Pa jeste reaktivan.
Na prste jedne ruke možeš nabrojati proaktivne trenere u Evropi. Srećom sve ih je više.
Uvijek biram Allegrija ispred Simeonea.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Svakako, ali ne mijenja činjenicu da je reaktivan trener.
U sustini da, ali trenutno je najblizi tome da moze oboje.Rajaz je napisao/la: ↑14 avg 2020, 00:03Svakako, ali ne mijenja činjenicu da je reaktivan trener.
Vidi o Tuchelu nemam neko mišljenje, još od Dortmunda, trener beskičmenjak, ne bih ni komentarisao. Sreća pa ima Neya i Mbappea.
Psg u polufinalu, to ni Carlo, Blanc, Emery nisu nikako uspjeli
Donekle tačna tvrdnja.
Ne znam buraz,moguce da je i to ali meni licno ovo sto igra Pariz je smece realnodirkules je napisao/la: ↑14 avg 2020, 00:09Psg u polufinalu, to ni Carlo, Blanc, Emery nisu nikako uspjeli![]()
Šalu na stranu, njegov najveći problem u Psgu je sportski direktor Leonardo koji ima sasvim drugačije viđenje fudbala prilikom dovođenja igrača. Sasvim siguran sam da je se TT pitao ne bih doveo Herreru, Gueyea, Sarabiu koji danas igraju. A kada je tako dobije se da osim Verrattija nemaš poštenog veznjaka u klubu, a to je malo za njegov stil igre. Na kraju njegov posao u BvB je bio sasvim korektan i više od toga. Opet mlad je i pred njim je još posla, dobar jeste, ali naravno ne spada u vrh trenerskog posla, to tek treba dokazati.
Podržavam uvijek osim u današnjoj utakmici
Postoji razlika naravno.coelho41 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 00:06Vidi o Tuchelu nemam neko mišljenje, još od Dortmunda, trener beskičmenjak, ne bih ni komentarisao. Sreća pa ima Neya i Mbappea.
Što se Juliana tiče, on je svakako bliže Guardioli, nego ijednom drugom treneru, ali Guardioline ekipe nisu dovoljno fleksibilne, tj generalno ne mijenjaju ritam. Prvo poluvrijeme su dosta više na kontre igrali, nije im išlo i onda su u drugom izašli sa loptom u nogama dali dva gola, a do kraja su uspjeli odigrati i bunker. To kod Guardiole nema. Jer je većinom u ekipama sa kapacitetom napadanja 90+30 minuta.
Čitaj sa razumijevanjem, napisano je nova plejada a ne već formiranih sa većim trenerskim stažom. Ako si gledao Bayern pod Kovačem i ovaj "Flickov" sve će biti jasno zašto sam ga spomenuo.
Flick je marioneta uprave Bayerna i nista vise i nikakvog trenerskog kvaliteta on nema sto ce se potvrditi protiv Barce
Bas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.