moglo bi - ostaje da se vidi koliko mozeharis1812hz je napisao/la:
Sta mislite, dali ce ovo moci?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
moglo bi - ostaje da se vidi koliko mozeharis1812hz je napisao/la:
Sta da eventualno izbacim?Citizen-X je napisao/la:moglo bi - ostaje da se vidi koliko mozeharis1812hz je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:Rekoh da se neće razbacivati,a gledaj:
Koln-Frankfurt 1 2.40![]()
Aston Villa-W.B.A. 1 2.00![]()
Newcastle-Liverpool (F.S.) 2 2.25
Nancy-Sochaux 1 2.10
22.68 Ulog 1.50KM Mog.Isplata 34.02
Svaka cast jaruga a svima cestitam 1000ti pejdz ove lijepe teme koja je sjaranila dosta raje a boga mi i zavadilaMonolog je napisao/la:Kako rekoh @jarugi, danas su Everton i Stoke bili prave navlakuše(ponosan sam što sam Blackpool skin'o k'o pravi). Inače, težak dan što se tiče kladionice, nadam se da će večernji rezultati biti dobri po kladioničare, a loši po kladionice. Sretno svima(danas sam bio nikakav za neko razrađivanje, a kasno sam se vratio, tako da nisam postavio svoje tikete).
ja htio da odigram i zakasnim... dabogda vam narednih 1000 pejdzova bilo nafakali i bericetno i sretnoMonolog je napisao/la:Galatasaray je ekipa za prskanje voća. Ako imate 2/1, onda slobodno možete otići do kladionice i dići novac.
Citizen-X je napisao/la:ja htio da odigram i zakasnim...Monolog je napisao/la:Galatasaray je ekipa za prskanje voća. Ako imate 2/1, onda slobodno možete otići do kladionice i dići novac.
Ja sam tu dvicu odigrao bas zbog toga sto Cannes ima samo jednu pobedu i mora konacno da proradi,kv 2.0HZ_ilidzaa je napisao/la:Monpelje - Cannes(odbojka) 1 - 1.70 kvota...
Monpelje 5 utakmica nezna za poraz ,dok Cannes u zadnjih 7 utakmica ima samo 1 pobjedu ...
ja sam keca opalio na ludjackom listicu , kao i 2 na Deportivo...Devil je napisao/la:Ja sam tu dvicu odigrao bas zbog toga sto Cannes ima samo jednu pobedu i mora konacno da proradi,kv 2.0HZ_ilidzaa je napisao/la:Monpelje - Cannes(odbojka) 1 - 1.70 kvota...
Monpelje 5 utakmica nezna za poraz ,dok Cannes u zadnjih 7 utakmica ima samo 1 pobjedu ...
Auxerre-Marseille 1px 2.10
Montpeillert-Cannes 2 2.0
Blake Griffin 20.5+ 1.80
DGP-PSV 2 1.30
kako ba tolika kvota na over???HZ_ilidzaa je napisao/la:
Dallas-Utah over 192.5 2.85 ... Obe ekipe u prosjeku postizu preko 100 p...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.