti zašto i ostale četiri ekipe: Mladost, Široki, Krupa i Radnik nisu zajedno sa ostalih 8 pod FORUM-om (nemaju svoj forum), nego su pod temama? Ne znam da li sam dobro formulisao pitanje.
Bitno je da Sarajlije mogu imati po nekoliko profila!
admin je napisao/la: ↑11 avg 2020, 22:47Moze i Mladost, ali za sad nema nikakve potrebe niti je kome ko koristi tu temu zatrebalo.
Poenta podforuma je da se moze staviti Moderator I zabraniti navijacima drugih klubova da pisu I trolaju temu. Nije neki hall of fame.
Mozda navijaci Mladosti vole da diskutuju sa svima i ne zele samo svoj tor, pa nisu trazili podforum. A ocigledno ih na zub nisu uzela tri nezrela pametnjakovica pa im nije ni trebao. Ali Eto sreca njihova pa imaju jak pravni tim, pa mozda i dobiju podforum.
Podforum na valja za klub koji nema puno navijaca na forumu i u biti samo ubije diskusiju. Manje ljudi im ulazi u podforum nego na temu, manje se pise, na kraju ostanu trojica koji se svakako znaju I samo stavljaju zvanicne objave kluba (kao recimo TC). I za Olimpik bi bolje bilo da je samo tema kad ne bih ja morao tu svaki dan nekog banovati. U biti, ne zelim zbog dva covjeka imati po sat vremena posla svaki dan i dao sam im da to sami rjesavaju, pogotovo jer su u mnogome i ucestvivali da dodje do ovoga, bar jedan od njih.
#samoRudar #zauvijek
Ima dosta slobodnih igrača na tržištu pa i onih koji bi se godinama uklopili u filozofiju kluba, npr. golman Marković, Vrhovac, Zajmović, Čirjak do onih iskusnijih koji bi dosta bili od pomoći: Čurjurić, Đelmić, Bekić...
Klub mora reagovati, ovaj tim nema kvalitet da opstane u Premijer ligi niti ovaj trener ima znanje da vodi tim ka tome.
Klub mora reagovati, ovaj tim nema kvalitet da opstane u Premijer ligi niti ovaj trener ima znanje da vodi tim ka tome.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Mislim da odgovor @admina da bi otvaranjem podforuma FK MLADOST bilo puno manje ljudi koji bi ulazili, nego na temu, je pogrešan. Upravo suprotno, kada uđeš na forum onda moraš tražiti Mladost pod temama umjesto da se nalazi među ostalim klubovima, što je puno preglednije. To vezano za uređivanje podforuma također smatram da ne bi bio problem da admin dozvoli, recimoL' Imperator je napisao/la: ↑12 avg 2020, 23:25Evo ti odgovor! Što se mene tiče, ja bih volio da i Mladost dobije svoj podforum. Nema nas puno, ali eto, nije ni da nas nema. Bilo bi nas i više, znam nekoliko ljudi koji se već duže vrijeme pokušavaju registrovati, ali ne dolazi im aktivacijski mail.FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑12 avg 2020, 21:37Imperatore, znaš li ti zašto i ostale četiri ekipe: Mladost, Široki, Krupa i Radnik nisu zajedno sa ostalih 8 pod FORUM-om (nemaju svoj forum), nego su pod temama? Ne znam da li sam dobro formulisao pitanje.
Bitno je da Sarajlije mogu imati po nekoliko profila!
admin je napisao/la: ↑11 avg 2020, 22:47Moze i Mladost, ali za sad nema nikakve potrebe niti je kome ko koristi tu temu zatrebalo.
Poenta podforuma je da se moze staviti Moderator I zabraniti navijacima drugih klubova da pisu I trolaju temu. Nije neki hall of fame.
Mozda navijaci Mladosti vole da diskutuju sa svima i ne zele samo svoj tor, pa nisu trazili podforum. A ocigledno ih na zub nisu uzela tri nezrela pametnjakovica pa im nije ni trebao. Ali Eto sreca njihova pa imaju jak pravni tim, pa mozda i dobiju podforum.
Podforum na valja za klub koji nema puno navijaca na forumu i u biti samo ubije diskusiju. Manje ljudi im ulazi u podforum nego na temu, manje se pise, na kraju ostanu trojica koji se svakako znaju I samo stavljaju zvanicne objave kluba (kao recimo TC). I za Olimpik bi bolje bilo da je samo tema kad ne bih ja morao tu svaki dan nekog banovati. U biti, ne zelim zbog dva covjeka imati po sat vremena posla svaki dan i dao sam im da to sami rjesavaju, pogotovo jer su u mnogome i ucestvivali da dodje do ovoga, bar jedan od njih.
@L'Impretoru da odstrani one koji to i zasluže. Dodatno, sada temu Mladosti vjerovatno kontrolira @admin, a u ovom slučaju bi sebi olakšao prebacivanjem tog dijela posla @ L'Imperatoru.
Ja sam u svakom slučaju da FK MLADOST dobije svoj podforum, kulturnije je, ljepše, preglednije, mogučnost otvaranja tema....
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Od svih tih koje si nabrojao, Mušija je doveo onog kojeg nisi naveo Babalu : )hugoviana je napisao/la: ↑13 avg 2020, 07:54Ima dosta slobodnih igrača na tržištu pa i onih koji bi se godinama uklopili u filozofiju kluba, npr. golman Marković, Vrhovac, Zajmović, Čirjak do onih iskusnijih koji bi dosta bili od pomoći: Čurjurić, Đelmić, Bekić...
Klub ako hitno ne reaguje i ne dovede kvalitetna pojačanja, i kvalitetnog trenera kojem je stalo da napravi nešto od ekipe i kluba, ostale ekipe će nas prikovati za dno tabele, kao Zvijezdu prošle sezone, tako da nećemo imati nikakve šanse za opstanak.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Samo da ne bude kasno kad reaguje, bojim se da ne budemo u januaru u situaciji da nam Pjanić i Džeko ne mogu pomoći kao pojačanja.FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑13 avg 2020, 11:58Od svih tih koje si nabrojao, Mušija je doveo onog kojeg nisi naveo Babalu : )hugoviana je napisao/la: ↑13 avg 2020, 07:54Ima dosta slobodnih igrača na tržištu pa i onih koji bi se godinama uklopili u filozofiju kluba, npr. golman Marković, Vrhovac, Zajmović, Čirjak do onih iskusnijih koji bi dosta bili od pomoći: Čurjurić, Đelmić, Bekić...
Klub ako hitno ne reaguje i ne dovede kvalitetna pojačanja, i kvalitetnog trenera kojem je stalo da napravi nešto od ekipe i kluba, ostale ekipe će nas prikovati za dno tabele, kao Zvijezdu prošle sezone, tako da nećemo imati nikakve šanse za opstanak.
- L' Imperator
- Kontakt:
L' Imperator je napisao/la: ↑09 avg 2020, 08:41Još vam treba: Bašić (trener), Velić, Pezer, štoper, RWF/CF i ostajete sigurno!
#samoRudar #zauvijek
E ako je Babala došao onda je Mladost siguran putnik u federalku. Taj sa svojim nesportskim životom ne bi mogao igrat u NK Fortuna, ali eto nek se redaju..
Tako blizu, a tako daleko.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Nerazumljiv je njegov angažman, kada prije tri godine nije mogao izdržati poluvrijeme, ne znam šta sa njim misle sada. Čudan izbor u najmanju ruku.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.