FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
O cemu se ljudi raspravljaju a Velsani i nomadi vrebaju iza ugla. Sad kad vide da nismo slozni na forumu ima da se motivisu ko nikad pa kad zapnu protiv nas plakat cemo.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Sjede ukafani dva strucnjaka pitara, mislim po prici da je jedan od njih @ledesma, ma ide kritika zivotom na igrace, upravu, trenera...
Kaze jedan, yebem im sve kad nama uprava ne moze platiti put nego nam Uefa-a to placa... Igraci imaju plate, qurce se.... Ovo ono... U tom dolaze trojica igraca, staju ispred pricaju... Ovi strucnjaci se usutise, tiho pricaju....
Igraci odose, kad strucnjaci opet pojacase glas, kaekako bi ih ja sad slomio, Mladost ne mogu dobiti... Gledaj kako se zayebavaju, izlaze, uzimaju pare nizasta....
Bolje sad ispasti od velsana nego da se opet patimo
Treba vratiti djecu Sarajeva i pustiti njih da igraju al naci im dobrog trenera

Kaze jedan, yebem im sve kad nama uprava ne moze platiti put nego nam Uefa-a to placa... Igraci imaju plate, qurce se.... Ovo ono... U tom dolaze trojica igraca, staju ispred pricaju... Ovi strucnjaci se usutise, tiho pricaju....
Igraci odose, kad strucnjaci opet pojacase glas, kaekako bi ih ja sad slomio, Mladost ne mogu dobiti... Gledaj kako se zayebavaju, izlaze, uzimaju pare nizasta....
Bolje sad ispasti od velsana nego da se opet patimo

Ako obecas da ces se okaniti "strucnosti" o fudbalu...Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:14De mani se sad tih tackica....Vanja8 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:12Vidiš kako si dobar ,izbaciti dva uzastopna zareza tako brzo...Svaka čast,ti bi vecernju zavrsio bolan za jedan dan...Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 12:55Bitno da se ti razumijes,da ti je dobro sto imas jednog desnog beka,sto fali napadac a ne dovodi se ,sto se dijete koje mozes unovciti dobro gura sa desetke na lijevog beka,itd samo treba klimati glavom i govoriti dobro je ovo,onda si pravi navijacevo od sad cu i ja biti pravi navijac i samo govoriti dobro je,kad bi šesti zavrsili jel sad ok?i eto nema vise po dva zareza
![]()
Kao sto si me oduševio na obrazovnom nivou ne sumnjam da ces zadržati takav fokus i da ces se okaniti "strucnosti" u "analiziranju" fudbala...
Ne branim ja tebi "konstruktivnu kritiku", ali za to covjek ipak mora malo da se i razumije u fudbal...
I hvala ti na onom "dobri navijac",mozda bude uticalo da konačno shvatis da navijas za najveći klub u državi... Sretno drug
Može ?
- RajaBa1983
- Kontakt:
@ledesma iZip je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:20Sjede ukafani dva strucnjaka pitara, mislim po prici da je jedan od njih @ledesma, ma ide kritika zivotom na igrace, upravu, trenera...
Bolje sad ispasti od velsana nego da se opet patimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sanchez1987
sigurno bili
jel ??

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sreca pa nije @samozdravlje toliko aktivan, kakav Gavric ba
frajer dosao ko 5. izbor na sredini, ybg imali puno povreda pa je igrao cesce
Eno ga igra mali fudbal po nekim selima svojim, morao sam ga unfollow koliko je bio dosadan

Eno ga igra mali fudbal po nekim selima svojim, morao sam ga unfollow koliko je bio dosadan

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Sta je ovo nigdje koeficijenta na kladionicama nema.Ko da je pripremna, a ne LŠ.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 16 avg 2020, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Hahaha, vjerovatno...RajaBa1983 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:23@ledesma iZip je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:20Sjede ukafani dva strucnjaka pitara, mislim po prici da je jedan od njih @ledesma, ma ide kritika zivotom na igrace, upravu, trenera...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sanchez1987
sigurno bili
jel ??
![]()
![]()
![]()
![]()
Seru po igracim i svima u klubu, dodjese igrsci, usutise se...
Odose igraci, kazu joj kako bi im ja sad noge polomio, prebio bi ih da ne mogu na noge stati

To je ta jaka strana bivseg nam trenera... Muda do poda

- RajaBa1983
- Kontakt:
a bjezi baZip je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:32Hahaha, vjerovatno...RajaBa1983 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:23@ledesma iZip je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:20Sjede ukafani dva strucnjaka pitara, mislim po prici da je jedan od njih @ledesma, ma ide kritika zivotom na igrace, upravu, trenera...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sanchez1987
sigurno bili
jel ??
![]()
![]()
![]()
![]()
Seru po igracim i svima u klubu, dodjese igrsci, usutise se...
Odose igraci, kazu joj kako bi im ja sad noge polomio, prebio bi ih da ne mogu na noge stati![]()
![]()
To je ta jaka strana bivseg nam trenera... Muda do poda![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Objavio je neko ranije. Mislim da je 3.50 na njih, 3.00 je na X, a 2.00 na nas.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2.43?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Naravno da moze svi mi znamo da si samo ti ovdje strucnjak i pravi navijac,ovi sto imaju lose misljenje o trenutnoj situaciji su odma ANAM ONI ili pljuvaci a sto ne propustaju tekmu i imaju clanske sezonske i to sve to nema vezeVanja8 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:21Ako obecas da ces se okaniti "strucnosti" o fudbalu...Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:14De mani se sad tih tackica....Vanja8 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 13:12
Vidiš kako si dobar ,izbaciti dva uzastopna zareza tako brzo...Svaka čast,ti bi vecernju zavrsio bolan za jedan dan...
Kao sto si me oduševio na obrazovnom nivou ne sumnjam da ces zadržati takav fokus i da ces se okaniti "strucnosti" u "analiziranju" fudbala...
Ne branim ja tebi "konstruktivnu kritiku", ali za to covjek ipak mora malo da se i razumije u fudbal...
I hvala ti na onom "dobri navijac",mozda bude uticalo da konačno shvatis da navijas za najveći klub u državi... Sretno drug
Može ?
Da hoce vise ta srijeda, pojede ova nervoza. Mislim da cemo vec u srijedu u 21h znati smjernice za ovu sezonu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Ko je pametan uzet ce pare sledece srijede
Kojim to bgt.Od kad je 2 vise od 3.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba i utorak ispratiti
Treba, ali za mene je uspjeh u Evropi ako prodjemo ove, cak i da ispadnemo o para koji igra u utorak. Jedini neuspjeh je ako ispadnemo sada, narocito sto imamo i utakmicu manje, a onda sveukupno to ne bi izgledalo lijepo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
WWin
3,20
3,15
2,40
3,20
3,15
2,40
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, keli, tutankamon1905 i 72 gosta.