Slažem se. Ali eto, tipujem na PSG, a navijat ću za Atletico.
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020
Ja sam uz City i Barcu, mada vjerujem da će se kosmička sudbina poklopit ovima iz Atletica jer se kad-tad to desi u fudbalu i sportu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Prosto u ovakvim utakmicama nema izrazitog favorita..igra se jedna utakmica, tako da realno svako moze uzeti klempu..mnogo faktora utice..los dan, jedan crveni karton, dobro raspolozenje druge ekipe, i veoma bitan faktor sreca ( mada kazu srecu treba zasluziti )..
2008. je Mancho osvojio LP tako da se ti promaseni penali nece pamtiti.
Protiv Bayerna je fulio u raspucavanju, ali je u regularnom toku dao 2 gola (1 iz penala).
Kada je Messi fulio penal protiv Chelseaja, u toj utakmici nije nista konkretno uradio.
U finalu Cope je fulio u raspucavanju, prije toga isto nije nista konkretno uradio.
Oba puta njegov tim izgubio, Ronaldov samo jednom.
Recimo da smo apsolvirali promasene. Hajmo preci na realizovane.
Ronaldo:
Protiv Juventusa u sudijskoj
Protiv Atletica prosle sezone
Protiv Atletica u raspucavanju za titulu
Navedi ti za Messija, da bude fer i korektno.

Kako svaki Ronaldov promašeni ima debelo ali a Messijev nijedan nema. Nadasve objektivno 

Dakle ništa konkretno znaci kad se na zabije gol, a to što je u tom dvomeču protiv Chelsea bio najbolji igrac u obje utakmice , to ništa jel

Treba li stavljati klipove, da se uvjerimo koliko je šansi namjestio i koliko mu je udaraca Cech odbranio, pred kraj i stativu bio pogodio.
Ništa konkretno, ha

Zadnja izmjena: let3, dana/u 13 avg 2020, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Bas tako. Mnogo su vece sanse da slabija ekipa prodje kad se igra jedna utakmica, u odnosu na ustaljeni format od dvije. Atalanta je bila blizu prolaza, a nisu bez sanse ni Leipzig, Bayern i Lyon. Sve je moguce.edo07 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 16:27Prosto u ovakvim utakmicama nema izrazitog favorita..igra se jedna utakmica, tako da realno svako moze uzeti klempu..mnogo faktora utice..los dan, jedan crveni karton, dobro raspolozenje druge ekipe, i veoma bitan faktor sreca ( mada kazu srecu treba zasluziti )..
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Đastine jel to Barcu stavljaš u krug favorita protiv Bayerna? 

TheChief je napisao/la: ↑13 avg 2020, 16:292008. je Mancho osvojio LP tako da se ti promaseni penali nece pamtiti.

Pa eo kako sam ja zapamtio ?
Naravno da forumaši sa pamćenjem zlatne ribice neće pamtiti, to mi je jasno.
Ha ?
Kakve to veze ima s diskusijom oko promašenih penala u bitnim utakmicama ?

Nije, samo je bio među 4 najbolje ocijenjena igrača na utakmici. Zna se kako je Chelsea prošao taj dvomeč.
https://www.whoscored.com/Matches/59299 ... na-Chelsea
Samo bio MVP prvenstva i najbolje ocijenjen igrač u ekipi. Higuain zicer profulao.

Nema sta biti objektivno ili ne. Cinjenice su takve.
Ova dva Ronaldova penala iz 2008. niko nece pamtiti jer su tada uzeli LP. U finalu dao gol u regularnom roku.
Kada je protiv Reala fulio prije toga dao 2 gola (1 penal).
Messi kada je promasio navedena 2 penala DIREKTNO je ostetio svoju ekipu. Hajde sto su izgubili, ali sto u finalu Cope i dvomecu protiv Chelseaja nije dao gol cini te promasaje 100 puta gorim.
Evo ja sam naveo 3 Ronaldova vazna postignuta penala.
Reci mi ti za Messija.
S kim ja raspravljam 

Slobodno ti rokaj "rolove" i "tokraljeve".Rajaz je napisao/la: ↑13 avg 2020, 16:46![]()
![]()
Pa eo kako sam ja zapamtio ?
Naravno da forumaši sa pamćenjem zlatne ribice neće pamtiti, to mi je jasno.
Ha ?
Kakve to veze ima s diskusijom oko promašenih penala u bitnim utakmicama ?![]()
Nije, samo je bio među 4 najbolje ocijenjena igrača na utakmici. Zna se kako je Chelsea prošao taj dvomeč.
https://www.whoscored.com/Matches/59299 ... na-Chelsea
Samo bio MVP prvenstva i najbolje ocijenjen igrač u ekipi. Higuain zicer profulao.
![]()
![]()
Ako je tebi isto fuliti penal kada nista ne uradis na utakmici ili dadnes 1 ili 2 gola to je tvoja stvar.
Ili ako ti je isto fuliti penal u pobjedi ili porazu.
Nisi mi naveo Messijev jedan vazan postignut penal.
Ista stvar kao kod Pariza i Atalante gdje je losija ekipa u boljoj formi, ali ja ipak mislim da ce kvalitet prosuditi. Neka Messi povuce kao Neymar i pokaze da moze u top 3 diskusiju trenutno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Znaci ako zabijes gol pa kasnije imas penal boli te qrac da li ces zabiti ili promasiti, jer nece se pamtiti. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma Bayern je realno kvalitetnija ekipa od Barcelone, da nema Messija Bayernu bih 90% šanse dao za prolaz. Ovisit će to od dosta faktora ko će proći, ako se zabije rani gol ili fasuje crveni karton eto ti problema. Ovako je možda 60:40 za Bayern.
Iskreno mislim da trenutna Barca nema kvalitet da dobije u nizu Bayern, City i Atletico, volio bih da griješim ali mi djeluju pogubljeno poprilično. Opet sve je moguće jer se igra na jednu tekmu.

Da nije dao te golove njegove ekipe ne bi ni dosle do penala.
Da je Messi dao po gol na utakmicama na kojim je fulao penale njegova ekipa bi dobila.
Kontas li razliku ?
I jos mi nisi naveo Messijeve vazne postignute penale.
Korisniče @TheChief,
raspravljalo se ISKLJUČIVO O PENALIMA,
spinovanje nakon što si razotkriven u friziranju statistike oko istih ostavi za @milicajca i slične.
Ugodan ostatak dana.
raspravljalo se ISKLJUČIVO O PENALIMA,
spinovanje nakon što si razotkriven u friziranju statistike oko istih ostavi za @milicajca i slične.
Ugodan ostatak dana.
Kao izgovor za dobru utakmicu lik navede da je bio cetvrti najbolje ocjenjeni igrac na toj utakmici.
Ovo je najjaci izgovor ikada.
A sto je najgore nije bio cetvrti nego sesti.

Ovo je najjaci izgovor ikada.
A sto je najgore nije bio cetvrti nego sesti.

Neka je kako ti kazes.
Ima li ijedan vazan penal da ga je Messi dao ?
Nisi mi odgovorio na ovo pitanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.