FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma izgleda da je na prvom mjestu svima ono sto bi bilo oko stadiona ti trzni centri i ostalo
ellaxaz je napisao/la:Šta je mislio Žujo, pitanje je sad ?
Žujo vam je porucio i lupio cifru da bi smanjio ili ubio optimizam koji je zavladao odlaskom delegacije u Sloveniju i porucio da od gradnje stadiona nema nista, mada se to i prije znalo!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Da ti nisi ogovorio na usta bi na ...........cu, imaš brate svojih briga,il su se možda ugasileekii je napisao/la:ellaxaz je napisao/la:Šta je mislio Žujo, pitanje je sad ?
Žujo vam je porucio i lupio cifru da bi smanjio ili ubio optimizam koji je zavladao odlaskom delegacije u Sloveniju i porucio da od gradnje stadiona nema nista, mada se to i prije znalo!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
ekii je napisao/la:ellaxaz je napisao/la:Šta je mislio Žujo, pitanje je sad ?
Upravo tako, mada to oni nikada nece priznati
Lijepe hrenovke slatke, kako one nama svrate da nam kazu pravu istinu. Hvala vam, a sad trkom po hrenovcice i senf.UPS je napisao/la:ekii je napisao/la:ellaxaz je napisao/la:Šta je mislio Žujo, pitanje je sad ?
Žujo vam je porucio i lupio cifru da bi smanjio ili ubio optimizam koji je zavladao odlaskom delegacije u Sloveniju i porucio da od gradnje stadiona nema nista, mada se to i prije znalo!![]()
Upravo tako, mada to oni nikada nece priznati
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Ljudi shvatite-Naš (F.K.Željezničar i T.M.) problem,jedino ako nešto ne vuče ka tome.....
Strah od igradnje NAŠEG stadiona, Grbavicofobija, žarište na koševu.
Strah od igradnje NAŠEG stadiona, Grbavicofobija, žarište na koševu.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Optimističan sam u vezi stadiona i mislim da bi 150 miliona bilo i više nego dovoljno za izgradnju. Ne samo stadiona, nego i popratnih objekata, naravno.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ono što ja kontam jeste slijedeće. Kad njanje govore da je nešto dobro, to se odroni
Prošle sezone su govorile za nas da smo odron, da nećemo u Europu, da su one bolje od nas. Šta se desilo na kraju
Ove sezone njanje su govorile kako idu na titulu, kako im je nova uprava "odlična", kako im je med i mlijeko u klubu. Na kraju, stečaj kuca na vrata
U suštini, ovo je odlično što govore. Zabrinuo bih se kada bi počeli pričati da smo dobri, da ćemo napraviti stadion
Sigurno bi propali. Ovako, ima nade
Neka ih, nek se nadaju
Ove sezone njanje su govorile kako idu na titulu, kako im je nova uprava "odlična", kako im je med i mlijeko u klubu. Na kraju, stečaj kuca na vrata
U suštini, ovo je odlično što govore. Zabrinuo bih se kada bi počeli pričati da smo dobri, da ćemo napraviti stadion
Neka ih, nek se nadaju
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
eki se satro pravi upucen ali kad mu neko odgovori samo usuti argumenti nula bodova...ekii je napisao/la:ellaxaz je napisao/la:Šta je mislio Žujo, pitanje je sad ?
druga stvar ako se vec pravite pametni ti i ups pogledajte komentare prvi manijaci su se poceli sprdat sa ovim ne treba nama prosvjetljenje da vidimo kakva je situacija...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ekii je napisao/la:ellaxaz je napisao/la:Šta je mislio Žujo, pitanje je sad ?
Jeli došla struja ?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
nikad_izvini je napisao/la:Ono što ja kontam jeste slijedeće. Kad njanje govore da je nešto dobro, to se odroniProšle sezone su govorile za nas da smo odron, da nećemo u Europu, da su one bolje od nas. Šta se desilo na kraju
![]()
Ove sezone njanje su govorile kako idu na titulu, kako im je nova uprava "odlična", kako im je med i mlijeko u klubu. Na kraju, stečaj kuca na vrata![]()
U suštini, ovo je odlično što govore. Zabrinuo bih se kada bi počeli pričati da smo dobri, da ćemo napraviti stadionSigurno bi propali. Ovako, ima nade
![]()
Neka ih, nek se nadaju
Mi stojimo na tabeli dobro, i da nije bilo kadrovski i finansiskih problema imali bi od vas barem 3-4 boda vise.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Sa 8 utakmica odigranih kod kuće i 6 u gostima, ne bih rekao 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
nikad_izvini je napisao/la:Sa 8 utakmica odigranih kod kuće i 6 u gostima, ne bih rekao
- nikad_izvini
- Kontakt:
ekii je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Sa 8 utakmica odigranih kod kuće i 6 u gostima, ne bih rekao
ekii je napisao/la:
Mi stojimo na tabeli dobro
nikad_izvini je napisao/la:ekii je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Sa 8 utakmica odigranih kod kuće i 6 u gostima, ne bih rekao
ekii je napisao/la:
Mi stojimo na tabeli dobro
8-7
al pošto IMATE kadrovske i finansijske probleme...pred gašenjem i stečajem ste. ****, život je surov, blekić je lažov, a vi naivčine.
-
burek pita
- Kontakt:
mrsko mi listat forum pa ako mi neko moze da odgovori odakle zelji tolike pare,jesam li sta propustio?? jel bio neki transfer ili sta?Omar500 je napisao/la:Optimističan sam u vezi stadiona i mislim da bi 150 miliona bilo i više nego dovoljno za izgradnju. Ne samo stadiona, nego i popratnih objekata, naravno.
znam da ovi nasi u fks nemogu da skontaju da vrate 4miliona duga pa me zanima jer vi ovdje spominjete cifre od 30-150 miliona
kad napunis 15 godina i pocnes malkice razmisljat znat ces da ne trebaju zelji pare da gradi stadion...burek pita je napisao/la:mrsko mi listat forum pa ako mi neko moze da odgovori odakle zelji tolike pare,jesam li sta propustio?? jel bio neki transfer ili sta?Omar500 je napisao/la:Optimističan sam u vezi stadiona i mislim da bi 150 miliona bilo i više nego dovoljno za izgradnju. Ne samo stadiona, nego i popratnih objekata, naravno.
znam da ovi nasi u fks nemogu da skontaju da vrate 4miliona duga pa me zanima jer vi ovdje spominjete cifre od 30-150 miliona
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
reci da nisi ozbiljanburek pita je napisao/la:mrsko mi listat forum pa ako mi neko moze da odgovori odakle zelji tolike pare,jesam li sta propustio?? jel bio neki transfer ili sta?Omar500 je napisao/la:Optimističan sam u vezi stadiona i mislim da bi 150 miliona bilo i više nego dovoljno za izgradnju. Ne samo stadiona, nego i popratnih objekata, naravno.
Prodajemo Popovića za 75 miliona eura(skoro završen posao) i Kerlu prodali za 35 miliona eura. To je oko 110 miliona eura, a ovih 40-tak miliončića ćemo zaraditi od prodaje Višće i Šehića i tako zaraditi za stadion

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.