Samo se vi smijite. Joj ovih moderatora evo urotili se protiv nas, običnih forumaša. Data vam je ta pozicija, i vidite li vi šta radite.geronimo je napisao/la:Normalno da je smiješno, ako ti je lakše, evo i ja ću se smijati na tu "konstataciju".Monolog je napisao/la:ali je smiješno reći da Bayern zavisi sam od sebe. Nije li to malo(više) prepotentno?![]()
![]()
Leverkusen je više nego dobra ekipa, zato ja kažem da i 3 mjesto ne mora (u ovakvim okolnostima) značiti neuspjeh.
@fajteru, o'ladi batko.
Borussia mora pasti, tu kvaliteta za titulu nedostaje itekako. Odgledao sam zadnje njihove 4 utakmice, što je sasvim dovoljno bilo. Puno sreće, pa i u nekim situacijam sudijskih grešaka. Danas kod 1:0, penal za Werder nije sviran, koji se vidio i na zadnjim redovima tribina. Protivnici napadaju, a oni golove daju. To se mora promijeniti.
Sljedeće 2 utakmice moramo dobiti, a brate i previše bi bilo da se svi protiv Bayerna vade. Jest da su nam ta gostovanja teška, ali realno Stuttgart nije ni blizu jak kao što je bio kada su nas pobjeđivali.
@Geronimo nismo prošle sezone Stuttgarta dobili 5:0 u kupu, nego tačno prije 2 godine, kada nam je još trener Klinsman bio.