FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A KOLIKO JE AMAR UPLATIO?
Svacija donacija je dobrodosla kolika god ona bila... novac ide klubu i ljudima koji vode klub, a ne ide u privatne dzepove... i to je ono najvaznije...
Ako se zanemari period predsjednikovanja (u smislu obaveznog sponzorisanja), misimovic je desetak godina bio sponzor kluba (od kako se amar vratio prvi put 2010 ili kad vec)... tako da je covjek uvijek davao novac... i u svakom slučaju hvala mu ma ovoj donaciji jer 1000km nije malo bez obzira sto je on svakako bogat covjek.... svaki zeljovac koji je u mogućnosti pomoci klubu, pa makar to bilo i 5km treba to uciniti... jer je ovo sad prava stvar i navijaci su to i osjetili, i bivši igraci (sadasnji navijaci)... ovom akcijom treba pomoci klubu jer situacija stvarno nije bajna, a jos pogotovo je corona sad uhebala stvar i svaka marka je dobrodosla...
Ako se zanemari period predsjednikovanja (u smislu obaveznog sponzorisanja), misimovic je desetak godina bio sponzor kluba (od kako se amar vratio prvi put 2010 ili kad vec)... tako da je covjek uvijek davao novac... i u svakom slučaju hvala mu ma ovoj donaciji jer 1000km nije malo bez obzira sto je on svakako bogat covjek.... svaki zeljovac koji je u mogućnosti pomoci klubu, pa makar to bilo i 5km treba to uciniti... jer je ovo sad prava stvar i navijaci su to i osjetili, i bivši igraci (sadasnji navijaci)... ovom akcijom treba pomoci klubu jer situacija stvarno nije bajna, a jos pogotovo je corona sad uhebala stvar i svaka marka je dobrodosla...
Ev' me.delinjo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:13djesi tivoltron30 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:11Ko je od nas cuo za Juricica? Jos lik igrao u drugoj ligi. Amar sigurno nece gomilati igrace da bi ih placao tek tako, pogotovu u ovom kokuzluku.MrkiMedo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:45Ja imam osjecaj da dosta forumasa i ljudi koji pricaju o pojacanjima ni ne zna kako pojedini igrac izgleda, primjer evo Grzan sad. Ko ga je gledao u gosku i Istri?
Sta ce nam igrac na platnoj listi ako imamo vec takvog? Draze mi gledati Gasala.
Uz uslov dq je to sve tacno, a ja ne vjerujem da jest
Uostalom, ovo je jos jedna od mnogobrojnih "insajderskih". Znaci, pisi propalo.![]()

Hvala Misimovicu, ovo je značajnija gesta od ovih 1000 km, prelazak preko ega i vracanje plavoj porodici.
Svaka čast.
Svaka čast.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja mu vala ne halalim.
A ok je što drugi jesu, normala.
A ok je što drugi jesu, normala.
Željezničar za život cijeli!
bravo

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Hvala mu i kraj. Necemo kvariti ovo dobro raspolozenje i atmosferu oko kluba trenutno sa nekim starim stvarima
VOLIM TE ZELJOOO
VOLIM TE ZELJOOO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Zašto onda klub njega ne objavi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koliko je Nihad uplatio i ostali pusikur.ci
Nepotrebno unošenje negative i ličnih obračuna.
Hvala svakom ko uplati bilo jednu ulaznicu, bilo sto i jednu.
A ne treba prozivati i one koji nisu upaltili a po mišljenju pojedinaca trebali su.
Generalno teška vremena su pred sportom, a tako i pred našim Željom. Željo nit je samo Amarov, nit samo Senadov, nije je samo moj, a Boga mi ni tvoj. U ovakvim vremenima samo mogu pomoći pozitivne priče i zajedništvo. Na drugom forumu uglavnom navijaju za Želju, na ovom forumu uglavnom navijaju za Želju, pa u čemu je onda problem. Nije valjda u tome čiji je veći.
Željo mnogo mi značiš u ovoj svakodnevnici, pomozi nam da svi izađemo iz ovoga mentalno jaki.
Razglabalo se dovoljno o toj temi
Mozemo li do 6 hiljada do kraja dana
Mozemo li do 6 hiljada do kraja dana

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac i 45 gostiju.