FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Admiral_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admiral_TM87 » 11 dec 2010, 14:20

Ma izgleda da je na prvom mjestu svima ono sto bi bilo oko stadiona ti trzni centri i ostalo

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 11 dec 2010, 14:26

ellaxaz je napisao/la:Šta je mislio Žujo, pitanje je sad ? :lol:

Žujo vam je porucio i lupio cifru da bi smanjio ili ubio optimizam koji je zavladao odlaskom delegacije u Sloveniju i porucio da od gradnje stadiona nema nista, mada se to i prije znalo! ;)

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 11 dec 2010, 14:42

ekii je napisao/la:

Žujo vam je porucio i lupio cifru da bi smanjio ili ubio optimizam koji je zavladao odlaskom delegacije u Sloveniju i porucio da od gradnje stadiona nema nista, mada se to i prije znalo! ;)
Da ti nisi ogovorio na usta bi na ...........cu, imaš brate svojih briga,il su se možda ugasile :?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 dec 2010, 14:48

ekii je napisao/la:

;)

Upravo tako, mada to oni nikada nece priznati

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 dec 2010, 14:57

UPS je napisao/la:
ekii je napisao/la:

;)

Upravo tako, mada to oni nikada nece priznati
Lijepe hrenovke slatke, kako one nama svrate da nam kazu pravu istinu. Hvala vam, a sad trkom po hrenovcice i senf.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 11 dec 2010, 15:03

Ljudi shvatite-Naš (F.K.Željezničar i T.M.) problem,jedino ako nešto ne vuče ka tome.....
Strah od igradnje NAŠEG stadiona, Grbavicofobija, žarište na koševu.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 11 dec 2010, 15:14

Optimističan sam u vezi stadiona i mislim da bi 150 miliona bilo i više nego dovoljno za izgradnju. Ne samo stadiona, nego i popratnih objekata, naravno.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 11 dec 2010, 15:16

Ono što ja kontam jeste slijedeće. Kad njanje govore da je nešto dobro, to se odroni :mrgreen: Prošle sezone su govorile za nas da smo odron, da nećemo u Europu, da su one bolje od nas. Šta se desilo na kraju :lol:

Ove sezone njanje su govorile kako idu na titulu, kako im je nova uprava "odlična", kako im je med i mlijeko u klubu. Na kraju, stečaj kuca na vrata :mrgreen:

U suštini, ovo je odlično što govore. Zabrinuo bih se kada bi počeli pričati da smo dobri, da ćemo napraviti stadion :mrgreen: Sigurno bi propali. Ovako, ima nade :lol:

Neka ih, nek se nadaju :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 dec 2010, 15:19

ekii je napisao/la:

eki se satro pravi upucen ali kad mu neko odgovori samo usuti argumenti nula bodova...

druga stvar ako se vec pravite pametni ti i ups pogledajte komentare prvi manijaci su se poceli sprdat sa ovim ne treba nama prosvjetljenje da vidimo kakva je situacija...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 11 dec 2010, 15:25

ekii je napisao/la:

Jeli došla struja ?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 11 dec 2010, 15:31

nikad_izvini je napisao/la:Ono što ja kontam jeste slijedeće. Kad njanje govore da je nešto dobro, to se odroni :mrgreen: Prošle sezone su govorile za nas da smo odron, da nećemo u Europu, da su one bolje od nas. Šta se desilo na kraju :lol:

Ove sezone njanje su govorile kako idu na titulu, kako im je nova uprava "odlična", kako im je med i mlijeko u klubu. Na kraju, stečaj kuca na vrata :mrgreen:

U suštini, ovo je odlično što govore. Zabrinuo bih se kada bi počeli pričati da smo dobri, da ćemo napraviti stadion :mrgreen: Sigurno bi propali. Ovako, ima nade :lol:

Neka ih, nek se nadaju :lol:

Mi stojimo na tabeli dobro, i da nije bilo kadrovski i finansiskih problema imali bi od vas barem 3-4 boda vise. :D Sto se tice najave na titulu to se i prije prvenstva znalo da je Borac od grada i Vlade R.S dobio novac i da ce biti prvak :idea:,a ostalo je jos samo da se podjele mjesta za E.L ,i to je svakom jasno ko prati premijer ligu BiH. :oops:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 11 dec 2010, 15:34

Sa 8 utakmica odigranih kod kuće i 6 u gostima, ne bih rekao ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 11 dec 2010, 15:36

nikad_izvini je napisao/la:Sa 8 utakmica odigranih kod kuće i 6 u gostima, ne bih rekao ;)

:?:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 11 dec 2010, 15:44

ekii je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Sa 8 utakmica odigranih kod kuće i 6 u gostima, ne bih rekao ;)

ekii je napisao/la:
Mi stojimo na tabeli dobro

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 11 dec 2010, 15:57

nikad_izvini je napisao/la:
ekii je napisao/la:

ekii je napisao/la:
Mi stojimo na tabeli dobro

8-7

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 dec 2010, 16:57

al pošto IMATE kadrovske i finansijske probleme...pred gašenjem i stečajem ste. ****, život je surov, blekić je lažov, a vi naivčine.

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 11 dec 2010, 16:58

Omar500 je napisao/la:Optimističan sam u vezi stadiona i mislim da bi 150 miliona bilo i više nego dovoljno za izgradnju. Ne samo stadiona, nego i popratnih objekata, naravno.
mrsko mi listat forum pa ako mi neko moze da odgovori odakle zelji tolike pare,jesam li sta propustio?? jel bio neki transfer ili sta?
znam da ovi nasi u fks nemogu da skontaju da vrate 4miliona duga pa me zanima jer vi ovdje spominjete cifre od 30-150 miliona

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 dec 2010, 17:01

burek pita je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Optimističan sam u vezi stadiona i mislim da bi 150 miliona bilo i više nego dovoljno za izgradnju. Ne samo stadiona, nego i popratnih objekata, naravno.
mrsko mi listat forum pa ako mi neko moze da odgovori odakle zelji tolike pare,jesam li sta propustio?? jel bio neki transfer ili sta?
znam da ovi nasi u fks nemogu da skontaju da vrate 4miliona duga pa me zanima jer vi ovdje spominjete cifre od 30-150 miliona
kad napunis 15 godina i pocnes malkice razmisljat znat ces da ne trebaju zelji pare da gradi stadion...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 11 dec 2010, 17:02

burek pita je napisao/la:
reci da nisi ozbiljan :lol:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 11 dec 2010, 17:08

Prodajemo Popovića za 75 miliona eura(skoro završen posao) i Kerlu prodali za 35 miliona eura. To je oko 110 miliona eura, a ovih 40-tak miliončića ćemo zaraditi od prodaje Višće i Šehića i tako zaraditi za stadion :lol: :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []