irfo je napisao/la: ↑14 avg 2020, 00:02
Covjek bio povrijedjen prvo kolo i nije igro, druga dva igro, proslu sezonu citavu igro, i pogledaj dobro sta sam napiso, defanzivno najbolji lijevi bek u ligi, sto i jeste, al ne cudi me da ti to ne kontas
Nek nam objasni panto kako je covjek koji je odigro 24 od 26 mogucih utakmica zadnje dvije godine zapravo rezerva
Subic se vratio proslo ljeto u Borac i bio je jos nespreman zbog teske povrede koljena koju je zaradio u Radnickom iz Nisa, tako da je prvih par kola prosle sezone igrao Cosic. Onda je Subic uhvatio ritam, odigrao dobro par utakmica i protiv Celika 01.09.2019. je dozivio tesku povredu tog istog koljena i prakticno zavrsio sezonu, pa je Cosic igrao do kraja sezone.
Sad se Subic oporavio nakon operacije, odigrao prvo kolo i malo istegao zadnju lozu, pa ga stede tako da opet igra Cosic.
Cosic je svakako rezerva za Subica, ali obzirom na Subiceve povrede odigrao je dosta i bio je jako dobar na vecini utakmica.
Daleko od toga da je Cosic najbolji bek lige, ne znam kakvi su ostali, ali jeebes ligu ako je on najbolji.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.