FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ybg ovdje ne smijes nista normalno reci, upitati, kritikovati da se ne jave ovi dezurni advokati i seratori tipa @zipa da te prozivaju i daju razne etikete, dusman kluba, husrefoljubac i jos ti kaze da se ne smijes radovati ako pobjedimo. Sreca takvi se ne pitaju nista i generalno su to mislim misevi.
A i to za povrede hajmo bit posteni, prosle godine smo svi krivili Husa za to i sto je otjerao Jeleskovica, alidirajuci da je nedostatak Jele glavni uzrok povreda, eto Husref ih pripremao. Sad ima Jelu i opet imamo povrede, znaci povrede su normala u sportu.
Idemo bordobijeli veceras do pobjede i da se radujem/o istoj u inat zipu i slicnima. Ovaj da nema nekog svog uhljeba pitanje da li bi i navijao za ovaj klub, najkonstantniji branilac svega i svacega i kada ima osnove za to i kada nema.
A i to za povrede hajmo bit posteni, prosle godine smo svi krivili Husa za to i sto je otjerao Jeleskovica, alidirajuci da je nedostatak Jele glavni uzrok povreda, eto Husref ih pripremao. Sad ima Jelu i opet imamo povrede, znaci povrede su normala u sportu.
Idemo bordobijeli veceras do pobjede i da se radujem/o istoj u inat zipu i slicnima. Ovaj da nema nekog svog uhljeba pitanje da li bi i navijao za ovaj klub, najkonstantniji branilac svega i svacega i kada ima osnove za to i kada nema.
-
- Kontakt:
GAZIIII SAMPIONEE !!!
-
- Kontakt:
Koliko je pauza bila prošle sezone a koliko je pauza sad bila ? Ne trebaš bit baš toliko pametan da skontaš to.zagorski je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:07Ybg ovdje ne smijes nista normalno reci, upitati, kritikovati da se ne jave ovi dezurni advokati i seratori tipa @zipa da te prozivaju i daju razne etikete, dusman kluba, husrefoljubac i jos ti kaze da se ne smijes radovati ako pobjedimo. Sreca takvi se ne pitaju nista i generalno su to mislim misevi.
A isti broj povreda, čak su sad igrači i manje odsustvovali od terena osim Sušića sa kojim se odužilo.
Pa ljudi moji ima i drugi dio prenstva mogu se I tad dovest pojacanja.Cak sam siguran da ce tad konkurenti rasprodati sve sto se bude moglo talnuti.Ne branim struku mozda su precjenili nas igracki kadar ,smatrajuci da sa 2 pojacanja mozemo odbraniti titulu.
Sad je bitno odaditi Welsane,a dalje sta bude, a u prvenstvu drzati korak za konkurentima.
Sad je bitno odaditi Welsane,a dalje sta bude, a u prvenstvu drzati korak za konkurentima.
-
- Kontakt:
Treba nam što vise ljudi u klubu poput @stroj1946...
Počevši od sekretarice i čistačice pa do rezervnog golmana, jer ljudi sa takvim stavom negativnosti i pesimizma su inače poznati kao jako uspješni na svim životnim poljima i odlukama.
Počevši od sekretarice i čistačice pa do rezervnog golmana, jer ljudi sa takvim stavom negativnosti i pesimizma su inače poznati kao jako uspješni na svim životnim poljima i odlukama.
A sta ste se pojedini prepali Bresta i već podigli bijelu zastavu? Nisu oni ništa bolji od nas, imat ćemo tada, ako se bude po planu, TSSa, Pejovića, Besima... Naravno ako prođemo večeras.
Potpuno egal utakmica.
A što se tiče FKS-Velež, sredit će to @tmhzne 1000% vjerujte.
Potpuno egal utakmica.
A što se tiče FKS-Velež, sredit će to @tmhzne 1000% vjerujte.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Izvinjavam se na upadu. Hocu samo da pozelim srecu Sarajevu u vecerasnjoj utakmici i da sto vise natambura Velsane. Pozz iz Nicaze.
-
- Kontakt:
Zar je vazno ko je kriv ?

Vrijeme da i Zinedin nesto pokaze
Nema vise prepirki sad ko jedan svi uz nase Sarajevo. Samo hajcaj i podrska.
Morto ban deri ko se bude svadjao, prvog mene ako budem srao. Dosta vise

Vrijeme da i Zinedin nesto pokaze
Nema vise prepirki sad ko jedan svi uz nase Sarajevo. Samo hajcaj i podrska.
Morto ban deri ko se bude svadjao, prvog mene ako budem srao. Dosta vise

Sretno večeras i od mene.
Šta vam to sređuje @tmhz01, trebam li na njega vršiti presing?

Šta vam to sređuje @tmhz01, trebam li na njega vršiti presing?

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Hajde malo klipovi, navijacke pjesme, idemo malo.
-
- Kontakt:
Hvala care

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zip, prestani.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- belosevic23
- Kontakt:
Usitnilo 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala puno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- Dovedes 3 bas pojacanja , 3 dobro placena iz prve postave idu na klupu , a 3-jicu koje placas sa klupe na Zapad.
- Da treba nekog prodati , ali koga , ocito nema zainteresovanih izuzev najboljih (Rahmanovic,Akademci ..), a ako Rahmana prodas yebi dovedenog.
@Angel nesporan je reprezentativni kvalitet Serbecica , ali nema € od njega ,
- Da treba nekog prodati , ali koga , ocito nema zainteresovanih izuzev najboljih (Rahmanovic,Akademci ..), a ako Rahmana prodas yebi dovedenog.
@Angel nesporan je reprezentativni kvalitet Serbecica , ali nema € od njega ,
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Dave, fks74, Hordas1990, JavierBosnia, mire971, nedimmmm1337 i 71 gost.