Upravo tako!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Itekako da ima mjesta kao sto su dobili Cipetic i Serbecic zasluzeno, trebali su dobiti Rahmanovic i Stilic
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Denči brate šta napisa?? Bolje štilića i Rahmana gledati nego Duljevića i ekipu ali neka vi ste ovdje vrsni znalci hahaahah... Lik igra vrhunski iako nevolim selju lik je klasa koja bi donjela nešta za razliku od ovih koje je pozvao toliko od mene Denči
FKS
- robertkosar
- Kontakt:
Spominje li se kakav napadač?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Još da dođu dobre informacije u vezi testiranja 
Dosta sam optimističniji s obzirom da imamo sve igrače na raspolaganju osim novog pojačanja Pejovića.
Kvota na nas polako pada, sa 2,43 na 2,08.

Dosta sam optimističniji s obzirom da imamo sve igrače na raspolaganju osim novog pojačanja Pejovića.
Kvota na nas polako pada, sa 2,43 na 2,08.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zdrijeb nam je donio historijsku priliku za plasman i zaradu. Obecati masne premije igracima, dati sve od sebe.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- TheNorthFace
- Kontakt:
ova bordo sedmica bi bila 5x gledanija da se stavlja na yt. pogotovo djeca vise na tome i nabijaju klikove, a nije mane ni starijim. ovako sam i ja prvu epizodu tek poslije par dana skont'o...
1946
Duljevic je najjace lijevo krilo sto imamo, kakav god da je igrat ce, znaci pusti strumfovske zavidne price, drugi ne postoji....bar dok Tatara ne pozovuhamsik je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:13Denči brate šta napisa?? Bolje štilića i Rahmana gledati nego Duljevića i ekipu ali neka vi ste ovdje vrsni znalci hahaahah... Lik igra vrhunski iako nevolim selju lik je klasa koja bi donjela nešta za razliku od ovih koje je pozvao toliko od mene Denči

Kao sto rekoh ranije Rahman moze upasti jer je borben i donosi taman ono sta fali u veznom redu repke pored destruktivca(Cimi ili Besic) i Pjanica....
Stilic nece igrati pored Pjanica a nece ni prije Pjanica, ne mozes imat 2 kreativca koji ne trce u veznom redu, Krunic bolji, Gojak bolji, itd.
Ponavljam sa 27 nije imao mjesta kad je jaci igrac bio duplo....sad je klasa al samo u PLBiH....
Hvala ti vrsni znalac pozicija i formacija....podigni PRO diplomu ceka te u savezu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zvanicno prenos na njihovom fb i youtube kanalu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Od danas samo pozitivu furamo
Igraj bordo bijeli ole ole
Kritikovat cemo poslje tekme ako bude potrebe. Nadam se prolazu.
Igraj bordo bijeli ole ole
Kritikovat cemo poslje tekme ako bude potrebe. Nadam se prolazu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Puno je bolje sto su i oni zamjenili stadion igranja,onaj njihov je malen nekakav teren se manjim dimenzijama sto njima vise odgovara kada mogu da se skupe , cini mi se i plastika da je.Sigurno ce to biti nasa prednost sto se igra na Cardifovom stadionu.
Sutra se nadat cudu u Bjelorusiji pa da izgori sve od euforije
Sutra se nadat cudu u Bjelorusiji pa da izgori sve od euforije

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eh čuj Pjanić ne trči..Denchi je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:38Duljevic je najjace lijevo krilo sto imamo, kakav god da je igrat ce, znaci pusti strumfovske zavidne price, drugi ne postoji....bar dok Tatara ne pozovu
Kao sto rekoh ranije Rahman moze upasti jer je borben i donosi taman ono sta fali u veznom redu repke pored destruktivca(Cimi ili Besic) i Pjanica....
Stilic nece igrati pored Pjanica a nece ni prije Pjanica, ne mozes imat 2 kreativca koji ne trce u veznom redu, Krunic bolji, Gojak bolji, itd.
Ponavljam sa 27 nije imao mjesta kad je jaci igrac bio duplo....sad je klasa al samo u PLBiH....
Hvala ti vrsni znalac pozicija i formacija....podigni PRO diplomu ceka te u savezu....
100% nam je Dulja trenutno najbolje krilo (mora mu neko ukazati na defanzivne zadatke), i sigurno da nemamo veznjaka kao što je Rahman.. Jak u duelu, i sa idejom u zadnjoj trećini terena, bilo za asistenciju ili neki key pass.. Idealno da igra ispred Pjanića i Gojaka/Krunića/Cimirota.. Vjerujem da će uhvatiti formu do narednog okupljanja, taman da uvežemo koju pobjedu i u Evropi i prvenstvu...
Štilić iz najboljih dana je bio nepokretan za ozbiljnog fudbala, a danas nepokretni vezni red ranjenika Štilića i Alispahića prolazi jer nema ekipe i stručnjaka u našoj ligi da ih zatvori...
Besim će teško dobiti šansu pored ovih iskusnijih, ali okupljanje mladom igraču može dosta značiti...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo piše Sport Centar, Pejović neće igrati u Kardifu jer nije registrovan, znači Uefa ukinula onu mogučnost, da se jedan igrač prijavi 24 sata prije prve utakmice.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nikakvo čudo neće biti ako Dinamo Brest prođe Astanu, ja više vjerujem da će oni proć.miky_hz je napisao/la: ↑17 avg 2020, 11:54Puno je bolje sto su i oni zamjenili stadion igranja,onaj njihov je malen nekakav teren se manjim dimenzijama sto njima vise odgovara kada mogu da se skupe , cini mi se i plastika da je.Sigurno ce to biti nasa prednost sto se igra na Cardifovom stadionu.
Sutra se nadat cudu u Bjelorusiji pa da izgori sve od euforije![]()
Mi ako prođemo u drugo kolo, nama će podjednako biti teško igrati bio to Brest ili Astana, a imat ćemo šansu za prolaz, nećemo biti totalni autsajderi, al samo da mi prođemo ovo prvo kolo i onda bez prevelikog pritiska pokušat napraviti čudo.
FK Sarajevo
Tek ponedeljak a vec nervoza usporilo se vrijeme
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Kyle88, Tarapi i 203 gosta.