Roma,šahtar,hsv,barca,porto itd.
Ovaj presing bukvalno je bio nevjerovatan,presing bukvalno na Ter Štegena,trčali su po cijelom terenu,igra bez lopte,mjenjanje pozicija,pokrivanje svojih igrača kada odu naprijed,vraćanje,
nikada nisam ovako uživao u jednoj utakmici,a iako sam vjerovao u pobjedu bilo me strah ove utakmice.
Ono što moram reći Goretzka,pa taj čovjek u ovoj ekipi je terminator,on bukvalno pokriva sve pozivije od DM pa MC pa AMC,trči,bori se lav pravi.
Iskreno faliće nam ove lopte Thiaga,njegova vizija.
Ganabry pa taj čovjek je fenomenalan,tačno treba poslati kolač i zahvalnicu arsenalu za njega.
Čak ke i Perišić bio sjajan,zaista vrhunska predstava,i menatlitet koji je odlika Bayerna,igra se dok sudija ne svira kraj.
Muller je legenda,čak i onaj intervju poslije utakmice pokazuje koliko je veliki igrač čovjek,i koliko je pametan,da spusti loptu na zemlju,kaže sljedeća utakmica počinje sa 0-0,i ova pobjeda tu ništa ne znači.
Uglavnom momci ovdje s foruma nadam se daćete uživati ovih dana,ja idem na posao,i mogu vam reći da jedva čekam da vidim ove drage ljude koji su mi juče pričali kako će nas mesi izbaciti.
Jednostavno imamo tim sposoban da osvoji LP,biće tepko jer i City je realno jako dobar tim,ali neka oni razmišljaju o nama,mi smo sinoć zaradili da nas svi zovu prvim favoritima,i trenutno najboljim timom starog kontinenta