E nek si i ti meni nešto napisao bez vrijeđanja
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pretpostavljam da je željo-Mladost derbi ovo kolo poserem im se na kamere
-
bordobijeli
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I sad nema nijedan tv program da prenosi tekmu večeras? 
4 sata ...
HAJDE ZABIJ GO HAJDE ZABIJ GO PA DA SLAVIMOOOOOOO
HAJDE ZABIJ GO HAJDE ZABIJ GO PA DA SLAVIMOOOOOOO
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
On ti bolan odredjuje hocel biti tekme il ne...
A garant ce biti odgodjena ako prodjemo vcrs, pa zato i ne mogu potvrditi...
Naucio si iz gresaka
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 19 avg 2020, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sanchez1987
- Kontakt:
GAZIIIIII SAMPIONE !!!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nece prenositi jer racunaju na mogucu odgodu. Sto se toga tice, nadajmo se svi da nece prenositi, barem ne za vikend 
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Hebo vas vise i Husref, uprava, Hadzija, jeseskovic...
Mi zasluzujemo bolje!
A prije svega ovdje zasluzujemo bolju i zdravi ju raspravu.
Cemu sva ova rasprava koja ne vodi nigdje. Vodi se rasprava u kontru jedan drugom i patnjom za sve ostale koji prate temu.
Ne moze samo jedan covjek biti kriv, ovdje su svi krivi.
Ali sta je najvznije, nije na nama da analiziramo to i svrstavam se ZA ili PROTIV.
Ekipa nije kvalitetno pripremljena ni ove a ni prosle godine i to vidimo svi i vidjeli smo svi. Ne mozemo samo kritikovati Husrefa ili Jeseskovica treba reci i da igraci snose najveci krivicu. Ne moze se zapustiti profesionalac za 20 dana Prosle godine ili za ova 4 mjeseca ove godine. Mi realno imamo 3-4 profesionalca a ostali su na slaufu, kafani, nezdravo hrani... Moramo mi jos pure pojest dok budemo imali 11 profesionalaca.
Veceras je utakmica i mi imamo sto imamo i mozemo se nadat da ce veceras biti svjeziji i da ce svakim danom poslije ekipnog treninga biti sve vise spremnija. Ako Bog da da nas zaobidju povrede ubuduce.
Ko su meni Husref, clanovi uprave, Hadzija, Jeleskovic, igraci... Oni su meni a i vama nebitni i prolazni a Sarajevo je ono sto je ne prolazno i zbog cega znamo i da postoje ti ljudi u protivnom nebi znao/li ko su oni.
Veceras trebamo podrzati ono sto imamo i poslije toga isto tako. Kakvi god su bolje nemamo i nama je zelja da uspiju veceras i da uspiju protiv Dinama pa aBd i u tom PO jer cemo onda imati priliku da gledamo vise profesionalaca u ekipi na koje ce se akademci moci ugledati.
Zavrsimo sa tom pricom i podrskom nebitnim ljudima.
Podrzimo Sarajevo! Oni su svi nebitni i znamo da ce doci bolji.
Mi zasluzujemo bolje!
A prije svega ovdje zasluzujemo bolju i zdravi ju raspravu.
Cemu sva ova rasprava koja ne vodi nigdje. Vodi se rasprava u kontru jedan drugom i patnjom za sve ostale koji prate temu.
Ne moze samo jedan covjek biti kriv, ovdje su svi krivi.
Ali sta je najvznije, nije na nama da analiziramo to i svrstavam se ZA ili PROTIV.
Ekipa nije kvalitetno pripremljena ni ove a ni prosle godine i to vidimo svi i vidjeli smo svi. Ne mozemo samo kritikovati Husrefa ili Jeseskovica treba reci i da igraci snose najveci krivicu. Ne moze se zapustiti profesionalac za 20 dana Prosle godine ili za ova 4 mjeseca ove godine. Mi realno imamo 3-4 profesionalca a ostali su na slaufu, kafani, nezdravo hrani... Moramo mi jos pure pojest dok budemo imali 11 profesionalaca.
Veceras je utakmica i mi imamo sto imamo i mozemo se nadat da ce veceras biti svjeziji i da ce svakim danom poslije ekipnog treninga biti sve vise spremnija. Ako Bog da da nas zaobidju povrede ubuduce.
Ko su meni Husref, clanovi uprave, Hadzija, Jeleskovic, igraci... Oni su meni a i vama nebitni i prolazni a Sarajevo je ono sto je ne prolazno i zbog cega znamo i da postoje ti ljudi u protivnom nebi znao/li ko su oni.
Veceras trebamo podrzati ono sto imamo i poslije toga isto tako. Kakvi god su bolje nemamo i nama je zelja da uspiju veceras i da uspiju protiv Dinama pa aBd i u tom PO jer cemo onda imati priliku da gledamo vise profesionalaca u ekipi na koje ce se akademci moci ugledati.
Zavrsimo sa tom pricom i podrskom nebitnim ljudima.
Podrzimo Sarajevo! Oni su svi nebitni i znamo da ce doci bolji.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Puno serendas, malo meda dajes.... Ne bitan siajdohordas je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:03Ma jok, trebamo sr.at svi kolektivno po forumu svaki dan, tako kao što ti radiš.
FACE prenosi večeras, ovo je skroz druga utakmica, drugi kanal i drugo takmičenje
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.