Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
spielführer_21 je napisao/la:Ima li ko kakav dobar single ili na lajvu šta da odigram? Ukopali me švabe i englezi odmah na početku i sad se ne'moš izvući da si pita, gledam ove večernje sam ne znam šta da odigram...
Ma jaruga mislio je na 1.85Citizen-X je napisao/la:kako ba tolika kvota na over???HZ_ilidzaa je napisao/la:
Dallas-Utah over 192.5 2.85 ... Obe ekipe u prosjeku postizu preko 100 p...
Znam, sad ću ga gledati drugo poluvrijeme, gledao sam kraj prvog. Bolji su, imali su jednu odličnu šansu. Mislim da nije namještaljka i da će dobiti.volimliverpool je napisao/la:Ma jaruga mislio je na 1.85Citizen-X je napisao/la:kako ba tolika kvota na over???HZ_ilidzaa je napisao/la:
Dallas-Utah over 192.5 2.85 ... Obe ekipe u prosjeku postizu preko 100 p....
@Willy
Rapid 1:1
Rapid 2:2Willy je napisao/la:Dade ga Rapid.![]()
Potražite na youtube prvi gol Udinesea, zavali ga crnac sa preko 30 metara.
A kad ja igram da neće biti golova u 1. poluvremenu, bude na svakoj barem jedan.OTNYS_YNWA je napisao/la:6 utakmica Francuske lige, svih 6 u prvom završeno 0:0.
Ja imam običaj odigrati na sistem 1PX ali eto, danas nisam vjerovatno razočaran prijašnjimMonolog je napisao/la:A kad ja igram da neće biti golova u 1. poluvremenu, bude na svakoj barem jedan.OTNYS_YNWA je napisao/la:6 utakmica Francuske lige, svih 6 u prvom završeno 0:0.
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:EVO 3 ZA DANAS:
Torrevieja - Alcobendas - 1![]()
![]()
![]()
![]()
Barnbach - Leoben - 1![]()
![]()
![]()
![]()
Hrvatska - C.Gora(-4,5) - 1 fino ide !!!![]()
![]()
![]()
OTNYS_YNWA je napisao/la:Opet me rezultat mora izvlačiti. Imam i par utakmica u toku sa onim večeras pa ćemo vidjeti.