FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Klare » 11 dec 2010, 23:48

geronimo je napisao/la:
Monolog je napisao/la:ali je smiješno reći da Bayern zavisi sam od sebe. Nije li to malo(više) prepotentno? :?
Normalno da je smiješno, ako ti je lakše, evo i ja ću se smijati na tu "konstataciju". :lol:
Leverkusen je više nego dobra ekipa, zato ja kažem da i 3 mjesto ne mora (u ovakvim okolnostima) značiti neuspjeh.

@fajteru, o'ladi batko. ;)
Samo se vi smijite. Joj ovih moderatora evo urotili se protiv nas, običnih forumaša. Data vam je ta pozicija, i vidite li vi šta radite. :evil: Čak nam brišete, prepravljate, ili se smijete na naše postove. Još mi opominješ el fightera, koji se onako hrabro, fajterski suprostavio ovom novom Moderatoru 8-) :arrow: ja nisam smio. :? Samo da znaš Monolog da nisi na ovoj poziciji, ne bih ti ovako sa mnom razgovarao.
Borussia mora pasti, tu kvaliteta za titulu nedostaje itekako. Odgledao sam zadnje njihove 4 utakmice, što je sasvim dovoljno bilo. Puno sreće, pa i u nekim situacijam sudijskih grešaka. Danas kod 1:0, penal za Werder nije sviran, koji se vidio i na zadnjim redovima tribina. Protivnici napadaju, a oni golove daju. To se mora promijeniti.
Sljedeće 2 utakmice moramo dobiti, a brate i previše bi bilo da se svi protiv Bayerna vade. Jest da su nam ta gostovanja teška, ali realno Stuttgart nije ni blizu jak kao što je bio kada su nas pobjeđivali.
@Geronimo nismo prošle sezone Stuttgarta dobili 5:0 u kupu, nego tačno prije 2 godine, kada nam je još trener Klinsman bio.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 dec 2010, 00:17

Klare je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Monolog je napisao/la:ali je smiješno reći da Bayern zavisi sam od sebe. Nije li to malo(više) prepotentno? :?
Normalno da je smiješno, ako ti je lakše, evo i ja ću se smijati na tu "konstataciju". :lol:
Leverkusen je više nego dobra ekipa, zato ja kažem da i 3 mjesto ne mora (u ovakvim okolnostima) značiti neuspjeh.

@fajteru, o'ladi batko. ;)
Samo se vi smijite. Joj ovih moderatora evo urotili se protiv nas, običnih forumaša. Data vam je ta pozicija, i vidite li vi šta radite. :evil: Čak nam brišete, prepravljate, ili se smijete na naše postove. Još mi opominješ el fightera, koji se onako hrabro, fajterski suprostavio ovom novom Moderatoru 8-) :arrow: ja nisam smio. :? Samo da znaš Monolog da nisi na ovoj poziciji, ne bih ti ovako sa mnom razgovarao.
Borussia mora pasti, tu kvaliteta za titulu nedostaje itekako. Odgledao sam zadnje njihove 4 utakmice, što je sasvim dovoljno bilo. Puno sreće, pa i u nekim situacijam sudijskih grešaka. Danas kod 1:0, penal za Werder nije sviran, koji se vidio i na zadnjim redovima tribina. Protivnici napadaju, a oni golove daju. To se mora promijeniti.
Sljedeće 2 utakmice moramo dobiti, a brate i previše bi bilo da se svi protiv Bayerna vade. Jest da su nam ta gostovanja teška, ali realno Stuttgart nije ni blizu jak kao što je bio kada su nas pobjeđivali.
@Geronimo nismo prošle sezone Stuttgarta dobili 5:0 u kupu, nego tačno prije 2 godine, kada nam je još trener Klinsman bio.
U potpunosti se slazem. Sjetite se samo Hoffenheima. Koliko su ti momci dobro odigrali polusezonu, to je bilo nevjerovatno. Svi su govorili da ce oni biti prvaci, ali svi znamo sta se na kraju desilo. Povrijedio im se jedan igrac i strahovitu su pali. Ni Evropu nisu izborili. Ovo me podsjeca bas na to vrijeme.

Dalje, imamo problema sa povredama, izostanak Robbena se strasno osjetio, dok napadaci na pocetku i nisu bili u pravoj formi. Klose i Olic su igrali, a nisu zabijali. Onda su se povrijedili, a Gomez je dobio sansu i vratio nadu.

Siguran sam da kada bi Borrusia ostala bez 3 veoma vazna igraca ne bi ih bilo nigdje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 dec 2010, 00:34

[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 12 dec 2010, 00:36

Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najezio sam se sav................. :) :)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 dec 2010, 00:38

anton 1983 je napisao/la:Samo tako dat 40-50 milja za Baleta ili Torresa, to BAyern baš i nemože a da sve bude 5 ;) Problem nije samo u odšteti već i u plači samog igrača, jer da bi Bayern dao torresu plaću ona bi bili brutalno velika za Njemačke prilike i sigurno bi bio najplačeniji igrač bayerna.
Jesi li siguran u ovo?
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 dec 2010, 00:54

Klare, ko dir'o? :?
Nije ti dovoljno što se drugi navijači žale na moj rad, pa i ti mi pristaješ na muku. :twisted:
Usput, gdje sam ja napisao da smo u prošloj sezoni nakantali Švabe? :?

Evo šta navijači misle o dovođenju Neuera. :shock:

slika
Vom Jäger zum Gejagten

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 12 dec 2010, 00:59

geronimo je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:Samo tako dat 40-50 milja za Baleta ili Torresa, to BAyern baš i nemože a da sve bude 5 ;) Problem nije samo u odšteti već i u plači samog igrača, jer da bi Bayern dao torresu plaću ona bi bili brutalno velika za Njemačke prilike i sigurno bi bio najplačeniji igrač bayerna.
Jesi li siguran u ovo?

Ja nisam :)
Iako mi je bilo smijesno prije par dana sama ideja da nasi skauti promatraju Torresa,sad kad razmislim ima tu logike.Igrac onog kalibra sigurno da nece ostat u Liverpoolu,njima svaka cast za historiju,ali ni sledece godine nece ici u Ligu prvaka,da bi isli treba nesto ludo da se desi.Nije njima neka velika razlika u bodovima,ali za prvih 5 mjesta u premiershipu padaju glave :D
A i mi smo u situaciji za dovodjenje igraca,standardni u Ligi prvaka,onakva devetka kako bi saradjivala s nasim veznim,uh :)
#miasanmia

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 12 dec 2010, 01:21

geronimo je napisao/la: Evo šta navijači misle o dovođenju Neuera.
a da prevedes :oops:

Usput, gdje sam ja napisao da smo u prošloj sezoni nakantali Švabe?
ono za 5:0 ? :D
ja msm da je bilo 2:1 za nas i 0:0 :D
#miasanmia

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 12 dec 2010, 01:23

Pise netrebaju ili ti nece Neura jer imaju Krafta :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 dec 2010, 02:02

schweinsteiger je napisao/la:
geronimo je napisao/la: Evo šta navijači misle o dovođenju Neuera.
a da prevedes :oops:
Mi ne trebamo novog (Neuer) golmana, mi već imamo silu/moć/snagu (Kraft)
schweinsteiger je napisao/la: ono za 5:0 ? :D
ja msm da je bilo 2:1 za nas i 0:0 :D
Ne, bilo je 5:0, baš onako kako sam napisao. Nisam ja kriv što su drugi na kratko/krivo nasađeni. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 12 dec 2010, 10:27

yebem t krrv, nista mi neje draze od toga sto znam :!: ja sam fudbal :!:
kako je lepo vidjeti 69.000 ljudi koji su prihvatili tvoje misljenje i sire plakate na najljepsem stadionu 8-)
ja znam za deset(10) treneri baye, muda i slicni njima za 4, klopo i oni u njegovoj klasi za 3, a vama sta ostane 8-) :lol:
delam u afektu i sto god napisem o svinjcetu treba uzeti sa nekom rezervom jer me stvarno iznerviralo ono njegovo palamudzenje :evil: cuj, micka rece kako je produzio zbog navijaca :lol: jeftini trikovi sibicara pocetnika na koje se pecaju mladjahni navijaci.
sta je reko uli osim toga da su se borili za svaki yebeni evro :evil:
to je ok i podrzavam svakog igraca koji se bori za svoj hljeb, al vam pricat da si produzio zbog navijaca, kluba ili trenera, mores pricat naivnoj balavurdiji.
muller je zakon :!:
on se popisho na sve klubove rekavsi kako bi potpisao sa bayom do kraja zivota bez obzira kakve ponude dolazile.
ps
zasto se forumasi, prvenstveno simpatizeri zabarskih prevarantsko-manipulatorski klubova zale kobiva modovi bavarci, modovi na nasoj strani :twisted: odakle to kad se iz prilozenog zamjecuje kako su ti isti modovi otvoreni neprijatelji i mrzitelji baye :twisted: ok, ima onaj riberi al ga nikad nema na forumu tako da ga slobodno mozes ignorisat: ni stete ni koristi.
posebno fudbalska neznalica monolog :x tuko njukasl liverpula i evo ga se nama ko golub gusan sepuri po forumu i izivljava na maloj djeci, bavarskoj djeci. naravno da su roben i riberi najbolji igraci na dunjaluku al kako to dokazat mrziteljima svega sto dolazi iz bayerna :x
geronimo je naravno petokolonas koji polahko pokazuje svoje pravo lice pljujuci po bayi i uzdizuci protivnike, velicajuci svoj slabasni ninberg.
tolko za sad a popone(ak bidnem raspolozan) ce analiza slabasnih protivnika pod naslovom zasto do(rt)mu(nd)z nece il ne smije biti prvak !
pozdrav pravim, iskrenim i vjernim navijacima baye i tri put uuuaaaaa za moderatore
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Klare

Post Postao/la Klare » 12 dec 2010, 12:22

geronimo je napisao/la: Ne, bilo je 5:0, baš onako kako sam napisao. Nisam ja kriv što su drugi na kratko/krivo nasađeni. :lol:
Ispravio si grešku. A ovo nikako da odgonetnem, reci jasno:ko, šta, kada?
Inače, u zadnjih 13 utakmica, van Gaal je samo 2 puta napravio 3 izmjene, a prošle sezone je prava rijetkost bila da se ne izvrše sve 3 u toku utakmice. Pa ovakvi rezultati ne treba nimalo da čude. Klupa je prekratka.
Samo da mi je znati, ko ovoj neznalici Monologu, ulogu moderatora dade. Ko to bira? Kakve uslove treba da ispunjava?
Eto ako neko od ovih finih forumaša zna, volio bih da mi da odgovori, samo Geronimo ti nemoj :!:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 dec 2010, 13:20

Naravno,ne dovodim u pitanje da je ugovor produzio prvenstveno zbog velike ljubavi prema Bayernu :lol:
Najplaćeniji Nijemac u povijesti: Schweinsteigeru deset milijuna eura po sezoni
BASTIAN SCHWEINSTEIGER u subotu je objavio da je s minhenskim Bayernom produljio ugovor do ljeta 2016. godine potpisavši novu petogodišnju suradnju. Nedjeljni Bild piše da je za potpis ugovora 26-godišnji veznjak dobio ponudu koju nije mogao odbiti: 10 milijuna godišnje plaće!

Kroz pet idućih sezona tako će zaraditi 50 milijuna eura, te će paralelno biti najplaćeniji igrač u povijesti kluba i uopće njemačkog nogometa. Točnije, dijelit će prvo mjesto s Francuzom Franckom Riberyjem (27), koji je ranije tijekom godine produljio ugovor do ljeta 2015. godine. Treće mjesto na listi primanja drži Philipp Lahm (27), koji je također jesenas produljio ugovor do ljeta 2016. godine za devet milijuna godišnje plaće.

Dogovorili su ove jeseni Bavarci također produljenje suradnje s trenerom Louisom van Gaalom, koji će ostati najmanje do ljeta 2012. godine. "Osvojiti Ligu prvaka s Bayernom za mene je ljepši osjećaj negoli s Realom ili Interom. Moje srce kuca za crvenu boju", rekao je veznjak s već 12-godišnjim stažem u bavarskoj prijestolnici.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 dec 2010, 13:26

Pa bilo je logicno da ce produziti ugovor zbog vece plate. Koji to danas igrac ostaje u klubu radi ljubavi prema istom?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 12 dec 2010, 13:48

Mogao je on dobiti taj novac gdje god da je otisao. Real bi ga rado placao toliko, samo da im je presao. On jednostavno voli Bayern, ali naravno da nece igrati besplatno.
I bilo je potpuno ocekivano da ce igrac koji je toliko napredovao u odnosu na vrijeme kada je potpisao svoj stari ugovor, dobiti povisicu.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 dec 2010, 14:31

E vala ako vam Monolog ne valja kao mod, onda je sve otislo upm. :roll:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 12 dec 2010, 14:36

Klare je napisao/la:
geronimo je napisao/la: Ne, bilo je 5:0, baš onako kako sam napisao. Nisam ja kriv što su drugi na kratko/krivo nasađeni. :lol:
Ispravio si grešku. A ovo nikako da odgonetnem, reci jasno:ko, šta, kada?
Inače, u zadnjih 13 utakmica, van Gaal je samo 2 puta napravio 3 izmjene, a prošle sezone je prava rijetkost bila da se ne izvrše sve 3 u toku utakmice. Pa ovakvi rezultati ne treba nimalo da čude. Klupa je prekratka.
Samo da mi je znati, ko ovoj neznalici Monologu, ulogu moderatora dade. Ko to bira? Kakve uslove treba da ispunjava?
Eto ako neko od ovih finih forumaša zna, volio bih da mi da odgovori, samo Geronimo ti nemoj :!:
ma lik razvaljuje pravopis :lol:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 dec 2010, 14:42

E a kaj da sad napravim onima koji kažu da je BAyern škrt? jel mogu njih uvrijediti?

Šečeru jel sad vidiš zakaj se meni gadi zalazit u ovu temu?

prije par dana su te ljudi gladili po guzici a da danas ne znaju kolko nemaš pojma. Razlog ne dovođenja igrača za 40-50 miljona eura leži u tome kaj ti u svom klubu imaš Lahma, ribery, Schweinsteiger a.....koji imaju oko 10 miljona eura plaču i to treba plačati i to im omogućuje ona tupava uprava kako ju ti voliš nazivati ;)

Ma joj, ne znam zakaj se trudim uopšte....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 12 dec 2010, 14:50

de nadji izvjestaj utakmice ili nesto,ja znam prosle godine u Bundes ligi da su igrali po 1:2 i 0:0,a da su igrali u kupu prosle godine ne sjecam se...

Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
ona utakmica protiv Lyona,pa srce mi bilo na nebu :)
sta mislite kako ce bit' ako izborimo finale sledece godine :D :D
#miasanmia

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 dec 2010, 14:56

schweinsteiger je napisao/la:
ona utakmica protiv Lyona,pa srce mi bilo na nebu :)
E na toj tekmi sam ja bio! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []