La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
RIP makas i leorey
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Bit ce neobicno bez njih
Posebno bez postavljanja statistike prosječnih ocjena Messija driblinga predasistencija i kljucnih dodavanja
Cak mi je zao sto se ovo veceras zavrsilo ovako i sto je rasprava Messi vs Ronaldo prakticno ugasena
Posebno bez postavljanja statistike prosječnih ocjena Messija driblinga predasistencija i kljucnih dodavanja
Cak mi je zao sto se ovo veceras zavrsilo ovako i sto je rasprava Messi vs Ronaldo prakticno ugasena

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Zar nije primera > epl po onom shizo liku ?
Da to sam zaboravio
La Liga RIP
La Liga RIP
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Od sezone 2013/14 do danas,trofej europa lige je 4 puta osvojen od spanskih klubova
A trofej lige prvaka 5 puta u istom periodu
Ne moze se uvijek dominirati.
A trofej lige prvaka 5 puta u istom periodu
Ne moze se uvijek dominirati.

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Najcrnje mi što je i Atletico pao, a troše više nego ikad.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kad uzme Pep slaviće se ko da je Barsa
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sto je najgore nema neke brze utakmice tipa Eibar ili Leganes za laznog GOATa 

Što je najluđe, sad ce cirkuzant tri dana ovdje na temi Primere slaviti pobjedu Bayerna i ismijavati Messija 

Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 avg 2020, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Moraš razumjeti da su ona finala ostavila trajne posljedice na milicajca.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Budimo realni, kako imati razumijevanje za maloumno trollanje, nedostatak humora i ponavljanje istih folova vec dvije godine

Jel ovo najveca sramota u povjesti Evropskih takmicenja?
Messi je veliki igrac ali ne mozes sebi dopustiti da iz godine u godinu u kljucnim utakmicama izgledas teret za ekipu ovo veceras mu se ponovio Liverpool/Roma
Mogu ga braniti koliko hoce i opet vaditi neke pateticne izgovore ali lik je veceras odigrao za zatvora pa lik izgleda kao usporeni snimak pored igraca Bayerna i mislim da je Bayern zabio 3 ili 4 gola samo od njegovih izgubljenih lopti
od pokusaja da kopira Neymarov show od neku vecer
Bit cu iznenađen ako ostane u Barci nakon veceras ne zato sto on kao zasluzuje bolje jer je on jedan od glavnih krivaca sto je Barca u ovom stanju nego da spasi karijeru koliko toliko jer mu je ostalo vjerovatno sezona ili 2 u nogama a za tako kratko vrijeme Barca nece biti nista bolja nego veceras
Mogu ga braniti koliko hoce i opet vaditi neke pateticne izgovore ali lik je veceras odigrao za zatvora pa lik izgleda kao usporeni snimak pored igraca Bayerna i mislim da je Bayern zabio 3 ili 4 gola samo od njegovih izgubljenih lopti

Bit cu iznenađen ako ostane u Barci nakon veceras ne zato sto on kao zasluzuje bolje jer je on jedan od glavnih krivaca sto je Barca u ovom stanju nego da spasi karijeru koliko toliko jer mu je ostalo vjerovatno sezona ili 2 u nogama a za tako kratko vrijeme Barca nece biti nista bolja nego veceras
Ma djaba ti to pricas jara,par objektivnih ce to da vidi ostali (velika vecina) ce otvorit knjigu "izgovori za mesija" i izvadit bruku citata.
Realno gledano, Messiju bi bilo najbolje da ode u PSG. Nikakva konkurencija u ligi, sigurna titula i lagano spremanje za nokaut fazu. A u napadu trio Neymar, Mbappe, MessiZonked je napisao/la: ↑15 avg 2020, 02:02Messi je veliki igrac ali ne mozes sebi dopustiti da iz godine u godinu u kljucnim utakmicama izgledas teret za ekipu ovo veceras mu se ponovio Liverpool/Roma
Mogu ga braniti koliko hoce i opet vaditi neke pateticne izgovore ali lik je veceras odigrao za zatvora pa lik izgleda kao usporeni snimak pored igraca Bayerna i mislim da je Bayern zabio 3 ili 4 gola samo od njegovih izgubljenih loptiod pokusaja da kopira Neymarov show od neku vecer

Vjerovatno neće to uraditi jer ipak nije neko ko će prvi napusititi brod koji tone, a tone već odavno.
Messi je sigurno jedan od najboljih ikad, ali mislim da je nivo ispod Cristiana. Ova kurcobolja kapitena dok mu Bayern gazi ekipu je nezapamćena. Barcelona da je pametna da ga skine s platnog spiska i proba ga uvaliti PSGu ili Cityu. Koji god trener dođe u Barcu, Messi se pita za sve
Bilo kako bilo, dodatna stagnacija Barce i idućih 5-10 godina, tri, četiri sad!

Bilo kako bilo, dodatna stagnacija Barce i idućih 5-10 godina, tri, četiri sad!
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Roomario i Evander ovi ostali su izgleda slijepi nema drugog objasnjenja
Mora pustiti klub da krene u novo poglavlje znam da mu se tesko odreci plate od €100m ali ovo je postalo mučenje kako za njega tako i za trenere koji preuzmu ekipuPetardaa je napisao/la: ↑15 avg 2020, 02:21Realno gledano, Messiju bi bilo najbolje da ode u PSG. Nikakva konkurencija u ligi, sigurna titula i lagano spremanje za nokaut fazu. A u napadu trio Neymar, Mbappe, Messi![]()
Vjerovatno neće to uraditi jer ipak nije neko ko će prvi napusititi brod koji tone, a tone već odavno.
PSG je za njega idealan da trofejno zavrsi karijeru
Pa napustio je Argentinu 3 puta tako da napustanje broda koji tone za njega ne bi bilo nesto novo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.