NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Borovcanin je grijesio dosta kad je ulazio sa loptom u sredinu. Vezni red prelos a stoperi guraju loptu u sredinu gdje je ovi vecinom izgube. Po meni jedino sto je valjalo u ove dvije utakmice je prvih 15 min protiv Goska. Ako se iducu postavi kao i prve dvije nemamo sta traziti u Gracanici.
100% tacno, nema dalje.
Slazem se od pocetka do kraja, to je to, pogotovo analiza igraca.Jedinstvo37 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:13Idemo redom...
Wily - iscupao 3-4 konkretna suta i prilike.
Borovcanin i Olic - na visini zadatka, Olic dosta bolje odigrao i napad i odbranu.
Koprivica i Davedzic - dobro odigrali uprkos par pogrešnih dodavanja i forsiranja dugih lopti (razumljivo kad nam je veza zakazala)
Besagic - nakon fantasticno odradjenih pripremnih utakmica, danas odigrao ispod svog nivoa. Ocekujem dosta vise od njega.
Kremenovic - nisam ljubitelj njegove igre, dosta grijesi, ali istina je da je on razbijac protivnickih napada i da sasvim solidno igra svoju ulogu.
Tankuljic - I bez da je izborio penal, danas je opet pokazao o kakvoj se zvijeri radi. Najbolji centarsut u ekipi ima, a i driblingom nije daleko. Fantasticno igra momak.
Mujagic - ne znam cemu forsiranje Muje, trazenje pozicije, ni tamo ni vamo. Licno misljenje je da pored Anija ili Ibrisimovic nema sta da trazi. Igrac manje na terenu.
Muris - dosta bolje odigrao protiv goska, misljenja sam da bi dosta vise pomogao kad bi ulazio u igru u drugom pol, a ne kao starter.
Haracic - dokazani kvalitet
Berberovic - najveci nas hendikep. Ovo danas niko ziv objasniti ne moze, prvo poluvrijeme Ciro ne moze objasniti. Prvih 30 minuta, branimo se sa 10 igraca unutar 20m od gola, dok je Haracic sam na centru. Takve igrace imati i da se mucimo i strijepimo na domaćem terenu i prepustamo inicijativu gostima, to nije taktika, vec cisto ne znanje. Ulaskom Anija i Fajica u drugom pol pocelo se igrati kako treba i stvarati sanse. Moze pricati ko god sto hoce, ali danas smo imali srece. Jedina ispravna odluka zamjene.
Druga stvar, Fajic nije igrac koji ce letati okolo po terenu i ganjati loptu, lik trci samo kad treba i igra mozgom i postavljanjem. On svoju fizičku spremu ima i popraviti je nece. On je igrac kao Mesanovic. Popije litru konjaka, zabije gol i trazi izmjenu da nastavi po konjaku. Ova prica nije fizički spreman objesi macku od rep. Jesmo ga doveli da igra 30 minuta?
Zasto zajebavate Anija s kapitenskom i minutazom, lik je bolji i od Muje i od Murisa s ovom spremom koju ima sad, a vremenom ce biti sve spremniji.
Sve je ovo izuzetno smiješno, ali 3 boda su bitna. To je ono sto se pise i daj Boze da se nastavi. **** igru, bodovi su bitni, al nesto kipti u meni pa sam morao iznijeti svoje misljenje.
Lp

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Veza nista pokazala nije do sad. Oni trebaju igrati i za napad i za odbranu. Tad ce i Fajic proraditi. Kiksa li 2 utakmice Berberovic po meni moze ici a ovakvom igrom mislim da je blizu toga. I on ima.priliku uraditi nesto u svojoj karijeri jer ne iskoristi li ovu priliku moze ici voditi Krajinu. Ima sve moguce. Kako bi izvukao maksimum od proslih ekipa prije par godina
+ su ovo njegovi igraci, tj po njegovoj zelji, koje je on trazio.nebeskasila je napisao/la: ↑16 avg 2020, 00:05Veza nista pokazala nije do sad. Oni trebaju igrati i za napad i za odbranu. Tad ce i Fajic proraditi. Kiksa li 2 utakmice Berberovic po meni moze ici a ovakvom igrom mislim da je blizu toga. I on ima.priliku uraditi nesto u svojoj karijeri jer ne iskoristi li ovu priliku moze ici voditi Krajinu. Ima sve moguce. Kako bi izvukao maksimum od proslih ekipa prije par godina
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sve se slazem ali nisi bogami korektan prema Muji a ne znam zasto i ne zanima me.Jedinstvo37 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:13Idemo redom...
Wily - iscupao 3-4 konkretna suta i prilike.
Borovcanin i Olic - na visini zadatka, Olic dosta bolje odigrao i napad i odbranu.
Koprivica i Davedzic - dobro odigrali uprkos par pogrešnih dodavanja i forsiranja dugih lopti (razumljivo kad nam je veza zakazala)
Besagic - nakon fantasticno odradjenih pripremnih utakmica, danas odigrao ispod svog nivoa. Ocekujem dosta vise od njega.
Kremenovic - nisam ljubitelj njegove igre, dosta grijesi, ali istina je da je on razbijac protivnickih napada i da sasvim solidno igra svoju ulogu.
Tankuljic - I bez da je izborio penal, danas je opet pokazao o kakvoj se zvijeri radi. Najbolji centarsut u ekipi ima, a i driblingom nije daleko. Fantasticno igra momak.
Mujagic - ne znam cemu forsiranje Muje, trazenje pozicije, ni tamo ni vamo. Licno misljenje je da pored Anija ili Ibrisimovic nema sta da trazi. Igrac manje na terenu.
Muris - dosta bolje odigrao protiv goska, misljenja sam da bi dosta vise pomogao kad bi ulazio u igru u drugom pol, a ne kao starter.
Haracic - dokazani kvalitet
Berberovic - najveci nas hendikep. Ovo danas niko ziv objasniti ne moze, prvo poluvrijeme Ciro ne moze objasniti. Prvih 30 minuta, branimo se sa 10 igraca unutar 20m od gola, dok je Haracic sam na centru. Takve igrace imati i da se mucimo i strijepimo na domaćem terenu i prepustamo inicijativu gostima, to nije taktika, vec cisto ne znanje. Ulaskom Anija i Fajica u drugom pol pocelo se igrati kako treba i stvarati sanse. Moze pricati ko god sto hoce, ali danas smo imali srece. Jedina ispravna odluka zamjene.
Druga stvar, Fajic nije igrac koji ce letati okolo po terenu i ganjati loptu, lik trci samo kad treba i igra mozgom i postavljanjem. On svoju fizičku spremu ima i popraviti je nece. On je igrac kao Mesanovic. Popije litru konjaka, zabije gol i trazi izmjenu da nastavi po konjaku. Ova prica nije fizički spreman objesi macku od rep. Jesmo ga doveli da igra 30 minuta?
Zasto zajebavate Anija s kapitenskom i minutazom, lik je bolji i od Muje i od Murisa s ovom spremom koju ima sad, a vremenom ce biti sve spremniji.
Sve je ovo izuzetno smiješno, ali 3 boda su bitna. To je ono sto se pise i daj Boze da se nastavi. **** igru, bodovi su bitni, al nesto kipti u meni pa sam morao iznijeti svoje misljenje.
Lp
Odigrao je solidno proslu je bio medju najboljima ,danas solidno nije dobijao lopti. Svi su zakazali osim malog Tankuljica , po meni bolja je sredina i cvrsca sa trojkom iz prvog kola.
Postujem misljenje ali budi nekad korektan,niko osim Tankuljica nije pokazao nista , A Wily premierligaski golman sigurno.
Mene zanima Ojeda koji k je tu, zar on nije najbolji kreativac lige kako su ga svi predstavljali?
Danas veza zakazala, bez veze nema ni igre...
Danas veza zakazala, bez veze nema ni igre...
Nisam gledao, onda nam Galršić obavezno treba.
Stvarno imaš dream napad, odbranu, a veze da nema stvarno nema smisla.
Znaci tipicno ono nase, velika pojacanja sa velikim primanjem mogu proci ali nase dijete je najgori i treba ga izbacit!
Čestitam na pobjedi biscani samo nikad lošiji niste bili... ne znam možda vam je trener teletabis, da vas onakva Zvijezda nadigra je smijesno... al sretno vam do pl...
-
- Kontakt:
Hvala
Ne pobjedjuju uvijek bolji. Mi imamo sigurno prejaku ekipu ali su jucer igrali u grcu. Sve ce to doci na svoje kroz koje kolo. Bitna su samo 3 boda za nas cilj.
Npr proslu tekmu kod vas mi smo bili duplo bolji od vas,promasili par zicera i na kraju izgubili 2:1.
Nekad na utakmici igras bolje stvaras prilike,nadigras protivnika i ne osvojis ni jedan bod.
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
- ASD
- Kontakt:
Da se razumijemo. Nije ni igra protiv Goška bila kao igra ekipe koja osvaja titulu.
Uglavnom je Gošk imao posjed, a golovi su pali iz kontri kada je jako malo igrača bilo preko pola terena.
To je moglo proći protiv Goška koji ima kvalitet da napada, većina ekipa sigurno neće napadati u Bihaću.
SIgurno je da će Jedinstvo biti bolje kada svi igrači budu spremni i kada se to uigra.
Uglavnom je Gošk imao posjed, a golovi su pali iz kontri kada je jako malo igrača bilo preko pola terena.
To je moglo proći protiv Goška koji ima kvalitet da napada, većina ekipa sigurno neće napadati u Bihaću.
SIgurno je da će Jedinstvo biti bolje kada svi igrači budu spremni i kada se to uigra.
Goran Galešić novi igrač Jedinstva
-
- Kontakt:
U subotu je ispit za nas. Bratstvo u gostima. Otvorili su dobro sezonu. Imaju par igraca koji su dugo tu u klubu, Jaganjac, Diabang, Poturalic i trener Nikic. Jako neugodan protivnik, po meni prava provjera za Berbera. Vjerujem da ne idemo tamo da se branimo, imamo ofanzivne igrace koji mogu zabiti gol u svakoj utakmici, tako da, iskreno, ocekujem pobjedu. Galesic je prosao pripreme, vezni red nam je kritičan, nadam se da nece biti prica nije uigran, jer evo vec 40 dana se trenira, pa ovo sto gledamo trenutno je daleko od uigranog.
4-4-2
Fajic, Haracic
Tankuljic, Kremenovic, Galesic, Nuspahic
Olic, Koprivica, Davedzic, Borovcanin
Willi
4-2-3-1
Fajic
Tankuljic, Haracic, Nuspahic
Kremenovic, Galesic
Willi
Ovo je neko moje vidjenje, ali naravno Berber treba da zna bolje, jer je tu s njima svaki dan. Igru brisemo, bodove pišemo
4-4-2
Fajic, Haracic
Tankuljic, Kremenovic, Galesic, Nuspahic
Willi
4-2-3-1
Fajic
Tankuljic, Haracic, Nuspahic
Kremenovic, Galesic
Willi
Ovo je neko moje vidjenje, ali naravno Berber treba da zna bolje, jer je tu s njima svaki dan. Igru brisemo, bodove pišemo
Ma nece ti Galesic odmah zaigrati... a branili smo se kod kuce, ne vidim kako cemo napadati u gostima onda.
-
- Kontakt:
@harden
Upravo toga se i plasim
Upravo toga se i plasim
-
- Kontakt:
Kakav je ovaj Galisic. Ofanzivni vezni to nam i treba. Veze nikakk nemamo ne mogu vjerovati sa ovakvim.igracima da je toliko.losa igra
Ne treba otpisivati Bešagića iz tima u Gračanici, iako je loše jučer odigrao u toj sredini sa Kremenovićem i Mujom. Pisalo se ovdje da je to naše najbolje pojačanje nakon dojma iz pripremnih.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ako je na nivou od prije 5-6 godina ima da dominira ligom bolji igrac od Fajica al ko zna u kakvom je stanju pa dolazi u ovu nasu ligu, prije jedno deset godina kad je bio mladi reprezentativac BIH bio je strasan igracnebeskasila je napisao/la: ↑16 avg 2020, 15:29Kakav je ovaj Galisic. Ofanzivni vezni to nam i treba. Veze nikakk nemamo ne mogu vjerovati sa ovakvim.igracima da je toliko.losa igra
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.