Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Champions League 2019/2020
Kaunas je dokaz da su ljudi nastali od primata
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Svako ko misli da je Messi kriv za večerašnji poraz neka mijenja sport.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Bundesland Bayern daje platu i hrani desetine hiljada Bosnjaka, a Spanci cigani, a ni Kosovo nisu priznali.
E moj Bosnjo, zapitaj se...
E moj Bosnjo, zapitaj se...

Ne diraj brata Kaunasa !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ponestalo im argumenata, sad se sve svodi na ban, vrijedjanje, izbjegavanje odgovora i slicne stvari. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Znaš li ko je prvi humanitarnu pomoć poslao u ratno Sarajevo?Bajramovic1999 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:43Bundesland Bayern daje platu i hrani desetine hiljada Bosnjaka, a Spanci cigani, a ni Kosovo nisu priznali.
E moj Bosnjo, zapitaj se...![]()

- BosniaBoston
- Kontakt:
Gotivim te dela al lik je ocigledno opterecen. 80% postova mu o Messiju, malo mi ga je sad i zao
#Punoljetstvo
Ma niko i ne krivi Messija za poraz ekipe
Samo se kritikuje njegova individualna partija a to sto njegovi lizaci okrecu pricu kao da se samo on krivi je druga stvar
Ni prvi ni zadnji put da prave zrtvu od njega
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Hahaha ali u porazu od osam dva pricaju o Messiju, pa najbolji igrac u istoriji fudbala (koga god da smatrate za goata) da je odigroa veceras svoju najbolju utakmicu oni bi opet bili zgazeni. Kod ovakvog poraza pricati o njemu nesto je stvarno glupost ali nije ni cudo on je i prosle godine nakon sto ej sam odradio Liverpul na camp nou i donio nesto sto je trebao biti siguran prolaz ispao kriv jer je Barcelona ispusila ogromnu prednost.
Zadnja izmjena: japa, dana/u 14 avg 2020, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
¨To je momcina,jbg veceras je noc za provokacije,trpi muskiBosniaBoston je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:44Gotivim te dela al lik je ocigledno opterecen. 80% postova mu o Messiju, malo mi ga je sad i zao

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa eto, koja je krivica Messija u tome što su ispali od Rome i Liverpoola, tačnije što su primili dovoljan broj golova za ispadanje?
Objasni mi molim te.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Meni je smijesno koliko su neki likovi pogubljeni, haos. Napises da je Messi **** od kapitena, pocne te frajer vrijedjati

@Captain4 Znam, nego mi je smijesno koliko se likovi loze. I da je Barca nekako dobila 8:2, ja bih okrenuo na zajebanciju. Ne kontam sto su neki sjebani, kao da je BiH igrala

Utopio se u sivilo ekipe bez sumnje,ali kao što rekoh Barcelonin problem je dublje prirode.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Dnjipropetrovsk
treba biti realan i reći da bayern uopšte nije odigrao neku spektakularnu utakmicu već je ovo jednostavno bila najočajnija partija barcelone od osnutka kluba pa do danas. bavarci su jednostavno iskoristili sve prilike koje su im se pružile. po meni su protiv citya autsajderi jer pep je ipak trener za razliku od ovog lika na barcinoj klupi.
Druze TIto, mi ti se kunemo.
Fakat nepotrebno vrijeđanje brata Kaunasa . Nidje veze.
Ne voli Messija, pa šta? mora li ga voliti, jel dužan jbt
mada mu je to minus, al eto
Trolla malo, šta ima veze, nemojte vrijeđati covjeka zbog milionera koji ganjaju loptu i koje boli qrc za nas ovdje po bosanskim forumima.
Ne voli Messija, pa šta? mora li ga voliti, jel dužan jbt

Trolla malo, šta ima veze, nemojte vrijeđati covjeka zbog milionera koji ganjaju loptu i koje boli qrc za nas ovdje po bosanskim forumima.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 avg 2020, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jasta je

#Punoljetstvo
OK.
Prognozu ne moram ni citirati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.