Plavac

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Plavac
Bolje i da te trema spuca nego dajdza Rile
Nego, ko inače pogodi sastav za Željine utakmice treba mu milju dati.Bbake je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:37
Nova taktika. Vidjecemo hoce li upalit.![]()
Kad ih Veseli sutra potopi, @Ljoze spremi se. Za kapitena na fantasiju.![]()
Atmosfera u ekipi dobra?Manijakdolopate je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:47Kiša je polako počinjala tokom današnjeg treninga plavih
Ništa više o sastavu odavati neću ali mogu reći da će biti iznenađenja, Amarovskih.
Odlična, Hajdar i Mulaosmanović su zaduženi za zafrkancije dok Ševe igraju, Blažević se dobro snalazi u malom prostoru, jedno 5 minuta sam izvalio oči i gledao samo kako Dado i Meša jedan drugom šalju lopte i primaju.LjoZee je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:51Atmosfera u ekipi dobra?Manijakdolopate je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:47Kiša je polako počinjala tokom današnjeg treninga plavih
Ništa više o sastavu odavati neću ali mogu reći da će biti iznenađenja, Amarovskih.![]()
U Gradačcu već kreće lagano kiša fino padaManijakdolopate je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:47
Kiša je polako počinjala tokom današnjeg treninga plavih
Ništa više o sastavu odavati neću ali mogu reći da će biti iznenađenja, Amarovskih.
Odlicna ideja za emisiju, ekstra intervju odradjen kao i sa Stilicem, puna podrska!
“Jeste li zadovoljni?” (boravkom u klubu)SudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2020, 20:00"Ovo je frizura kad me je Adzem htio da otjera, mislio je da sam ga bušio..."
![]()
Hvala ti puno. Hairli da nam bude sutra aBd.Manijakdolopate je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:55Odlična, Hajdar i Mulaosmanović su zaduženi za zafrkancije dok Ševe igraju, Blažević se dobro snalazi u malom prostoru, jedno 5 minuta sam izvalio oči i gledao samo kako Dado i Meša jedan drugom šalju lopte i primaju.
PS : Lendra ne ide
Pa ko Veca je visine
Joj plavca varalice,kaze ima visine