FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa vecina i nema problem s vecinom ljudi koji su tada bili u upravi. Ja imam problem sa poltronima koji su stetili klubu, a i tim ljudima u upravi jer su imali korist od toga. Takvi supci su se prvo Amaru ulizivali pa ga evo i danas pljuju na najgore nacine.
Onim koji su na bilo koji nacin pomogli klubu hvala. Nisu oni nista napravili nego je napravio Zeljo. Isto tako Amar nije nista osvojio nego Zeljo. To su neki htjeli sebi prepisati.
Onim koji su na bilo koji nacin pomogli klubu hvala. Nisu oni nista napravili nego je napravio Zeljo. Isto tako Amar nije nista osvojio nego Zeljo. To su neki htjeli sebi prepisati.
Cuva Bog Zelju svog!
Ma nama je u ovoj sezoni krenulo pravo dobro i to je najbitnije... Sve ostalo je nebitno... Idemo da mlatnemo Mladost pa da se pobijemo sa Izraelcima. Glupo se vraćati na prošlost, do mene je, izvinjavam se forumskom puku.
[quote=Omark post_id=7783395 time=1597611250 user_id=37623]
[quote=iguita post_id=7783380 time=1597611070 user_id=45946]
Cuj skriveni forumi , to ko neke tajne organizacije , crne ruke, zavjere sta li . Bolesnici. i vi koje ste dosli tobe kao , i vi ste bili dio toga.Fino bilo malo se pitati oko kluba, malo oko igraca malo ko je podoban ko nije, malo oko parica, malo lajali na Amara .misketovi isprdci. Ustvari neostvareni balavci.Malo vas ponijelo, sta ces.Pokri te se usima.Naknadna pamet.A jednostavno vam je vas omrznuti Amar objasnio, mi smo fudbalski klub. MORONI.
[/quote]
Zbog ovog ti opraštam sve lažne boomove!
[/quote]
Koje buraz boomove lazne. Da ti mene nisi sa nekim zamjenio
[quote=iguita post_id=7783380 time=1597611070 user_id=45946]
Cuj skriveni forumi , to ko neke tajne organizacije , crne ruke, zavjere sta li . Bolesnici. i vi koje ste dosli tobe kao , i vi ste bili dio toga.Fino bilo malo se pitati oko kluba, malo oko igraca malo ko je podoban ko nije, malo oko parica, malo lajali na Amara .misketovi isprdci. Ustvari neostvareni balavci.Malo vas ponijelo, sta ces.Pokri te se usima.Naknadna pamet.A jednostavno vam je vas omrznuti Amar objasnio, mi smo fudbalski klub. MORONI.
[/quote]
Zbog ovog ti opraštam sve lažne boomove!
[/quote]
Koje buraz boomove lazne. Da ti mene nisi sa nekim zamjenio
Potvrdio je jedan portal danas. Od mene se može očekivati samo da pišem kako jest,BeHighirly je napisao/la: ↑16 avg 2020, 09:07Neko jos da potvrdi istinitost ove infomacije![]()
Nadam se da ce tako i biti![]()
Dobar je miske napravio stadion, eto ahmeda hoce da nam uzme pomocni bjezimooo
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nemoj mi prebacivati da generalizujem napisao sam pojedinim. Naravno da je bilo dobrih ljudi koje su otjerali, od kluba napravili gubitnike, davali amaterima da nas treniraju, od Amara pravili neprijatelja, potrošili Zeljine milone.Zvaka85 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 22:14Jesu ti ljudi imali raznih fula al vjerujem da su radili s najboljom namjerom. Al će isto tako ostati zabilježeni kao struktura koja je stadion dovela na zavidan nivo i to im niko ne može osporiti. Da nije njih bilo, istočna tribina bi i dan danas bila obrasla u travu a teren bi bio malo bolji nego u Bijeljini. Svako će ostati zapamćen po nečemu, neko po dobrom, neko po lošem, oni će po uspješnim infrastrukturnim projektima, a pitanje je da li nova uprava moze da okreči šta su ovi napravili. Za nekoga ko je dao toliki doprinos klubu reći da je smeće je dno dna i govori najviše o osobama koje to govore.bhsport je napisao/la: ↑16 avg 2020, 20:31Najveće smece je onaj koji ih je doveo i koga su morali hvaliti.
Njegove pudlice ga zovu gospodin.
A tesko se odlučiti za jednog od ta tri klovna svako je na svoj način glup.
Kostić pijanica, Krcma skautirao onog mesara iz Radnika Secerovica a Sampras prosuo dobijenu titulu.
Skupa sa pojedinim iz uprave i nadzornog odbora su od Zelje godinama pravili luzerski klub i izmisljali neprijatelje gdje ih nema.
Mozda i najmračniji dio Zeljine istorije jer su napustili nasu filozofiju, neznalice.
Ostat ce stadion ali za par godina se niko nece sjecati koja uprava je pocela istok kao sto se ne zna koja je napravila sjever. Ti pojedinci su olos i sljam za sto se slazem da njihove lazi muljaze i podmetanja govore ko su i sta su.
Danas je pitanje da li bi se borili za opstanak sa plejadom trenera i kamionima igraca. Za mene ce ti pojedinci biti upamćeni kao zlo koje je doslo i proslo i pokušalo podijeliti navijače.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja bi da se ovdje završi sa ovim zaista ispričanim pričama, i da se okrenemo trenutku u kom se nalazimo.
Mislim da ćemo dovesti krilo.
Mislim da ćemo dovesti krilo.
Zna li neko sigurno ima li zeljo procenat ako dzeko prede u juventus ili inter
Navodno od ove sezone ima.
Nek ide u Juve pa za godinu u Inter
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ako je cifra koju su neki ljudi iz uprave spominjali oko 10 miliona sto da ne
-
- Kontakt:
Ma ja im ne mogu oprostiti placenike, tek sada se vidi kakvi su nam idioti igrali poput Kajkuta, Zakarica, Vranjesa i slicnih. Tacno smo izgubili bili onaj svoj sto kazu DNK, sve je nekako bilo plasticno, vjestacki, nazor.. Pogledaj sad tu harmoniju, jedinstvo na terenu pa i van terena poprilicno nadolaze stvari na svoje mjesto. Od trenera mi ne moze niko biti mrzi od kartoteke
-
- Kontakt:
Malo se pribojavam utakmice protiv Mladosti, oni ce se nalozit, treba ozbiljno shvatiti ovo..
Zakaric nije placenik.Newgeneration1921 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 23:17Ma ja im ne mogu oprostiti placenike, tek sada se vidi kakvi su nam idioti igrali poput Kajkuta, Zakarica, Vranjesa i slicnih. Tacno smo izgubili bili onaj svoj sto kazu DNK, sve je nekako bilo plasticno, vjestacki, nazor.. Pogledaj sad tu harmoniju, jedinstvo na terenu pa i van terena poprilicno nadolaze stvari na svoje mjesto. Od trenera mi ne moze niko biti mrzi od kartoteke
23
Kod nas nema redova kad mozes na stadion moj brate hahhahaha
ŽELJEZNIČAR 1921
Sto puta ponovljena laz nece postati istina.Sloboda je sama sebe izbacila iz lige. Odgovaralo vam je cak da izgubite i sa 1 golom razlike i ne bi zavisili od drugih utakmica, ostali bi u ligi. Zeljo koji je par dana prije te utakmice (pored osvajanja lige) osvojio i kup, i utakmica sa Leotarom nam nista nije znacila je trebao da ide na noz u nebitnoj utakmici u Trebinju protiv Leotara da bi kao spasio Slobodu, koja je inace sama sebe mogla spasiti. Valjda je lakse reci svi drugi su krivi..tuzla075 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 22:34Nevolim Zelju zbog Trebinja i izbacivanja Slobode iz lige ali moram priznati da je Zeljo Bjern za ovu nasu ligu i zao mi je sto Amar nije izabran za selektora reprezentacije umjesto supka Prosineckog.Iako vas nevolim zelim vam najbolje u ligi evrope i u domacem provenstvu.PS.nekad sam navijao za Zelju Janjus,Becirspahic,braca Mujkic,Jelusic,Spreco,Bukal itd.
Sto se tice Amara, kao navijac Zelje, mogu reci hvala Bogu pa nije izabran za selektora reprezentacije. Nadam se da ce jos dugo vremena biti nas trener.
Sto se tice Slobode, nadam se da cete se vratiti na nivo na kojem ste nekad bili. Ako se ne uozbiljite sa ovim igrackim kadrom i trenerom bicete jedan od kandidata za ispadanje. Kod vas mi se uvijek svidjao vas omladinski pogon. Spahic bas radi dobar posao. Za vas je prava steta sto bas rijetko znate iskoristiti taj vas potencijal.
Srdacan pozdrav i sve najbolje
Nesto mi je to suhveli,mislim da ne bi imali preko 2k prodatih karata.Bolje se ne brukati.
23
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Grbavica786 i 50 gostiju.