FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Morao sam malog komsiji odvesti...
Kakva utakmica, bez rijeci sam... kapa do poda svima!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja im halalim ispadanje u polufinalu.
Hvala vam kraljevi.
Hvala vam kraljevi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Koji je ovo put da ti ne vjerujes dokazanom znalcu (moi)???FCBAYERN je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:51Putujem u proslost, te martovske cini mi se nedjelje kad je Jupp HSV deklasirao sa 9-2. Umalo deja vu.
Je li ono Jupp il' je to Flick?Da mi je neko rekao da ce Flick biti preporodjeni Jupp, smijao bih se..
DaviesMoj novi favorit, cak i drazi od Sanea.
Muller MotM.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ne, stvarno, budimo realni, ko je ovo očekivo, ne postoji takav čovjek vjerujem. Mislim ipak je to derbi, jedna tekma...
Protiv iste ove Barse onda kad je 4 bilo sam zadnji put ovako slavio. Još sam pod utiscima i teško je bilo šta reći. Taktički nismo u historiji imali tri ovakve tekme, eto koliko je savršena i velika.
Svaka čast ekipi

mirgerr je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:57Koji je ovo put da ti ne vjerujes dokazanom znalcu (moi)???FCBAYERN je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:51Putujem u proslost, te martovske cini mi se nedjelje kad je Jupp HSV deklasirao sa 9-2. Umalo deja vu.
Je li ono Jupp il' je to Flick?Da mi je neko rekao da ce Flick biti preporodjeni Jupp, smijao bih se..
DaviesMoj novi favorit, cak i drazi od Sanea.
Muller MotM.
Ti znas kako ja pristupam tekmama.....veceras sam se potajno bojao i kod 4-1.
Spamm
Hardene treba Hansi još pure da jede i Ole je imao sreće na početku, pa vidi sad.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Razbucali ih...sad City u polufinalu. Ista igra kao i barca ali igraci duplo bolji. Bice dobar mec, ocekujem da Pep opet neku gresku napravi (kao kad je nas trenirao). :ad
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Obrisali su se, i mislim čak da se više i me računaju, nisam siguran.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Omerbavarac je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:55Ja im halalim ispadanje u polufinalu.
Hvala vam kraljevi.![]()

Grehota ti bilo da od prevare od trenera ispadnemo koji nas je u tri sezone koliko nas je vodio vise razjebo nego sto nam je pomogao
Pravda za Tyson Furya
Nestvaran rezultat ali pitanje je koliko pokazuje a koliko krije, nekako standardno osovina Lewat-Thiago-Alaba pokazuje puno manje od onoga što se očekuje od njih.
Muller, Goretzka, Gnarby, Periša zato
Muller, Goretzka, Gnarby, Periša zato

Jos dvije utakmice ovako pa ce biti bolji od Olea.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Svaka cast momci, barci uvalit 8 komada je za svaku pohvalu, iako su u krizi i odavno provaljena ekipa .
Cestitke i finale je vase abd !

Cestitke i finale je vase abd !

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Zaboravio sam reci da Perisica definitivno treba otkupiti. Bio sam jedan od najvecih kriticara istog, ali covjek je nevjerovatno koristan kad god igra.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bolji je od Comana, duplo.
8 - Bayern Munich are the first team to score eight goals in a Champions League knockout match. Endless. #UCL
23 - Thomas Müller has now scored 23 goals in the Champions League knockout stages, the third-most of any player behind Cristiano Ronaldo (67) and Lionel Messi (47). Stage. #UCL

8 - Robert Lewandowski is the first player in Bayern Munich history to score in eight consecutive games in major European competition, overtaking Jürgen Klinsmann's seven-game run ending in 1996. Machine. #UCL
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Definitivno ga moraju kupiti.Odličan kao backup a i kad je starter ne zakaže.Bundesliga je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:18Zaboravio sam reci da Perisica definitivno treba otkupiti. Bio sam jedan od najvecih kriticara istog, ali covjek je nevjerovatno koristan kad god igra.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Promasio zicer veceras ali opet dobra utakmica, stalno se izvlacio na krilo i omogucavao ostalima da napadaju prostor. Par puta bespotrebno zakomplicirao dobre situacije.Players to score 50 Champions League goals for Bayern:
- Robert Lewandowski
End of list.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.