Ma Brest onakvu utakmicu nece ponoviti do sudnjeg dana.bordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:07Ma moze naravno, cvrsto se postaviti koristit šanse i moze se proci. Brest sinoc iskontrirao Astanu Vinko ce to pametno postaviti. Još da se Sušic i pejovic prikljuce imamo dobre sanse.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Odigrali smo muski, mnogo kvalitetnije nego sto je Partizan prosle godine odigrao sa ovim drvosjecama...
Kondicija odlicna, kretanje takodjer...Fali nam tog protoka, ali sa ovim je to i nemoguce odigrati...
Ovo su nasi momci, njima treba nasa podrska , a ne da im neko zaviruje na bankovne racune...
Tatar zvijer, od Rahmana nisam drugo ni ocekivao, mali Andrej jako pametna partija, Jukic sasvim korektan, znao je povuci na stranu kad treba...
Dupovac jeste usporen i nije njegovo da nam kreira igru, ali sasvim dovoljno je to bilo veceras...
Sudija, da mu se nayebem najdrazih ženskih osoba u porodici...
Jos jednom bravooo momciiii, bravo Vinko, pustite pljuvace, samo hrabro idemo da napravimo najvece iznenadjenje u kvalifikacijama...
Kondicija odlicna, kretanje takodjer...Fali nam tog protoka, ali sa ovim je to i nemoguce odigrati...
Ovo su nasi momci, njima treba nasa podrska , a ne da im neko zaviruje na bankovne racune...
Tatar zvijer, od Rahmana nisam drugo ni ocekivao, mali Andrej jako pametna partija, Jukic sasvim korektan, znao je povuci na stranu kad treba...
Dupovac jeste usporen i nije njegovo da nam kreira igru, ali sasvim dovoljno je to bilo veceras...
Jos jednom bravooo momciiii, bravo Vinko, pustite pljuvace, samo hrabro idemo da napravimo najvece iznenadjenje u kvalifikacijama...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čestitke svima. Najbitnije je da smo prošli, Velšani nisu imali nijedan udarac u okvir gola za čitavu utakmicu a dosta su i tukli, preslikano protiv Partizana samo smo mi uvalili jedan više. 
Da ne zaboravim još jednom, **** ti mater neznalico iz Sj. Irske, muto mutavi

Da ne zaboravim još jednom, **** ti mater neznalico iz Sj. Irske, muto mutavi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Večeras jedino pozitivno i najbitnije da smo prošli.
Generalno jako teška utakmica, ne zato što je protivnik jak, već zato što smo mi jako, jako loši.
Prijenos na FACE TV-u će ući u historiju, pa onakvo nešto ne postoji na kontinentu gdje živimo.
Protiv Bjelorusa idemo hrabro, tanki jesmo, autsajderi jesmo, ali šta znaš, možda koja frljoka uđe u gol.
Znanje definitivno nemamo, igrački kadar limitiran, nemamo kreativca kako treba, čast Rahmanoviću ali on je više fajter nego kreativan plejmejker.
Molim Boga da na neku sreću uzmemo Velež. Prema onome što sam gledao igraju mnogo lijep fudbal za bosanske standarde.
Generalno jako teška utakmica, ne zato što je protivnik jak, već zato što smo mi jako, jako loši.
Prijenos na FACE TV-u će ući u historiju, pa onakvo nešto ne postoji na kontinentu gdje živimo.
Protiv Bjelorusa idemo hrabro, tanki jesmo, autsajderi jesmo, ali šta znaš, možda koja frljoka uđe u gol.
Znanje definitivno nemamo, igrački kadar limitiran, nemamo kreativca kako treba, čast Rahmanoviću ali on je više fajter nego kreativan plejmejker.
Molim Boga da na neku sreću uzmemo Velež. Prema onome što sam gledao igraju mnogo lijep fudbal za bosanske standarde.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
samo pitam ima li kod Pitara obraza ponosa ili je bitno ko nas vodi
Oni su preuzimali onaj sa yt kanal VelšanaArnelv52 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:09Zašto niste gledali na https://livestream.fksarajevo.ba/
Nije se znalo ili?Ja Marijana ne bih mogao slušati dvije minute.
6-1-0
Il sto bi rekli neki, najlosije Sarajevo u zadnjih 30 godina
Il sto bi rekli neki, najlosije Sarajevo u zadnjih 30 godina

Sad kad razmislim Velsani nisu imali suta u okvir ili mi se samo cini
Nisam imao pojma. Ja rekoh da pogledam pa ako ne bude pitaću za link, kad vidim radi... Nije skoro nikako zastajalo.tm01hzne je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:13Oni su preuzimali onaj sa yt kanal VelšanaArnelv52 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:09Zašto niste gledali na https://livestream.fksarajevo.ba/
Nije se znalo ili?Ja Marijana ne bih mogao slušati dvije minute.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
To je ekipa čija se vrijednost procjenjuje na 600.000€... Nešto tipa juniori Sarajeva.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
I pobjediti u zemlji fudbala u Europi u jednoj Velikoj Britaniji na stadionu gdje je igro jedan Unajted, Chelzi, Arsenal, Citi, Liverpool, cast je 

-
- Kontakt:
Na ovoj fotki iz svlačionice, svi luduju, u transu, a Vinko mrtav ozbiljan, kao da su ga natjerali da se slika 

Najbitnije je da si se ti vratio na temu kako i dolikuje. Pozdrav i ne napustaj nas vise.Vanja8 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:10Odigrali smo muski, mnogo kvalitetnije nego sto je Partizan prosle godine odigrao sa ovim drvosjecama...
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nije Atalanta. Bilo je to u nekom od prethodnih Husrefovih mandata. Bio i video na youtubeu. Igrali tiki taku.
Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 19 avg 2020, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Mi nikada odustati necemo...
Pustio Marjan navijanje uz utakmicu, u pozadini grmi "yeeeebem te Lištico". Plač!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Prvenstveno mislim da zuti karton. Totalno bespotrebno. Sta ako fasuje jos jedan kod Lukasenka ?
Svasta ce covjek procitati. Znas li koliko ih je Partizan dobio u Velsu ili Vojvodina? Cuj ti zakljucka da je Veleza na srecu dobit msjko milaKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:13Večeras jedino pozitivno i najbitnije da smo prošli.
Molim Boga da na neku sreću uzmemo Velež. Prema onome što sam gledao igraju mnogo lijep fudbal za bosanske standarde.![]()
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mire971, misstianopenaldo, muhamedhulk, Napapijri, PAPE3, pierce, Proximic, Velaxsa i 70 gostiju.